Še ena osamljena in pusta nedelja brez moškega, ki bi me ljubil
Ma daj ti ne nabijaj z nekimi debilnimi floskulami. Neandertalca, ki ne zna razvajat svoje ženske niti nočem, tako da buzz off![/quote]
Tip, ki zna razvajat svojo bejbo, mora bit jack pot, ne pa nekaj normalnega..jasno?? Mal se zamislite babe…
Daj raje ta nagnusni čik ven iz gobca. Če pa kaj ne prenesm potem so to kadilci. FUJ ogaben zadah, smrdjive cune, rumeni zobje. Kajenje je ena nabolj odurnih stvari. Kadilci so za moje pojme narkomani enakega ranga kot heroinarji.[/quote]
Ob takile sitni babi bi še pes zbežal od doma…
Daj raje ta nagnusni čik ven iz gobca. Če pa kaj ne prenesm potem so to kadilci. FUJ ogaben zadah, smrdjive cune, rumeni zobje. Kajenje je ena nabolj odurnih stvari. Kadilci so za moje pojme narkomani enakega ranga kot heroinarji.[/quote]
in potlej se sprašuješ zakaj nikogar ni blizu tebe :))))
No Gunnar, daj čik iz ust. Ta slika je grda.[/quote]
ni problema 😀 menjam….
Spet eno blesavo filozofiranje, ki nima nobene podlage v realnosti. A res samskost da ima čar? Ma ne me j…. Če ima tak čar zakaj se potem vsi tako grebejo, da se poročijo. Daj prosim ne mi morit s takimi neumnostmi.[/quote]
Samskost… lahko ima čar, če si le primeren človek. Meni ga je imela.
In od kje ti misel, da se VSI grebejo za poroko?
Če še niste ugotovili, je to ista oseba, ki začne prijazno in solzavo in nato zbruha ogenj.
Zakaj bi zezala? Ste vi poročeni in v vezah že tako butasti postali, da mislite, da če ste si vi ujagale moškega (verjetno na nosečnost ali kako drugo prevaro), da mislite, da ni noben osamljen ob vikendih in praznikih? Mene je v petek groza, ko pomislim na dolg in samoten vikend. Da o praznikih sploh ne govorim, ko vsi nekam grejo s svojimi dragimi, se pripravljajo na veliko, razlagajo o tem, jaz pa cele dneve preždim doma, ker me je sram it kam sama, ker kar vidim tiste pomilovalne poglede češ poglej jo revico še na praznik sama vandra okrog. In zato mi dvigne pritisk neko filozofiranje in debilne floskule češ najprej moraš biti sam srečen in podobno sranje, ker je to vse en navaden BULLSHIT.
Lepo, da iz novoletnih praznikov prešaltala na nedeljo. Če ti je dolgčas, lahko pri meni opereš okna, zlikaš 3 žehte, posesaš, pomiješ, skuhaš do konca, postrežeš, pospraviš, greš še nekaj delat, poskrbiš za domačo žival, preoblečeš postelje, prebereš knjigo do konca…
Joj, saj jaz se supermenka? :))))))))))))) Ampak predam vse, ni problema. Malo miru bi mi prav prišlo.
Forum je zaprt za komentiranje.