Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še ena osamljena in pusta nedelja brez moškega, ki bi me ljubil

Še ena osamljena in pusta nedelja brez moškega, ki bi me ljubil

Danes mineva še ena nedelja, ko sem tako sama in osamljena, brez moškega s katerim bi uživala v nedeljskem jutru, se crkljala, potem bi me peljal na izlet in kosilo in me ljubil do neskončnosti. Do kdaj še bodo moje nedelje tako samotne in žalostne?

Do takrat, ko boš nehala iluzorno pričakovat, da te bodo “normalni” desci nosili po rokah…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ne moreš biti srečna z nekom, če ne znaš biti srečna tudi sama s seboj. Ne kompliciraj preveč in se nauči uživati sama s seboj. Samskost ima en velik čar, samo odkriti ga moraš. In ni tako težko kot misliš …

Ma daj ti ne nabijaj z nekimi debilnimi floskulami. Neandertalca, ki ne zna razvajat svoje ženske niti nočem, tako da buzz off!

najboljš da gresta z mavričnim vitezom na pijačko, mogoče se pa zgodi kaj nepričakovanega.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Spet eno blesavo filozofiranje, ki nima nobene podlage v realnosti. A res samskost da ima čar? Ma ne me j…. Če ima tak čar zakaj se potem vsi tako grebejo, da se poročijo. Daj prosim ne mi morit s takimi neumnostmi.

Ma daj ti ne nabijaj z nekimi debilnimi floskulami. Neandertalca, ki ne zna razvajat svoje ženske niti nočem, tako da buzz off![/quote]

Tip, ki zna razvajat svojo bejbo, mora bit jack pot, ne pa nekaj normalnega..jasno?? Mal se zamislite babe…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Solze so kot biseri

Kaj lahko zaupaš starost in iz katerega kraja si – namreč imam nečaka samskega, delaven ( od 1 ponoči do 18 in 21 finančno dobro preskrbljen, dobro pleše, pri ženskah pa nima uspeha.

Daj raje ta nagnusni čik ven iz gobca. Če pa kaj ne prenesm potem so to kadilci. FUJ ogaben zadah, smrdjive cune, rumeni zobje. Kajenje je ena nabolj odurnih stvari. Kadilci so za moje pojme narkomani enakega ranga kot heroinarji.

Daj raje ta nagnusni čik ven iz gobca. Če pa kaj ne prenesm potem so to kadilci. FUJ ogaben zadah, smrdjive cune, rumeni zobje. Kajenje je ena nabolj odurnih stvari. Kadilci so za moje pojme narkomani enakega ranga kot heroinarji.[/quote]

Ob takile sitni babi bi še pes zbežal od doma…

Daj raje ta nagnusni čik ven iz gobca. Če pa kaj ne prenesm potem so to kadilci. FUJ ogaben zadah, smrdjive cune, rumeni zobje. Kajenje je ena nabolj odurnih stvari. Kadilci so za moje pojme narkomani enakega ranga kot heroinarji.[/quote]

in potlej se sprašuješ zakaj nikogar ni blizu tebe :))))

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

No Gunnar, daj čik iz ust. Ta slika je grda.

No Gunnar, daj čik iz ust. Ta slika je grda.[/quote]

ni problema 😀 menjam….

Jaooo si zatezena…. Keri normalen dec tebi sploh hotel.. Cmero cmerasto…

Spet eno blesavo filozofiranje, ki nima nobene podlage v realnosti. A res samskost da ima čar? Ma ne me j…. Če ima tak čar zakaj se potem vsi tako grebejo, da se poročijo. Daj prosim ne mi morit s takimi neumnostmi.[/quote]

Samskost… lahko ima čar, če si le primeren človek. Meni ga je imela.

In od kje ti misel, da se VSI grebejo za poroko?

Primož bi vedel povedat, da je to eden od IP-jev, ki vztrajno odpira blesave teme in se pogovarja sam s seboj.

Odgovor: Najmanj do takrat, dokler bo trajal takle samopomilovalen pogled na svet in sebe.

Kako je res lahko tako prijetna punca sama?!

Jao a vam ne protege da vas zeza

Če še niste ugotovili, je to ista oseba, ki začne prijazno in solzavo in nato zbruha ogenj.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,8113874

In verjetno testira Primoža.

Smo zgruntali, da je zelo verjetno tako. Pa kaj?
Saj tege ne bere samo ona.

Ti jaz posodim svojega za določen čas, reklamacij ne sprejemam. Opozarjam le na dejstvo, da ga je potrebno redno obilno nahraniti drugače pa niti ni tako zahteven, če ga pustiš pri miru.

Zakaj bi zezala? Ste vi poročeni in v vezah že tako butasti postali, da mislite, da če ste si vi ujagale moškega (verjetno na nosečnost ali kako drugo prevaro), da mislite, da ni noben osamljen ob vikendih in praznikih? Mene je v petek groza, ko pomislim na dolg in samoten vikend. Da o praznikih sploh ne govorim, ko vsi nekam grejo s svojimi dragimi, se pripravljajo na veliko, razlagajo o tem, jaz pa cele dneve preždim doma, ker me je sram it kam sama, ker kar vidim tiste pomilovalne poglede češ poglej jo revico še na praznik sama vandra okrog. In zato mi dvigne pritisk neko filozofiranje in debilne floskule češ najprej moraš biti sam srečen in podobno sranje, ker je to vse en navaden BULLSHIT.

Lepo, da iz novoletnih praznikov prešaltala na nedeljo. Če ti je dolgčas, lahko pri meni opereš okna, zlikaš 3 žehte, posesaš, pomiješ, skuhaš do konca, postrežeš, pospraviš, greš še nekaj delat, poskrbiš za domačo žival, preoblečeš postelje, prebereš knjigo do konca…

Joj, saj jaz se supermenka? :))))))))))))) Ampak predam vse, ni problema. Malo miru bi mi prav prišlo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close