Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Še ena o količini seksa – za poročene z majhnimi otroki

Še ena o količini seksa – za poročene z majhnimi otroki

ki še ne spi celo noč … tako da ene 5x bo v celem januarju, samo sm bla vmes še bolna … povprečje je 2x tedensko in je super <3

Da se vam le ljubi enim vsak dan.

Pa da druge stvari v lajfu ne trpijo. Tudi otroci in ukvarjanje z njimi.

Sicer je neka norma za pare z otroci, ki so dolg cajt skupaj, takole 1-2 krat na teden.

Mislim, a si ene kljukice delate. jaz točne cifre tud ne vem, če nama paše lahko tud vsak dan, ampak ponavadi ene dva do trikrat na teden. Zdaj prav študiram, če za vikend sva:)

a spet nakladate..

Enkrat, trije otroci, tak tempo je žal že nekaj let. V glavnem ji ni razen enkrat na mesec (ciklus).
Mi ni jasno zakaj.

Nič ni narobe, ste pač ena redkih normalnih družin ki prosti čas preživljate skupaj !!!
fuj——- tvoj komentar je bolan, nima ga na ketni, očitno je rad s družino , rad pride čimprej domov , rad gre s družino ven, skratka poročil se je da ima družino in se z njo ukvarja, ne zgolj zato , da je opran, speglen, sit, zagarantiran fuk itd.
Eni se poročijo, ustvarijo družino in za njo skupaj skrbijo, drugi pa zgolj zato da so preskrbljeni , medtem ko letajo okoli, največkrat od ene ženske do druge, medtem jih pa doma čaka , svobodomiselna in napredna ženica, ki nima svojega na ketni, no teh zadnjih je vidim kar veliko, ogromno mamic se samih sprehaja z otrokom, same z otrokom gredo na otroške prireditve , kino, nakupih itd , aja očka ga bo imel tretji teden v mesecu čez vikend , zakaj že ?????
Malo sem se odaljil od teme, ampak me je tale fuj razpizdila do amena , o tem , koliko krat ?? ja sedaj po 39 letih skupaj le 2-3 X MESEČNO da se razumemo !!!!

Bravo Jon!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close