Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še ena botoksirana

Še ena botoksirana

Včeraj diva Milena Zupančič na viktorjih. Ne morem verjet! Uboge ženske, kaj vam je? Potgem pa brada dol visi kot ena vrečka. Naravna žensaka, pa če je še tako zgubana, je lepša taka kot z botoksom, operacijami itn. Vse nabotoksirane imajo nek debilen izraz na obrazu, ne vem no.

V tem pogledu sem bila prav razočarana. Tega Mileni sploh ne bi pripisala. Sicer pa,čestitke za viktorja ! Je fantastična igralka.

Ko je razlagal,kako debelo gladajo in kakšen raven nasmeh imajo tiste z botoksom. Sem se takoj spomnila na eno simpatično;)).

Ampak postavo ima pa svetovno za svoja leta!

Ja. Katastrofa kaj naredijo iz sebe ženske, ki se odločajo za takšne posege.

Ženske zgolj izražajo notranjo lepoto, kaj vam ni jasno…

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Kaj se je Milena tudi obdelala, nisem gledala oddaje

Taka je že ena pet let, sesula si je dober image s to opercijo.

Kje vi vidite botox?

[img]http://img.rtvslo.si/_up/upload/2015/04/18/65205392_mil1.jpg[/img]

V ličnicah.

Pravkar sem jo videla v poročilih. Lepa, plemenita z gubicami, ki pritičejo njenim letom. Lepša kot tiste obdelane, Miša, Helena…..

V ličnice se botoks ne daje. je za gubice na čelu, okoli oči, med očmi za ličnice pa zagotovo ni :). mislim da je gospa kar lepo naravna.

V ličnicah.[/quote]

Ima podložene ličnice,malo poudarjeno zgornjo ustnico. Svoje čase je bila bolj. Škoda, sicer pa je Milena izvrstna igralka,simpatična,spontana. Kaj ji je bilo tega treba?

Kontrast med gladkim obrazom s polnimi licnicami in mladostnimi ustnicami na eni strani in shar-peiskim vratom.

Noben clovek pri njenih letih ni brez gube med obrvmi, cetudi imajo nekateri skoraj gladko celo. Njene licnice so polne za njeno starost, a tu je bilo na delu vec kot le botox. Botoks je zaoblil gubo od nosu do ustnih kotickov. S starostjo se ustnice tajsajo, njene so kot pri 30-ih. In ko vidis vse to mladostno gladkost in napetost, si malo sokiran ob pogledu na njen vrat, ki mu je edinemu dovolila, da se stara naravno.

Skoda, meni so veliko bolj simpaticni naravni ljudje.

Še vedno lepa in obožujem njeno igro.

To ni botoks, je moralo biti kar konkretno nategovanje. Botoks je za ženske med 40 in 50 letom (tiste, ki imajo srečo in malo gub), potem nima več haska.
Tudi jaz ne vidim nobene potrebe po teh operacijah in upam, da se bo kaka znana Slovenka po zgledu tujih igralk odločila propagirati natur staranje.

Tudi mene je razočarala, sicer sem jo videla že pred časom. Duck lips … cccccc

Hehe, nekdo je dal sliko gor, ko je raztegnila nasmeh do ušeš. Dej pomisli, kaj se zgodi, ko ta nasmeh usahne, videl sem jo v intervjuju, ….groza.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close