Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se dogaja -vse dobro cepljenim

Se dogaja -vse dobro cepljenim

Odgovor na objavo uporabnika
Katera, 01.10.2021 ob 21:42

Capris.

Nic ne morem rect.

Hvala za info. Bi raje to sama uredila, ker moram videt na lastne oci. In vprasat kako je z gospodom.

Zahvala mu gre, velika. Ena a clovek.

Resevalce je pa lahko sram. Nedopustno. Te bojo pa pritozbo meli.

Upam da razumes.

Res ne vem zakaj se ene vpletate. Bo že napisala zahvalo Snelcs  sama.

Jaz ji pa verjamem.

Ko sem se ji potiho smejala. Ko ji je v Kopru vse smrdelo in se še ni govorilo o tem, kar je čez kakšnih 15 dni izbruhnilo tudi po časopisih in so bili pri morali najti vzrok  smradu, no oD takrat se Snelci ne smejem več.

Mislim, da si zasluži res pohvalo in naj tudi šef izve. Bom poslala tvoj opis lastniku in napisala, da naj ne pove inštruktorju. Da bo potem res presenečenje.

Saj se mu bo lahko poem osebno zahvalila. Prav pa je, da za to ve tudi šef.

Katera, 01.10.2021 ob 21:49

Saj se mu bo lahko poem osebno zahvalila. Prav pa je, da za to ve tudi šef.

Ja. Ma ne tako prehitra bit. Da ni napacna avtosola. Res moram videt na lastne oci. Pocakaj se malo.

Hvala vseeno.

Ma ni panike. Če ne bo njegov inštruktor, bo pa vsaj vedel kdo drug ima še rdeč avto. Res, ni problema, bom poslala, da boš takoj našla pravega.

Nima samo Capris rdeče.

Je tu še dve drugi avtošoli, ki imajo prav tako rdeče z niansami.

Kaj se vmešavati v osebne reči in zahvale nekoga.

Katera, 01.10.2021 ob 21:55

Ma ni panike. Če ne bo njegov inštruktor, bo pa vsaj vedel kdo drug ima še rdeč avto. Res, ni problema, bom poslala, da boš takoj našla pravega.

Blablabla a v tuje postelje tudi skačeš?

Nisem stevilka, 01.10.2021 ob 21:47

Res ne vem zakaj se ene vpletate. Bo že napisala zahvalo Snelcs  sama.

Jaz ji pa verjamem.

Ko sem se ji potiho smejala. Ko ji je v Kopru vse smrdelo in se še ni govorilo o tem, kar je čez kakšnih 15 dni izbruhnilo tudi po časopisih in so bili pri morali najti vzrok  smradu, no oD takrat se Snelci ne smejem več.

Ja. Problem je ker se vedno smrdi in to po plinu, da te prime slabo. Oken se še vedno ne da imet odprtih zvecer/ ponoci.

V casopisih filozofirajo da so to odpadki in da malo smrdi.

Nekaj prekrivajo.

Meni se ne rabi potiho smejat. Ker nikoli ne bluzim, ne lazem.

Ljudje pa prodajajo stanovanja ker je smrad nevzdrzen, direkt bloki ob Badasevici.

Prva sem tozila o slabostih in glavobolu ko ti plin butne v stanovanje, ali ko gres pes tam okoli. Zdaj jih tozi vedno vec.

Druzina ki ima ob reki hiso, moski je vsako noc bruhal od tega plina, zeni pa slabo in glavobol. Ze po teh simptomoh ves da plin ni nedolzen.

Pa kaj vam je, a ne smemo pomagat? Saj se bo osebno zahvalila, samo poiskali bodo pravega. Pa ne, nimajo druga avtošole v KP rdečih avtov.

Evo, poslano.Šnelca, jutri dobiš odgovor. Javi, če imaš odgovorijo, ok? Da jih malo zbezam. Samo mislim, da se bodo hitro odzvali.

povej poslovensko

Joj, pa ta pisava. Javi, če ne odgovorijo še jutri, ok?

Šnelca lepo delo si storila. Pohvala, pa vem, da takole anonimo ni tako kot v živo.

Vsem pesjanom, zlobam, in hudomislečim pa sporočam, da ima palca dva konca, in da vsakega lahko doleti nesereča, in je lahko samo vesel, če pride v teh časih mimo dobra oseba. Le teh je kot vem, vse manj.

Vse več je na žalost slabih, ki so v veliki večini. Zato Šnelca še enkrat klobuk dol pred teboj.

Naj ti bo življenje srečno in zdravo.

Terbe ste, 01.10.2021 ob 21:56

Nima samo Capris rdeče.

Je tu še dve drugi avtošoli, ki imajo prav tako rdeče z niansami.

Kaj se vmešavati v osebne reči in zahvale nekoga.

Zato bi rada najprej sama videla. Da ne izpadem jaz budala in pise nekdo na x avtosolo.

Ni dvoma, javno bo pohvaljen. Ne skrbet.

Jakob420, 01.10.2021 ob 22:12

Šnelca lepo delo si storila. Pohvala, pa vem, da takole anonimo ni tako kot v živo.

Vsem pesjanom, zlobam, in hudomislečim pa sporočam, da ima palca dva konca, in da vsakega lahko doleti nesereča, in je lahko samo vesel, če pride v teh časih mimo dobra oseba. Le teh je kot vem, vse manj.

Vse več je na žalost slabih, ki so v veliki večini. Zato Šnelca še enkrat klobuk dol pred teboj.

Naj ti bo življenje srečno in zdravo.

Ja.

Glede bolezni in nujnih stanj ni heca. Rada pomagam in to hitro, akcija. Je pa to velika odgovornost.  Ko hoces naredit najboljse. Ne ves pa vsega, nisi strokovnjak.

Cim manj takih primerov. Cim vec pa dobrih ljudi ki hocejo pomagat in ne pustijo osebe same, je ne preskocijo ali celo ne hupajo na njo.

Ta nas primer, bogve koliko casa je lezal tam, iz vrta se ne vidi ker je visja ziva meja. Bogve koliko jih je slo mimo ali gledalo z oken in nic naredilo. Imel je sreco da ni pridivjal kak motorist, ker bi lahko sel cez njega reveza.

Katera, 01.10.2021 ob 22:05

Evo, poslano.Šnelca, jutri dobiš odgovor. Javi, če imaš odgovorijo, ok? Da jih malo zbezam. Samo mislim, da se bodo hitro odzvali.

In kaj ce ni prava? Izpadam jaz budala, ko ti prehitevas??

Vseeno hvala. Ma bi lahko malo pocakala bila.

Al pa jaz ne rekla barvo avta.??

Šnela, a jutr dobiš klic iz avtošole?  A boš lahko spala danes? ???

Šnelca_783, 01.10.2021 ob 22:26

In kaj ce ni prava? Izpadam jaz budala, ko ti prehitevas??

Vseeno hvala. Ma bi lahko malo pocakala bila.

Al pa jaz ne rekla barvo avta.??

Brez skrbi to si že. Jutri ne bo nič drugače.

Razen da bo še ena avtošola vedela to ???

Hahaja, 01.10.2021 ob 22:28

Šnela, a jutr dobiš klic iz avtošole?  A boš lahko spala danes? ???

Kam me bodo klicali, na katero cifro? Al bodo desifrirali ime Šnelca v stevilke? ?

Kot da nisi dovolj podatkov razkrila tukaj? Pa da te noben tukaj ne pozna? Verjetno te pa res v Caprisu še ne ?

Hahaja, 01.10.2021 ob 22:37

Kot da nisi dovolj podatkov razkrila tukaj? Pa da te noben tukaj ne pozna? Verjetno te pa res v Caprisu še ne ?

Kam me bos oz kam bi me( hipoteticno) pa ti klicala? Ko imas vse moje podatke, koliko je moja cifra? ?

Mislim ce uganes cifro al si genij al prerok.??

Hej, na 112 imajo zabeležene klice. Pa ta, ki ti je našla avtošolo te zgleda pozna in je iz tvojih koncev.

Pa verjamem, da je še kdo tu, ki te osebno pozna. Ni hudič, da te najdejo.

Pa ne vem kaj zdaj tako paniko zganjaš? Saj ti nočejo nič hudega. Razen če si spet tako grdo naložila, da te bo zdaj teplo? To pa bi bila štala če bodo v avtošoli brali tvoje pisanje, pa se jim ne bo sanjalo o čem pišeš? Si naložila tole zgodbico, a?

Omg a ste tu gor same depresivke pred novo dozo ob polnoči?

Zdrahe delate iz nekoga, ki je nekomu pomagal.

A ti trola misliš da bojo zdej I preiskovati v avtošolah kdo je komu pomagal? In nadlegovati človeka. Ve niste normalne. Dej tisto dozo vzami pred polnočjo, cda se umiri trola. Snelci pa pusti, da zahvalo ureja ona, kaj se ti vmešavaš trola.

oh no, 01.10.2021 ob 23:17

Hej, na 112 imajo zabeležene klice. Pa ta, ki ti je našla avtošolo te zgleda pozna in je iz tvojih koncev.

Pa verjamem, da je še kdo tu, ki te osebno pozna. Ni hudič, da te najdejo.

Pa ne vem kaj zdaj tako paniko zganjaš? Saj ti nočejo nič hudega. Razen če si spet tako grdo naložila, da te bo zdaj teplo? To pa bi bila štala če bodo v avtošoli brali tvoje pisanje, pa se jim ne bo sanjalo o čem pišeš? Si naložila tole zgodbico, a?

Dej ne blodi.

Se nikoli niso preiskovali pohvale, ti nisi normalna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close