Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se dogaja -vse dobro cepljenim

Se dogaja -vse dobro cepljenim

evo, stroka dela v dobro otrok:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/nadzor-zaradi-domnevnega-cepljenja-otrok-z-vektorskimi-cepivi.html

Noro – berite komentarje, nekdo napisal sledeče, sicer za sodelavko -motnje hoje in teževe vida -Pfizer:

Misko1000

01.10.2021, 17:41:07
+3
Danes je šla moja sodelavka na urgenco, odpoved vida in hoje. Prej popolnoma zdrava. Prvič cepljena z Pfizerjem. Urgenca polna ljudi s stranskimi učinki.
Cepljeni, vse dobro!

Sicer za “nazaj nimajo” kaj reševat – samo molijo lahko, da ne bo kaj hujšega med mladimi:

Še en komentar:

Mad-X

01.10.2021, 17:29:41

Danes je dekle na Celovški na avtobusni postaji padlo v nezavest. Ko je prišel rešilec so jo spravili pokonci in je spet padla. Povedala je, da je bila en dan prej cepljena. Upajmo, da ne bo še ona ena “številka”, ki ji ni uspelo…

a debil Okorn se kar isce ljudi s stranskimi ucinki po cepljenju?

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 01.10.2021 ob 17:55

a debil Okorn se kar isce ljudi s stranskimi ucinki po cepljenju?

Pa saj to ti je jasno, da je bil marienetka na štriku; pa calal je – sicer saj na začetku pa kontraverzno pove – jaz še nisem cepljen… Brihten on, brez skrbi.

NIJZ in cepljenje mlajših ob 18 let, 01.10.2021 ob 17:46

evo, stroka dela v dobro otrok:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/nadzor-zaradi-domnevnega-cepljenja-otrok-z-vektorskimi-cepivi.html

Noro – berite komentarje, nekdo napisal sledeče, sicer za sodelavko -motnje hoje in teževe vida -Pfizer:

Misko1000

01.10.2021, 17:41:07
+3
Danes je šla moja sodelavka na urgenco, odpoved vida in hoje. Prej popolnoma zdrava. Prvič cepljena z Pfizerjem. Urgenca polna ljudi s stranskimi učinki.
Cepljeni, vse dobro!

Danes na intenzivni 4 umrli vsi necepljeni.

Necepljeni, vse dobro!

ps

Ali je njegova sodelavka imela stranske učinke je vprašanje, ker ta, ki to trdi je zagrizen anticepilec in ko bi ga vprašal iz katere firme je bi poniknil v neznano, te štirje na intenzivni so pa žal 100% resnični.

Samo povem, 01.10.2021 ob 17:57

Danes na intenzivni 4 umrli vsi necepljeni.

Necepljeni, vse dobro!

ps

Ali je njegova sodelavka imela stranske učinke je vprašanje, ker ta, ki to trdi je zagrizen anticepilec in ko bi ga vprašal iz katere firme je bi poniknil v neznano, te štirje na intenzivni so pa žal 100% resnični.

tvoj odgovor je  merodajen samo, če ga osebno poznaš in poznaš podjetje in zaposleno, ki jo omenja. Drugače se pa greš provokativno telefončkanje preko vrvice in  jogurtovega lončka.

Poznaš ti koga, ne da si slišal temveč, če ga poznaš, ker vsakič ko hočeš info, kdo je to, informator ki pozna ogromno takih izgine v neznano.

Ja dogaja se zločin nad ljudskim bitjem.

Kot prvo 17, 18 let in sama starost je le cifra in če nekdo zapiše, da pa je pri 18 ok pri 17 pa ne ali obratno je to pač zapisal, nima pa to popolnoma nobene veze dejansko s telesom človeka in njegovo razvitostjo.

Nekateri brado dobijo tudi pri 15, 16 ih pa ne pomeni da so to stari fotri.

Tako, da ločilo tudi tisto o polnoletnosti je le blamaža za množice, kdaj se lahko človeka popolnoma napada s strani državnih fikcij. Ker ljudje tako kot živali so na svoj naraščaj, otroke seveda zaščitniški. Zato se je vneslo pač na umeten način, kdaj je nekdo polnoleten (kar je seveda za bruhat absurd = namreč, kaj sploh je polnoleten? polno let. To je tudi ko imaš eno leto si POLNO LETEN) zato, da bi takrat odrasli in seveda ljudstvo bilo manj zaščitniško do so ljudi pa tudi do lastnih otrok. Je pač dovolj star in sedaj ga lahko tepejo, če se grdo izrazim in opišem gnusni plan, ki je seveda že zdavnaj v veljavi.

Tako, da npr., če se sedaj izgovarjajo, daje šlo za napako pri pregledu in so kar cepili mlajše in ne le tiste od 18 let naprej je to seveda aburd, kateri pa je le eden izmed mnogih, ki ga te gnusobe, ki to počnejo širijo v javnost v svoj zagovor, da ne bi komu prišlo na misel,  da jim glavo utrga sredi belega dne za njihov zločin.

Seveda pa če si predstavljamo, da če se nek psihopat odloči, da bo zavajal tudi na ta način in nam otroka pri 17 ih ne bo cepil s strupom bi ga pa pri 18 ih, ker je takrat po njegovi ušivi psihopatski logiki mu rečeno, da bomo na to pa povsem drugače gledali seveda le ta v zmoti, ker strup je strup in če zastrupi telo pri 17 ih ga lahko tudi pri 18 ih ali 20 ih ali višji starosti.

Pač mislim, da bi moralo biti ljudem že dovolj in bo počasi potrebno vojsko spraviti na ulice. To se mora namreč nehati pri ljudeh, ki tega ne podpiramo. In mislim, da je bolje, da damo svoje življenje zato, da ustavimo takega hudiča in poskušamo izkoreniniti zadnji biznis ki temelji in se črpa iz človekovega zdravja, da čim več dobička ima človek pa čim slabše živi. S tem da se ustavi tak biznis pa je potrebno ustaviti tudi vse ljudi, ki te zločine počno. Prav tako bi bil pa že čas da se zbudite vsi skupaj in nehate verjeti v pravno fikcijo iluzijo (torej firme, države, korporacije in druge) in se soočite z realnostjo in se tudi po njej ravnate.

dokaži da je temu tako, 01.10.2021 ob 17:59

tvoj odgovor je  merodajen samo, če ga osebno poznaš in poznaš podjetje in zaposleno, ki jo omenja. Drugače se pa greš provokativno telefončkanje preko vrvice in  jogurtovega lončka.

Napačno citiranje 🙁

Tega me je groza, ta občutek , da se je začelo, po začetku 15.9. , zdaj posledice…

Mladina naj se brezplačno testira, pustite jih živeti !!!! Ne silite mladine k nepremišljenim odločitvam !!

Dobro bi bilo moliti, da bo božja previdnost zaščitila naše mlade…da ne bo pomote , nisem verski fanatik, ampak v takih razmerah lahko pomaga samo Bog…

Prav mislim si kdo to pise.

Dej no. A zdej ce molis si ze verski fanatik? Ekstremist? Radikal?

Zapomni si to!!! Mogoce bos rabil. dalj casa da vidis da je tako.

Nema finog zivota sa nekim ili nekom koji/a je nepokoran Bogu. Nema!!!

A je kakšna druga serija cepiv? V bolnišnici nas je bilo januarja, februarja cepljenih 300 pa nič ne vem da bi kdo omedleval?

Uršula1000, 01.10.2021 ob 18:18

A je kakšna druga serija cepiv? V bolnišnici nas je bilo januarja, februarja cepljenih 300 pa nič ne vem da bi kdo omedleval?

Takrat se ni cepilo mladine- ne pod 18, ne  nekje okoli 20….

Morda se jih je cepilo takrat okoli 20 vse skupaj, ne pa preko 200, kot sedaj.

Lihkar sem bil na avtobusni postaji. Na stotine ljudi mrtvih. Vsi ležijo po tleh. Pridejo rešilci, jih oživijo, povejo da so cepljeni, nato umrejo nazaj. Tisti, ki še niso mrtvi, bruhajo kri, nič ne vidijo, ne morejo hodit. Na koži se jim pojavlajo čudni napisi. Nekaj o micro, soft, Bill in Gates, ter številka 666. Ne vem sicer, kaj to pomeni.  Tiste, ki še niso mrtvi, odpeljejo na UKC, tam padejo v komo, nakar pride zdravnik, in jim pove, da imajo migreno ter jih pošle domov. Nato jih prisilno cepijo še enkrat.

Želim jim najboljše. Cepljeni, pripravite se. Vsi boste umrli.

Tako zvenite vi. A lahko nehate biti histerične, uboge ženičke??

Kaj mene briga, kaj je nek komentator napisl v komentarje. A to je dokaz al kaj?

Histeriki, 01.10.2021 ob 18:24

Lihkar sem bil na avtobusni postaji. Na stotine ljudi mrtvih. Vsi ležijo po tleh. Pridejo rešilci, jih oživijo, povejo da so cepljeni, nato umrejo nazaj. Tisti, ki še niso mrtvi, bruhajo kri, nič ne vidijo, ne morejo hodit. Na koži se jim pojavlajo čudni napisi. Nekaj o micro, soft, Bill in Gates, ter številka 666. Ne vem sicer, kaj to pomeni.  Tiste, ki še niso mrtvi, odpeljejo na UKC, tam padejo v komo, nakar pride zdravnik, in jim pove, da imajo migreno ter jih pošle domov. Nato jih prisilno cepijo še enkrat.

Želim jim najboljše. Cepljeni, pripravite se. Vsi boste umrli.

Tako zvenite vi. A lahko nehate biti histerične, uboge ženičke??

Kaj mene briga, kaj je nek komentator napisl v komentarje. A to je dokaz al kaj?

… ko vas osebno doleti, potem pa telečje oči…

Zate je bolje, da daš glavo nazaj v pesek.

takrat se mladi niso ravno množično cepili, 01.10.2021 ob 18:20

Takrat se ni cepilo mladine- ne pod 18, ne  nekje okoli 20….

Morda se jih je cepilo takrat okoli 20 vse skupaj, ne pa preko 200, kot sedaj.

Kaj pa vem, v roku meseca, dveh jih je bilo toliko cepljenih. Vmes je bil tudi nekaj mlajših, sestre, specializanti – no ti so bolj okoli 25 stari. Ne vem pa koliko. Pa nisem slišala za kakšen tak primer. Reakcije po cepljenju ja, teh je bilo kar nekaj. Je pa res da zadnji mesec, dva objavljajo kako jim manjka sester, mogoče je povezano (tole zadnje malce črnega humorja).

Mladoletnih je do danes cepljenih približno 32 000

Eno tako, ki je šla na urgenco, poznam. Ne vem točno, kaj je trenutno z njo, je pa izredno nagnjena k tem, da “zboli” ko sliši za koga, ki je zbolel. Ima psihične težave in na tak način zbuja pozornost. Je boga boga. Ampak v glavi že brez cepiva.

Danes je tudi na nasem koncu en gospod potleh lezal. Ravno sem prisla k mami in nekaj na vrtu delala. Slisim hropenje. Ne vidim nikogar. Grem okrog vrta na cesto. Mozakar na tleh. Tezek. Me prosi da ga dvignem. Je se mene povlekel dol. Si mislim kako mu bom pomagala? Klicem nujno, da mogoce pridejo kasneje. Pazi ti to kaki prasci. Jim prekinem, me klicari nazaj ker sem rekla da jih bom tozila.

Na sreco je sla avtosola mimo in maham instruktorju, ter ga prosim da ustavi in pomaga. Clovek pride ven in rece, pijancem ne pomagam, sem vas videl od zgornje ulice kako sta padala po tleh. Pa mu recem gospod hotela sem ga dvignit, da ga kak motorist ne povozi, pomagajte vsaj vi. Clovek ima nevroloske izpade, hropi in plava usta ima. Instruktor je takoj ga pobasal v avto( trije smo ga dvignili). In ga je peljal na urgenco tu blizu, k prasicem ki niso hoteli pridet pomagat, ker so vedeli da je cepljen dan prej. Prasci.

Hvala instruktorju iz srca. Upam da se je dobro koncalo za mozakarja.

Šnela, dobro, da si ti vedno ob takih. A ni nenavadno, da se to samo ljudem okrog tebe dogaja? Bad energy?Vlečeš naše nesrečo? Pa na 112 te imajo zabeleženo kot stalno stranko? ?

Hahaja, 01.10.2021 ob 19:42

Šnela, dobro, da si ti vedno ob takih. A ni nenavadno, da se to samo ljudem okrog tebe dogaja? Bad energy?Vlečeš naše nesrečo? Pa na 112 te imajo zabeleženo kot stalno stranko? ?

Poklici pa vprasaj zakaj niso prisli?

A se ti ne zdi da sem cloveku pomagala? S kaksnim obrazom me napadas in spremljas obsedeno moje objave?

Bom objavila na regional obala zahvalo instruktorju, ker je res bil clovek. Takih ne pozabim.

Ti nisi clovek, ziher bi se norceval od koga ki lezi potleh. Ali pa bi pijan se uriniral po njem, kot tu po Monu?

Spokaj se z mojih objav. Da te Snela ne prime v roke, ker bo hudic. S protestniki pridem do tvoje hise.? in te bojo kam znosili.

Sramota si za oceta in mati, ki se obracata v grobu !!! Kaksen stvor sta rodila in te vzgojila.

da ne bi slučajno okoli tebe začeli zdaj dol cepat. Jim boš pomagalo, ali ne?

Šnelca_783, 01.10.2021 ob 19:49

Poklici pa vprasaj zakaj niso prisli?

A se ti ne zdi da sem cloveku pomagala? S kaksnim obrazom me napadas in spremljas obsedeno moje objave?

Bom objavila na regional obala zahvalo instruktorju, ker je res bil clovek. Takih ne pozabim.

Ti nisi clovek, ziher bi se norceval od koga ki lezi potleh. Ali pa bi pijan se uriniral po njem, kot tu po Monu?

Spokaj se z mojih objav. Da te Snela ne prime v roke, ker bo hudic. S protestniki pridem do tvoje hise.? in te bojo kam znosili.

Sramota si za oceta in mati, ki se obracata v grobu !!! Kaksen stvor sta rodila in te vzgojila.

Če je to res, pravzaprav ne dvomim res napiši pohvalo inštruktorju.

Tudi tebi pohvala, danes ljudje hitijo mimo.

Ja, ČE bi bilo kaj od Šnelinih blodenj res?

No, klici na 112 so. Sploh v času polne lune.

Šnelca_ tk huda znaš bit?! ? Sej prav! Sm 1x že zapisala eno misel, na kero me zdj tvoja “jeza” spomne. “Moja osebnost je to kr sm, moj odnos pa je odvisn od tega kdo je na drugi strani”. Js bi ti zj kr verjela, naš atek je par let nazaj v središču Lj, v bližini Name, eno gospo vlekel iz pločnika, ker je bla nezavestna, noge je imela na cesti dol s pločnika, takrat je bil promet tam še dovoljen. Skratka, folk jo je povsem ignoriral, prestopil, avti so trobli.. fotr pa je norel tam, da ji lh pofurajo noge in kk so lh tk brezbrižni.. kkrkol, ko jo je malo umaknil(zasilo) je klical škife, ti pa so njemu začeli težit.. valda je znorel tam..

pa mi smo tud drugač že ene 2x klicali rešilca in so odklonli prevoz.. to se dogaja.. kkrkol.

Je pa res, da js bi tud mogoč pomisla v štoriji, ko je fotr godpo reševal, da mogoč kkšna narkomanka tm leži, sam ne bi je vzela zato kt smet.. ta gospa je zrt sladkorne zgubla samozavest.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close