Še dobr da ma moja…
…že ko jo dotakneš jo trikrat strese, a ne? :)))))[/quote]
Ne, to pa ne. Malo si pomešal:).[/quote]
Aha, treba pomešat…. no prav, bom pač pomešal, če bo pol kaj boljš…. :)))
Vse bo tako kot boš želela ti…. :)))
Aha, treba pomešat…. no prav, bom pač pomešal, če bo pol kaj boljš…. :)))
Vse bo tako kot boš želela ti…. :)))[/quote]
Saj nisi pes, da ubogaš na ukaze?:))) Ali pač, a ne:))).[/quote]
A ti takrat postaneš ukazovalna? Divja zver? 😀
No ja saj potem se razume, da ti enkrat ni nobenkrat…… :))))
Ti to veš, ker si ženska! Kakšne bedarije kvasiš. Večina tako moških kot žensk ne more biti zadovoljnih, če so samski. Ko so mladi še gre, tam nekje do 35, potem pa vse začne grabiti panika. Ne vem zakaj bi bila samska, če je v dvoje lepše in enostavnejše. Kaj mislite, da nikoli ne boste imeli nobenih problemov, zdravstvenih težav, itd – s kom jih boste delili – z mamico?
Ti to veš, ker si ženska! Kakšne bedarije kvasiš. Večina tako moških kot žensk ne more biti zadovoljnih, če so samski. Ko so mladi še gre, tam nekje do 35, potem pa vse začne grabiti panika. Ne vem zakaj bi bila samska, če je v dvoje lepše in enostavnejše. Kaj mislite, da nikoli ne boste imeli nobenih problemov, zdravstvenih težav, itd – s kom jih boste delili – z mamico?[/quote]
Kaka panika ? Mogoče za vas, ki imate večjo potrebo po razmnoževanju, nam za otroke dol visi…
Zdravstvene težave bomo pa itak vsi imeli, in kje je tu razlika, če najdem oporo pri mamici, bratu, prijatelju, zakaj mora bit tu nujno partnerka prisotna ? In pa, kako lahko vso svojo prihodnost stavim na čustveno nestabilno, nepremišljeno, izgubljeno bitjece ženskega spola ? Sploh pa, kot da bi ji še bil privlačen, enkrat ko bi si zlomil kičmo in pristal na invalidskem vozičku. Odjebala bi me in si poiskala drugega, kaj le…
Ti to veš, ker si ženska! Kakšne bedarije kvasiš. Večina tako moških kot žensk ne more biti zadovoljnih, če so samski. Ko so mladi še gre, tam nekje do 35, potem pa vse začne grabiti panika. Ne vem zakaj bi bila samska, če je v dvoje lepše in enostavnejše. Kaj mislite, da nikoli ne boste imeli nobenih problemov, zdravstvenih težav, itd – s kom jih boste delili – z mamico?[/quote]
Kaka panika ? Mogoče za vas, ki imate večjo potrebo po razmnoževanju, nam za otroke dol visi…
Zdravstvene težave bomo pa itak vsi imeli, in kje je tu razlika, če najdem oporo pri mamici, bratu, prijatelju, zakaj mora bit tu nujno partnerka prisotna ? In pa, kako lahko vso svojo prihodnost stavim na čustveno nestabilno, nepremišljeno, izgubljeno bitjece ženskega spola ? Sploh pa, kot da bi ji še bil privlačen, enkrat ko bi si zlomil kičmo in pristal na invalidskem vozičku. Odjebala bi me in si poiskala drugega, kaj le…[/quote]
Primeren odgovor za 22-letnika. Javi se čez 10 let pa da vidimo, kaj boš takrat napisal.
Saj je pa še par dni nazaj Goldfisheva priznala, da če ženski daš moč, da je lahko še dvakrat bolj hudobna od moškega. Take pač ste, brezsrčne prasice, samo na lastno korist gledate, briga vas za druge…
Lahko mi ga samo popušite vse po vrsti, za kaj več itak niste koristne. Ajde, tu pa tam se da kdaj pohecat s kiro samo če pa se že znajdem v stiski in se moram nujno komu zaupat, potem se raje obrnem na prijatelja, kot pa potencialni izdajalki, ki bo itak slej ko prej vse raztrosila naokoli…
Moje izkušnje so takšne, da ženske z močjo velikokrat to izkoristijo na način, ki je za marsikoga krut. Narava je ženskam dala milino in to z namenom, zato so moški že od nekdaj bolj v ospredju, ker imajo drugačno vlogo v družbi. Ženska na močnem položaju se mora prilagoditi, zanemariti marsikatero svojo primarno vlogo, ker nima časa več za vse. Zato jo včasih to pripelje tudi do skrajnosti. Ženske smo veliko bolj zahtevne od moških in to nekje butne ven.
Zakaj pa misliš, da imamo vsi iste izkušnje ?[/quote]
Če ne prepoznaš mojih izkušenj v spominu svojih, potem kaj prida izkušenj z ženskami očitno nimaš.[/quote]
Tvoje izkušnje ne morejo biti edine relevantne. Napisal sem, da so izkušnje takšne in drugačne, ker so odvisne tako od moškega, kot od ženske.
Če ženska cel mesec ni doživela orgazma, pač ne bo rabila veliko, da ga bo. 🙂
V enem mesecu že lahko pozabi, kako se to pravilno odigra in te lahko razkrinkajo. :))
Kaj če bi ti enkrat končno nehala posilevat ves čvek “raje sem..kot da bi imela tipe, take pa take”. Očitno tebe noče nobena vrsta tipov, kar ni nič čudnega. zato je vse to tvoje večno iskanje podvrst moških brezveze. Odkar si se pojavila tu gor, je čvek neberljiv. Samo težiš, najedaš in odvračaš uporabnike, da bi karkoli pisali.[/quote]
Ej, Sadni, sem ti stopila na žulj? Boli a ne, če ti nekdo postavi ogledalo.
Sami strokovnjaki za orgazme….jaz čist verjamem, da ni na svetu ženske, ki bi jo teli junaki
pripravili do orgazma. In iz tega seveda jasno sledi, da ženske ne doživljamo orgazmov :-)))
Men solze tečejo od smeha, ko berem tele veleumne izjave ….
Prvič je treba žensko srečat….
Pol jo je treba nagovort (v živo, ne preko računalnika ali sms)
Pol jo je treba prepričat
Pol je treba vedet, kje je kej
Pol je treba pa še znat kako in kaj…
Mission impossible za naše gobcače, jasno.
Veš kako je Rugelj rekel….ob pojstli nujno met škaf vode…da jo polivaš, da po seksu spet k sebi pride, ko
skup pade od orgazmov….teli tukaj pa “ženske itak fejkajo, orgazma sploh ne doživijo”….heh…
Mislm…. LOL
Moje izkušnje so takšne, da ženske z močjo velikokrat to izkoristijo na način, ki je za marsikoga krut. Narava je ženskam dala milino in to z namenom, zato so moški že od nekdaj bolj v ospredju, ker imajo drugačno vlogo v družbi. Ženska na močnem položaju se mora prilagoditi, zanemariti marsikatero svojo primarno vlogo, ker nima časa več za vse. Zato jo včasih to pripelje tudi do skrajnosti. Ženske smo veliko bolj zahtevne od moških in to nekje butne ven.[/quote]
Mogoče bo to zvenelo kot posploševanje, samo bmk za vaše mnenje. Ko se enkrat ženski zameriš je konec, vse ti bo fuknila v obraz, te ponižala v družbi, vse skrivnosti, ki si jih delil z njo raztrosila naokoli, policijo poklicala nate, te tožila, plačala prijatelju, da ti rasfuka faco do neprepoznavnosti, ti ukradla bančno kartico in pobrala ves denar dol… Ma ni da ni no, sploh nimate meje. Enostavno zlobne ste. Kolikokrat sem se že skregal s prijateljem, pa je še vedno vse ostalo samo med nama. Kaj takega ste sposobne samo ženske.
To je tvoje osebno mnenje. Kar sem pisala, je bilo mišljeno za ženske, ki so na vodilnih položajih v službi, ne doma:)). Tudi ne poznam nobene ženske, ki bi naredila vse to, kar ti pripisuješ vsem ženskam. So bile komplikacije glede delitve premoženja in da so se uskladili glede otrok. Javno poniževanje, deljenje najintimnejših dogodkov…to se lahko zgodi le tebi:)).
Moje izkušnje so takšne, da ženske z močjo velikokrat to izkoristijo na način, ki je za marsikoga krut. Narava je ženskam dala milino in to z namenom, zato so moški že od nekdaj bolj v ospredju, ker imajo drugačno vlogo v družbi. Ženska na močnem položaju se mora prilagoditi, zanemariti marsikatero svojo primarno vlogo, ker nima časa več za vse. Zato jo včasih to pripelje tudi do skrajnosti. Ženske smo veliko bolj zahtevne od moških in to nekje butne ven.[/quote]
Mogoče bo to zvenelo kot posploševanje, samo bmk za vaše mnenje. Ko se enkrat ženski zameriš je konec, vse ti bo fuknila v obraz, te ponižala v družbi, vse skrivnosti, ki si jih delil z njo raztrosila naokoli, policijo poklicala nate, te tožila, plačala prijatelju, da ti rasfuka faco do neprepoznavnosti, ti ukradla bančno kartico in pobrala ves denar dol… Ma ni da ni no, sploh nimate meje. Enostavno zlobne ste. Kolikokrat sem se že skregal s prijateljem, pa je še vedno vse ostalo samo med nama. Kaj takega ste sposobne samo ženske.[/quote]
Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si.
Poznam par žensk, ki govorijo o moških tako kot ti o ženskah. Vse te ženske so podn od podna. Poznam tudi moške, ki takole kot ti govorijo o ženskah, sami taki, ki jih nobena normalna ženska niti ne povoha, kaj šele, da bi se pogovarjala s takim.
Ker sem moškega spola a ne ? Ko bi pa isto napisala ženska, za moške, bi jo pa trepljali po rami in ji govorili saj bo še vse v redu, boš že spoznala pravega. Sem že zdavnaj pogruntal te vaše bedne fore… ;)[/quote]
Smešno bi bilo Boga trepljati po rami, če je pa ja nemogočen. 🙂
Ker sem moškega spola a ne ? Ko bi pa isto napisala ženska, za moške, bi jo pa trepljali po rami in ji govorili saj bo še vse v redu, boš že spoznala pravega. Sem že zdavnaj pogruntal te vaše bedne fore… ;)[/quote]
Smešno bi bilo Boga trepljati po rami, če je pa ja vsemogočen. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.