Še dobr da ma moja…
Se pogovarjamo v službi na kavi, kaj kdo dela doma, pa debata nanese, kdaj kdo hodi spat.
Sodelavec omeni dokaj zgodnjo uro, pa takoj sledi zafrkancija: no verjetno si ženi naredil servis Pa dec samo vzdihne, hvala bogu da ima ta teden ta rdečo, lahko v miru zaspim…
Ja dedci smo reveži…:-)
Točno to so tiste “zanimive” debate poročenih moških, o katerih sva zadnjič razlagala z Matkićem. Ženske so vam skurle mozak, zdej pa ste samo še kofetkarji, ki se lahko pogovarjate o vremenu, gospodinjskih opravilih, kdo in kdaj je odpeljal sinčka v vrtec,…
Pravi moški, ki si ne upa it s prijateljem na per, pa si v miru ogledat kakšno nogometno tekmo, ker ga je strah, da bo potem doma okregan…
Odvisno od debate… včeraj smo imeli slovensko problematiko, zadnjič smo reševali svet:-))) Včasih, ko sem res dobre volje pa omenim, kakšne vidva pišeta, se pa pol firme reži. Nisem sto procenten(pač nisem preveril), ampak sumim eno sodelavko, da ji je zaradi tega enkrat tudi malce ušlo;-)))
S tem je tako, da tisti, ki sebe prikaže v vlogi hude žrtve, lahko izpade drugim smešno, ker se pač nekako poistovetijo z njim.
Mladci teh fint še ne poznajo/razumejo in mislijo, da gre za jamranje in hudo trpljenje, a v bistvu je samo zajebancija. Čeprav je veliko le te tudi resnične, to še ne pomeni, da je človeku hudo. Vsaj kar se moje družbe tiče, je tako. Mladci, ki f*k* stradajo, pa v tem vidijo neko trpljenje, logično.
Odvisno od debate… včeraj smo imeli slovensko problematiko, zadnjič smo reševali svet:-))) Včasih, ko sem res dobre volje pa omenim, kakšne vidva pišeta, se pa pol firme reži. Nisem sto procenten(pač nisem preveril), ampak sumim eno sodelavko, da ji je zaradi tega enkrat tudi malce ušlo;-)))[/quote]
Ta tvoja šugava sodelavka mi ga lahko samo potegne oz. še to ne, raje ga dam v usta kakšni deset let mlajši ;-))
Še nedolgo nazaj si pisal o tem kako od bivše naprej še nisi spoznal ene pametne, da bi se imel z njo kaj za pogovarjat. Zdaj veš, zakaj. 😉
Še nedolgo nazaj si pisal o tem kako od bivše naprej še nisi spoznal ene pametne, da bi se imel z njo kaj za pogovarjat. Zdaj veš, zakaj. ;)[/quote]
Nikoli nisem napisal, da je moja bivša bila pametna. Vse kar sem napisal je, da je bila še najbolj zanimiva, od vseh, ki sem jih do danes spoznal.
Ampak kaj drugega pričakovat od največjega provokatorja… 🙂
Adijo bebček.
Forum je zaprt za komentiranje.