Se da v fitnesu kako punco spoznat?
samski fant, 22.02.2022 ob 08:01
Punce, ženske, se da v fitnesu spoznati kako samsko tam okrog 30, par let gor ali dol?
Se je smiselno v fitnes vpisat pa upat, da najdem tam kako žensko?
Kaj pa recimo joga, pilates? Je smešno, če se moški vpiše na to vadbo?
Se da, ampak tako neuporabno. V fitnes itak hodijo samo polizanci pozerji pa neuporabni šusi od bab, ki še čaja ne znajo skuhat.
Nekako tako smiselno kot, da bi se ena kozmetičarka z 10cm nohti šla na predavanje dodatnega izobraževanja za avtomehanike. 1. Tam je več tipov kot žensk, 2. Tiste, ki so stam so šle tja za fitnes ter 3. Če boš s kosom pice in kokakole sedel pa ljudi ogovarjal in razlagal kako si športnik po duši… :/
Joga, pilates ni čudno, če se vpišeš kot moški, samo potem moraš tam tudi vaditi.
Jaz ne razumem, kako lahko s soljudmi delaš kot z videoigro – vsaj za cheat code nisi spraševal. 🙁
Če ti slučajno uspe kakšno na kavo zavleči bomo pa itak prebirali “kje se najde kakšna normalna – v fitnesu so same norice, ki se s športom ukvarjajo, jaz hočem eno normalno, ki mi kuha” potem pa “ali lahko spoznam kakšno na kuharskem tečaju” in potem “kje se najde kakšno, ki ni zavaljena in samo kuha pa žre”.
???? Včasih je bilo “boš crknla sama brez otrok” grožnja, dandanes je običajno tolažba ?
Da se. Prvo punco sem spoznal tam.
A to ti ne sme biti glavni razlog za vpis, ker če bo očitno, ti bo večina pobegnila. Vadi… in bodi prijazen. Če boš kakšni zanimiv, bo že sama poskrbela za več srečanj in kakšen nasmešek.
Sicer pa za nobeno vadbo ni smešno če se vpiše moški – če ga vadba zanima in resno vadi. No… mogoče bi bile kakšne plesne vadbe izjema – a pilates ali joga pa res ne. Poznam par kar dobrih športnikov (moških), ki so redno na pilatesu.
Na fitnesu je predvsem drugačna sfera. Vse je bolj “prijateljsko”. Tu, kjer jaz hodim, se nas velika večina pogovarja, kolker se pač lahko, med pauzami.
Samo, da kar veni, vidi, vici in kr hop… no ?. Pa ne bodi posiljena med serijami. Ker pol te bo vsaka postrani gledala. Ko se delajo ponovitve, paziš na mind/muscle povezavo, ne pa na čvekanje. Cvekas lahko na kaki kardio napravi ?
Postani fitnes trener. ☺ V eni temi je sicer ena spraševala, če bi se spentljala. Samo zgolj zunanje preoblikovanje ni ravno recept, če ni notranje energije, samozavesti, spontanosti, iskrivosti. Če si vkopan v okvir, je čisto vseeno, kje se nahajaš. Ne ukvarjaj se s ciljem kje, temveč spoznavaj, ne leži v okvirje, poskušaj s spntanostjo. Recimo, lahko najdem tisoč in eno temo za pogovor, imam rada tudi kak dan na off, vendar, če bi mi kdo rekel, daj kaj povej, bi zablokirala v razmišljanju, kaj naj pa zdej sploh povem. ☺☺☺ Da se pa prikažeš kot nek navdušenec s trnkom, pol ti je pa težko it še na en lagodni špancir, si dvakrat zgrešil.
Seveda so šanse. Jaz sem se s svojim spoznala ravno tam in sva še vedno skupaj, srečna zelo in imava družino. V fitnes sem se vpisala točno zato, ker sem bila samska in sem vedela, da je to šport, ki ga obiskuje dosti fantov. Vmes mi je postal še zelo všeč, a sem morala po osnovanju družine vse skupaj pustiti, ker pač za vse ni časa.
Pusti te brezvezne nasvete tukaj, ki jih pišejo kronično samski ali naveličani partnerjev, zato pa se hodijo sem izogibat družinskim problemom. Naj najprej sami po svojih nasvetih naredijo kakšen napredek v življenju.
Priporočam ti samo univerzalen nasvet, ki je res koristen, in smo ga uporabile vse zadržane punce, ki smo zdaj v srečnih razmerjih:
Bodi to, kar si, nič ni narobe s tabo, samo počakaj, da te najde prava ljubezen sama.
Če ti je fitnes scena blizu, potem ja. Ampak se mi zdi, da ti ni. Fitneserji so ponavadi naduti, samovšečni. To so oni, ki se z avtom peljejo do fitnesa, tam plačajo vstopnino , da tečejo na tistem traku.
Pameten pa bo namesto v avto, šel na tek v naravo. Manj časa, pa zastonj. Pa doma bo naredil nekaj sklec, počepov…
Na fitnesu je fajn ker imaju babe one oprijete elastičke hlače pa se jih da od zadaj fajn po riti pobožat al pa nagajivo mal uščipnit. In potem se ona obrne in kar sama začne pogovor s tabo.
Pa ves čas jo glej direkt u pičku. Tako ti ne bo treba posebej razlagat kaj bi rad od nje. Bo že skužila. Tut če je sicer glupa ko kurac.
Forum je zaprt za komentiranje.