še 20 minut pa sem 36 :)
Vse najboljše !
Vztrajaj in never give up , maš ti to !
Tam proti štirdesetim- gre samo še na bolje, verjemi !
Verjemi tudi v zakone privlačnosti !
še en izrez od nekje ;
Ne živim življenja,
da bi ustregla drugim.
Mi je tudi vseeno,kar si drugi mislijo o meni.
Če ti nisem všeč, me pusti pri miru.
Problem rešen !!!
Aja, glede praznovanja, da se ti trenutno finančno ne izide za tortico, narezek…to se ne sekiraj, lahko počastiš koga, ko imaš denar, velja še toliko več….samo ne pretiravat takrat, lepo malo simbolično, pa bo …
Lep dan, vse dobro in želim dobrih idej pri nadaljnjem umetniškem ustvarjanju.
Rednamay, 08.06.2022 ob 23:41
Enostavno ne morem verjet,da od zdaj naprej,samo še 4 leta pa sem 40 stara. O fakkk!! A vi veste da sem prišla na Mon med vas,ko sme jih imela rosnih 26? Pa full bolj sem bla razvpita,izstopala sem,tud besednjak je bil uff… gajstno je blo.
Tako torej,9 junij sem 36. Fešte ne bo,nič ne bo,torte nimam,nič ne bo,ker sem vse zapravla za oblekco za razstavo. Niti mi ni nč bad,navadn dan pač 🙂 S fotrom bova spila kavico 🙂
Vse najboljse..
Rednamay, 09.06.2022 ob 14:38
Hvala Vam vsem za voščila! Rada vas imam.
Glihkar iz kosila.. fotr me je peljal na kosilo. Nyum Nyum. Nije žvaka za seljaka itak,jaz pomfri pa pleskavico fotr pa vampe LOL 😀 😀 😀 Dva Klemenčiča haha 😀
oče ima športno postavo, kot je videti na slikci.
CrazY FroG ?, 09.06.2022 ob 16:34
To grem, ko mam zdj grem prvič? a ti si kdaj letela?
Super. Naj te oblaki varujejo.?
Ne, se nikoli. Velikokrat pa moram pazit ko mocna burja piha da me ne odpiha.?
Kje je Redna s torto? Ponavadi smo ob 16, 17h se veselili RD.
Frogica, stiskam zobe, stejem ure in minute, da se znebim sosedskega nocnega padalca. Da ga nikoli nikoli vec ne vidim in slisim. Pocasi pocasi te dni ze malo po omarah pakiram. Nikoli ne vem kdaj bo stanovanje fraj in gasssa. Potem bom jst njemu padalec kot Alias ponoci, ku ku iz vrha bloka na okno dol. Vertigo terapija.???
Forum je zaprt za komentiranje.