Še 2 dni
Danes navsezgodaj sem dobila eno lepo sporočilce, od enega lepega mladeniča, ki ga že zelo zelo težko čakam:) Podelila ga bom z vami
“So dnevi, so leta in so pomladi, ko se imamo preprosto radi,
so trenutki, ko je treba na novo začeti
in so ljudje, ki jih je treba preprosto objeti,
ure odštevam do najinega objema, lubica moja.”
Eto punce……kdo bi si mislil, da tisti 3-je dnevi z njegove strani ne bodo kar tako pozabljeni.
V glavnem….iz dneva v dan se počutim mlajš, pravijo da tudi vedno boljš izgledam, šla sem tudi v solarij, kondicijo sem si nabrala, metuljčki tudi že ornk letajo okoli popka. Pripravljena sem :)))
Takih in podobnih verzov je na internetu zelo veliko, kakšnega splošno znanega se malce spremeni glede na potrebe. Pri tvojem je le zadnja vrstica spremenjena oziroma dodana.
Marsiktera punca pade dol in se kar topi, če ji kakšen tak verz pošlješ kot SMS. Jaz dam prav kar tistim puncam, ki pravijo, da je to zlatoustje in da bodi previdna, da ne boš kasnej preveč razočarana 🙂
Zlatoustež, ravnokar sem mislila napisati, da naj raje pazi da ji takšne brezvezne štorije za naivke po 40 ne prinesejo kakšne bolezni… A misliš, da se tam kjer je, “špara” zate?
Pa vseeno, včasih je kakšno podrobnost dobro obdržati zase, ali pa daj kot Severina, potem pa jokaj da so ti ga ukradli….
Meni je bila pa ravno zadnja vrstica, ki je spremenjena in ni prepisana najbolj všeč:))) Pa kaj če je prepisana. Saj ženske ne jemljemo vsega za čisto zlato, imamo pa rade, da si vsaj vzame čas in kaj prepesni in prepiše, enim je še to odveč, zganjajo pa fovšijo, ker drugi v tem uživajo.
Sangrija, ti kar uživaj, upam, da bodo naslednji tedni zopet nepozabni, tako kot so bili prejšnji.. To punce rabimo. Čustva, razburjenje, užitke…
ona sploh ni rekla, da je to fant…ampak da je dobila SMS od “ENEGA MLADENIČA”, men se zo ne zdi nič kaj ljubkovalno za fanta, če je ta mladenič njen fant. Meni zveni, da je to eden od mnogih…
sicer pa je to njena stvar…in me nič ne briga, če pa želi to delizi z nami, ji pa lahko vsak pove svoje mneneje, a ne? :)))
Zaloustnež…..nisi na tekočem….by the way “mladenič” ni moj fant, je pa odličen ljubimec, ki me je pomlajšal za par let in brezskrbi, ne bom delila vsega z vami in še nekaj…prav nič naivna nisem, hihi
Sara…”mladenič” je zaposlen v francoski vojski za tujce ( tujska legija) in od tu potem naziv legionar…
Ne moti me, če je verz prepisan iz neta. Važna je pozornost. Važno je, da me ni pozabil. Važno je to, da se bom spet imela nepozabno lepo. Važno je, da se bom imela nekaj lepega spominjat na stara leta. Važno je to, da bo iz mene zopet naredil sončico skuštrano. Važno je to, da jutri pride:))))
Lep vikend bejbe, lupčka vsem
… najs.
Veliko lepih trenutkov želim….
… vendar pazi. V francosko tujsko legijo se ponavadi vpisuje folk, ki ima za sabo gadno preteklost, da lahko po 15ih letih dobi popolnoma legitimne dokumente francije, vključujoč državljanstvo in popolnoma novo identiteto. Tudi metode dela teh legionarjev niso ravno “humane”… sam tolko.
Ampak. Zakon bejba, privošči si!
lp,
Evo, si dobila vsega od hang on, girl do svaril pred legionarji, ki so barabe in razni zločinci, sploh pa sam podirajo, kamor pridejo.
Ene te pa dobro razumemo, jooooj, kolk dobro! Popolnoma! Zato le tole…uživaj, izpij vsak trenutek do kraja in doživljaj vse maksimalno močno…jaz ti tolk prvoščim!
Lepo se imejta!
Jaz sem že zastopil, da ta mladenič ni tvoj fant in to sem tudi napisal, da meni ne zveni iz tvojga posta, da čakaš fanta….
Sam nekatere pa res niso zastopili in med njimi je tudi xtrm, ki pravi pravi, da smo fouš, ker kako “tvoj fant” pride domov…
Torej, le uživaj danes in naslednje dni, življenje je namreč prekratko, da bi kaj izpustila….mladenič se pa mora tud spraznit v kolikor mu tam ni uspelo..:)))
lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.