še 1X ABIR
Jaz sicer nisem bila v Abiru, ampak v Vincci-ju, ki je zelo blizu.
Pijača na plaži se mi ni zdela pretirano draga, recimo pločevinka Pepsi, Cola, Sprite… stane 2 TD (cca. 300 SIT), voda 1.5 l je v trgovini 0,5 TD (cca. 75 SIT). Alkohol pa dobiš samo v hotelu. V našem je stalo veliko pivo 6 TD (cca. 900 SIT), kar pa je veliko. Nasploh je alkohol zelo drag, za ostalo pa ni sile.
Naslednji teden pa se vrneta prijatelja, ki sta v Abiru, tako da ti bom takrat lahko kaj več konkretno o Abirju napisala.
Kar se pa tiče morja, je res valovito, ampak ni take sile, da se ne bi dalo plavat. Je pa voda zelo čista (razen trave).
Skratka, da se fino uživat! Midva sva, upam, da boš tudi ti.
lp
G
Bil 2x v Abirju in ti povem , da ni sile…jaz sicer alkohola ne pijem ampak vedi , da so v hotelu pijače dražje kot v trgovini…in mi smo jo kupovali v trgovini
Npr – 2 dcl cole v hotelu 2,5 TD……v trgovini 1,5 l cole 1,8 TD…mislim, da sploh ni bilo debate kje..kupovati!!!
Vsekakor pa- da bi bilo tolk drago, pa verjemi, ni..
mogoče še en podatek, ne vem sicer če si mislila tudi na cene alkoholnih pijač, no za vsak slučaj.. kot je bilo že omenjeno je pivo kar drago, v hotelu je itak vse še dražje…če hočeš kupit alkohol v trgovini, moraš it po njega v posebno trgovino ki prodaja le alkohol, te pa niso kar za vsakim vogalom in se mi zdi da tudi niso odprte cel dan…tako da večini turistov se ne da iskat teh trgovin in raje pijejo dražje v hotelu…drugače pa definitivno vso dodatno hrano kupovat v trgovinah ker je občutno cenejša,
lp, katja
Forum je zaprt za komentiranje.