Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SDS- bog nam pomagaj

SDS- bog nam pomagaj

He,he, sorči, dragi Uroš, moji denarci so pošteno prisluženi in moja izobrazba tudi. moje življenje je lepo z Ropom ali pa z janšo, vseeno mi je. Ti pa si še naprej reven in glup, a ni to hudo, bogi, bogi Urošek, ki misli, da mu bo Janša zdaj pomagal do boljšega življenja. A ti pošljem kartico iz Havajev za Novo leto?

JAZ PA MISLIM, DA JE VSE ISTO SRANJE, SAMO DRUGO PAKOVANJE.

:))))

to YES!!!

Kaj pa ti veš koliko imam denarja jaz,kapitalist korupcijski.Kradeš in ponižuješ revne ljudi.Da te ni sram,se ti bo že vrnilo prej ali kasneje.Kapitalistični podlež-tipični brezobrazni ldsovec.Žalostno.

Uroš

Za krizo v Iraku je po tvoje kriva LDS in zato se posledično draži bencin-pametna ugotovitev, kriminala in korupcije je tudi v sds dovolj, dokaz za to je RUPAR, ki ga Janša borec proti kriminalu in korupiji, še ni sčevlal; plače majhne (ja pa bi šel v šolo in bi imel boljšo perspektivo in boljšo plačo- a misliš, da ti bo Janša kar plačo povečal naivnež)?

Uroš, pomiri se. Žal mi je zate, ker si še tako naiven.

Kar tam ostani na Havajih monopolist.Kaj bi dal da Janša takele bogataše bolj obdavči.Izkoriščajo in okoristijo se potem pa na pocestnice na Havaje.Sedaj je konec te pravljice.LDS ni več na vrhu.

Boli me, če je konec LDS, jst sm še zmeraj bogat, ti pa boš večno reven in glup. Janša ti ne bo nič pomagal.

bravo, žagar!!!

mali ljudje rešujejo velike težave

ubistvu so pa vsi ena banda narkomanou, sploh pa LSD (oz. lds al kaj že), ampak bl zarad imena, ker kot sm že reku, politko se nej grejo uni ki se na to spoznajo

smešno :)))

ampak je zabavno čitat te oslarije.
ql še tko naprej.

aja zaenkrat mam sredno šolo, če se mi bo kdo na pravopis obesu 😉
sam očitno usen nism tok izobražen, ker je uli rekla, da so lds primitivni, tko da sem očitno tud jest, ker sm bil 12 let pod njimi :)))

Sej sploh ne vedo za kaj se zavzema njihova stranka, pa kar tle neki govorijo. Najprej bi ena pristašica SDS-a enotno obdavčitev za vse, drugi pristaš bi pa bogataše trojno obdavčil. Pa oba sta pristaša iste stranke (SDS). O joj! Kako pametno.

Ej Uroš, da ti ni Janša plačal da ga tako hvališ. Tole že diši na korupcijo.

Daj si tetovirat na čelo,da si bogat.Briga me koliko denarja imaš ti.Kakšen tolar daj v dobrodelne namene.

Bravo BitchY

Še pomnite tovariši…

ma tukaj gor ste vsi oskoosmerjeni ali v Janšo ali v Ropa drugega itak ne vidite.

Ja, ja, tko to je, sej bo kmalu prišlo do vseh navdušencev nad volitvami, da življenje še naprej teče dalje pa istih ustaljenih poteh. Za vsakega posameznika bo vse isto, politiki bodo še bogatejši, eni bomo še naprej hodili na havaje, uroš bo pa še naprej bluzu naokoli.

lepa blonda teb se vid da si blonda, še pisat ne znaš

Žagar ti si kapitalistični kreten.

Se vsaj ne obešam na politike, da mi bo zaradi njih življenje kaj lepše. Sam sem poskrbel zase in zato mi je vseeno kdo je dobil volitve. Janša že ne bo poskrbel za vas politični zafrustriranci.

Mišon lepa blonda sem pa še naprej. ti si pa samo en sivi mišek.

Kaj ti bo lepota, če si neumna.

če ti nekomu rečeš, da je zarukan, to prav gotovo ni pozitivno.

sem lepa pa neumna pa z veliko denarja. pač svoje adute moram izkoristiti

lažnivka neumna!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close