SDS- bog nam pomagaj
Uli napisal:
> Koliko pa vas je brezvercev in ateistov?Zato pa je toliko
> kriminala in anarhije.Vera ne uči lopovstva,goljufij in
> agresije!!Uči samo pozitivne stvari ateisti zarukani!
LOOOOOOL hehehe ne morš no dej preber prosim kaj si napisal/a!!
Mi ateisti ful kriminala pa nasilja in vsega povzročamo ti pa svoje obtožbe končaš z besedami ATEISTI ZARUKANI !!!!!!!
A vera ne uči agresije? Tvoj post je prežet z agresijo draga moja vernica, od kej se je pa vezla? Hehe no kdo je pa zdej zarukan???
aha, očitno gre to po sistemu, “ti lahko, jaz ne smem”.
nesramna si ti, ker mi očitaš, da sem zafrustrirana liberalka, da sem komunistka itd. ampak nikjer niti z eno besedo nisem zapisala, kaj sem po političnem prepričanju. prosim, umiri se s takimi izjavami. prepričaj se, preden slepo obtožuješ ljudi, jasno?
Mavrični, saj pa ne moreš delit ljudi glede na to kakšno politično prepričanje imajo. Jaz sem že malo sita LDSa pa sem zato navijala za SDS, ki ima nove in sveže ideje. Bil je že čas, da ljudje ne vztrajamo ves čas pri enih in istih, temveč, da se aktiviramo in riskiramo ter imamo novo vlado. Janša zelo trezno govori, premišljeno in ve kaj želi. Ravno zaradi tega mu verjamem, da bo Slovenija doživela spremembe na bolje. če ti navijaš za LDS, mene to pač ne moti.
Sicer pa, ne da bi ne vem koliko dala na to, ampak po anketi, s katero stranko se najbolj ujamem na spletni strani rtvslo, je bila prva stranka, zanimivo, SMS, tretja pa SDS. In na zadnjem mestu je bila LDS, kar me je še bolj presenetilo. Pa že:-)
In še tole: naslov teme – bog nam pomagaj: jah, saj SDS in NSi imata na svoji strani boga, če sta desni stranki;-))
Forum je zaprt za komentiranje.