SDS- bog nam pomagaj
Uroš, ti si en naivnež!!!
Ne, da bo morala SDS veliko delat, da bo popravla napake LDS-a, ampak bo predvsem veliko zapravla. Vse zamenjave v državni upravi nas bodo stale ogromno, poleg tega pa obljube SDS-a na katere so nasedl volilci povedo vse tako o njihovih volilcih kot tudi o sami stranki – v stranki so bleferji, ker je nemogoče narediti to kar obljubljajo (nižji davki, večje plače, več stanovanj,….), volilci pa taki, kot kažejo raziskave (nižje izobraženi kmečki narod, ki je padel na podoknice Ruparja in ostalih).
Aja, pa še to. NISEM LDS-OVC, DA NE BO POMOTE, AMPAK DEJSTVO JE, DA V SLOVENIJI NI BILO VSE DOBRO, VENDAR PA BO ZDAJ ŠE SLABŠE!
Torej, volilci so hoteli in dobili bodo spremembe.
Čas bo pa pokazal ali bodo to dobre spremembe.
Vse to moramo gledati kot izziv in ne na problem.
Vedeti pa bi bilo dobro, da če si sam ne pomagaš, ti tudi noben drug ne bo pomagal.
Ja Jula prej je Anabella napisala: “Vsem nam se je odvalil kamen od srca ko smo videli da na oblasti ne bodo ta rdeči:))))”. Vas ne sme nihče z belčki imenovat, vi pa nas očitno lahko. Kot sem že rekla: vi očitno ne veste kaj je to demokracija, ker se že bunite kako bo lds tolkla po lds, ja to je demokracija pa če hočete ali ne. Zdaj imate kar ste hoteli.
Uroš
liberalci nimamo dolge nosove, po eni strani je fino da je prišla sds na oblast, boste vsaj doumeli, da ne bo vse tako rožnato kot vam je Janša obljubljal (nižji davki- ja od kod bo pa država dobila denar, pa stanovanja- a bosta Janša in Podobnik kar svoj mošniček razvezala). Vi ste pa res eni revčki na možgančkih bolani in oprani.
A Janša pa ni tardeč??? Ha, ha, ha… Ne me basat! Začel je pri mladini in kdor takrat ni imel partijske knjižice ni mogel biti med vodilnimi mladinske organizacije. Dejte se mal zresnit! Vsi so glih: oni se tepejo za stolčke (beri: svoje milijonske plače) mi jim pa denar dajemo, da nas nategujejo.
Svašta!!!
Pa en lep pozdrav! Nisem ne bela ne rdeča!!!
jasna
Dober dan revanšizem!!!!!
Dragi volilci SDS,
čestitam, da imate največjo barabo od barab v parlamentu-g. Rupar!!
Verjetno si tudi vi želite občinskega marmorja in drugih dobrin in storitev v vaših hišah, zastonj izlete v po svetu, denar, zaslužen preko študentskih napotnic, za nedelo!!!!!
Naj vas omenjeni gospod in njegovi kolegi še kar naprej “nategujejo”!!
Praznujte, kajti živeli boste res lepo.
Forum je zaprt za komentiranje.