SDS- bog nam pomagaj
Verjetno se še sploh ne zavedate kaj ste naredli… saj bo čas pokazal, potem pa jok pa na drevo….. Človek sploh ne more verjet kak ste lahko tako naivni… Saj že izobraženost volivcev SDS-a pove vse (večinoma OŠ in SŠ)!!!
Kot da vam bo Janša poklonil stanovanja,dal službe,znižal davke in nasploh bo vse kot v pravljici…. Ja pa ja… Mislim sej na napkah se učimo… Upam da vas bo ta izučila….
Čas je za spremembe 🙂 Uglavnem nikoli nism bla pristašica SDSa oz. Janše osebno, ampak nisem razočarana nad njihovo zmago, saj so edina stranka, ki je že od začetka vsaj mal konkurenčna LDSu oz. jih je letos najbrž zasluženo premagala…zadnji čas je, da v Sloveniji zapiha še kakšen drug veter kot ldsovski…mogoče bo slabše, mogoče bolje…dejstvo je, da spremebe bojo in upajmo da res v korist nas volilcev…
…btw who the f**k lahk voli g. Rousa in DeSUS…
En ne sekiraj se, nič strašnega se ne bo zgodilo. Tudi na Hrvaškem so lansko leto vsi trepetali, ker je prišla na oblast HDZ. Janša ne bo mogel kar nižati davke, stanovanja ne bo talal, verjetno bo prišlo samo do kakšnih kadrovskih sprememb. Sicer pa se bo moral kar potrudit in verjetno bo požrl tudi kakšno predvolilno obljubo,saj s 45 glasovi in drekačem Jelinčičem ne bo kaj prida koalicija. Vprašanje je, če se bo vlada obdržala do konca mandata. Bomo vsaj lahko pljuval po njih.
jah, folk je naveličan sedanje vlade, med katere spadam tudi jaz…. sam niti pod razno pa nisem zato volila SDS… halo!!
se strinjam da je čas za nekaj novega, samo ne pa za te nazadnjake in revanšiste, ki se zavzemajo za verouk v šolah, financiranje cerkve od davkoplačevalcev, nasprotujejo splavu, ne skrivajo svoje homofobije, naivne in neizobražene volilce pa lovijo na obljube, ki so skregane z osnovno makroekonomsko logiko….
Meni tudi Lds nasplošno ni všeč, ČEPRAV če izbiram med vsemi je pa daleč spredaj!!!!Med slabimi pač izbereš najmanj slabega….
Ja kadrovske spremembe nas bodo DRAGO stale…. vse milijonske odpravnine in tisti 6 (al koliko) mesečni rok prejemanja plače..Pa spremembe v šolstvu…pa še vse ostalo….Me prav zanima koliko glasov bodo dobili na naslednjih volitvah…
Po moje tako ali tako ne bodo dolgo zdržali…. Pa to ni tipična slovenska
nevoščljivost, temveč REALNOST!
Blondy, ti pa definitivno nisi blond. Pametno razmišljanje!!
Ne zdi se mi prav, da vpletamo toliko čustev v politiko. Ta mi je simpatičen, ta mi ni, ta je lažnivec, uni ni…Hej, ste kdaj pomislili, da je politika že sama po sebi takšna “institucija”, ki bazira na želji po moči in oblasti. Če bi nekdo hotel narediti nekaj dobrega za sočloveka, bi šel delat v prostovoljne organizacije, bolnice, itd. Politika pa je igra. Ni pomembno, kakšen človek je Janša. Pomembno je, kaj bo naredil. in če ne drugega, si zasluži(mo) priložnost, da to dokaže. LDS so pokazali, kaj lahko naredijo. Zdaj pa je bil res že čas, da se vlada zamenja.
Forum je zaprt za komentiranje.