ŠD Mat Šempeter
Hodim že precej let. Meni je všeč, je pa specifičen sistem dela.
Zmeniš se za termine v tednu, ni tako, da prideš kadar hočeš. Tako se nadzira število obiskovalcev in vaditelj ima dovolj časa zate. Pa še ti ne iščeš izgovorov, danes se mi pa ne ljubi itn. Če drugega ne, moraš sporočiti, da te ne bo:)
Prvič prideš, greš z vaditeljem skozi program, glede na rezultate, ti določijo obremenitve.
To ni fitnes za kazanje lepe opreme in postavce, ki fitnesa ne potrebuje. Za to se gre v Olimpus.
Sicer me ne zanima za fitnes, me pa zanima za druge aktivnosti, ki se tudi tam izvajajo. Če kaj več veš, hodim? Ali pa kdo drug seveda.
Zanima me predvsem kako imajo s plezanjem, je kaka varianta, da prideš brez soplezalca?
Pa badminton, squash – se da tam najti soigralce ali je tako kot drug, da moraš imeti soigralca.
pozdravljena, v Matu je super, ker imaš skoz trenerja oz. vaditelja “za ritjo” in res delaš, kot je treba. Pa ni samo to vadba na fitnes napravah, ampak dosti tudi v telovadnici. Odkar hodim tja, se mi je postava ful preoblikovala. prej sem hodila v zgoraj omenjeni O….., ampak tam je tako, če sam nimaš volje za delat, potem tudi ne delaš kot je treba, osebni trener pa je predrag.
Najbolje je da pokličeš na št., ki je objavljena na fejsu in se vse zmeniš. LP d.
hodim, 04.07.2014 ob 06:01
Hodim že precej let. Meni je všeč, je pa specifičen sistem dela.
Zmeniš se za termine v tednu, ni tako, da prideš kadar hočeš. Tako se nadzira število obiskovalcev in vaditelj ima dovolj časa zate. Pa še ti ne iščeš izgovorov, danes se mi pa ne ljubi itn. Če drugega ne, moraš sporočiti, da te ne bo:)
Prvič prideš, greš z vaditeljem skozi program, glede na rezultate, ti določijo obremenitve.
To ni fitnes za kazanje lepe opreme in postavce, ki fitnesa ne potrebuje. Za to se gre v Olimpus.
Pozdravljeni, jaz bi se tudi rada priključila v vaš fitnes-fitnes mat zaradi ,pridobitve kundicije in seveda zaradi boljšega počutja.Sem v letih , ki moram skrbeti za svoje telo;) 🙂 lp Danica
JANAINA2914, 04.07.2014 ob 08:17
pozdravljena, v Matu je super, ker imaš skoz trenerja oz. vaditelja “za ritjo” in res delaš, kot je treba. Pa ni samo to vadba na fitnes napravah, ampak dosti tudi v telovadnici. Odkar hodim tja, se mi je postava ful preoblikovala. prej sem hodila v zgoraj omenjeni O….., ampak tam je tako, če sam nimaš volje za delat, potem tudi ne delaš kot je treba, osebni trener pa je predrag.
Najbolje je da pokličeš na št., ki je objavljena na fejsu in se vse zmeniš. LP d.
super , sem prebrala nekaj mnenj o delu v Matu in sem se resnično odločila zanj. Me zanima le tale covid kakšna je kaj to ovira za treniranje?? Jutri pokličem v MAT
Hvala za nasvete vseh ki vadijo
lep pozdrav
Danica
Forum je zaprt za komentiranje.