Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Scrollanje po mobiju med službenim kolegijem

Scrollanje po mobiju med službenim kolegijem

V teamu smo zaposleni treh generacij – X, Y in Z.

Dokaj dobro sodelujemo, z nekaj več strpnosti in razumevanja na strani starejših.

Mlajša sodelavka generacije Z med službenimi kolegiji ves čas scrolla po mobiju. Vodaj jo je sicer že prosila, na telefon odloži, a je sodelavka rekla, da kljub motilcu vedno zbrano posluša.

Nehote je njeno drsanje po telefonu začelo motiti tudi ostale. Med (sicer zelo občasnim skupnim) obedom, med kolegijem, med Team buildingom – zre v telefon in drsa. Sicer je zelo samozavestna in dovolj družabna ženska in povsem razumemo, da nismo njena prva izbira za družbo. Jasno pa je, da smo sodelavci in da drsanje po mobiju med kolegijem ni primerno.

In ne, ženska ne piše zapisnikov kolegijev. ?

Kako je pri vas – se sploh ozirate na to, kaj kdo med službenim kolegijem počne?

Dajte ji zapisnik kolegija za voditi in bo mir.

medgeneracijsko

popolnoma fse si si sama odgovorila.  niste njena prva izbira. točno to. niti druga. tam je zaradi denarja. ne kot ti zaradi družbe in zavetja samic.

tudi sama si jo ocenila za samozavestno, z drugimi besedami pomeni da je kr sexy, lušna pa povzpetniška gopčava prasica.

ljubusumna si. ker veš da jo direktor, šef guzi.  in veš da bo kmalu tvoja šefica.  haahhaha

če svoje opravi, je to to.  mene pa motijo stare kokle kot si ti.  to pa mene moti. da vas moram gledat debele in mrdljive kako pametujejo in morlaizirate, ker je vaš rok trajanja potekel pred 30 leti. hahahahahaha

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 08.08.2025 ob 13:01

medgeneracijsko

popolnoma fse si si sama odgovorila.  niste njena prva izbira. točno to. niti druga. tam je zaradi denarja. ne kot ti zaradi družbe in zavetja samic.

tudi sama si jo ocenila za samozavestno, z drugimi besedami pomeni da je kr sexy, lušna pa povzpetniška gopčava prasica.

ljubusumna si. ker veš da jo direktor, šef guzi.  in veš da bo kmalu tvoja šefica.  haahhaha

če svoje opravi, je to to.  mene pa motijo stare kokle kot si ti.  to pa mene moti. da vas moram gledat debele in mrdljive kako pametujejo in morlaizirate, ker je vaš rok trajanja potekel pred 30 leti. hahahahahaha

Happy hour v Psihiatrični bolnici?

Resno, kako lahko z debilnimi pisanji povozite čisto vsako temo? Nimate popolnoma ničesar za početi – razen drsati po mobiju?

Kako to misliš, vodja “jo je prosila”? Vodja postavlja pravila igre. Če bi moji podrejeni na našem kolegiju drsali po telefonu, bi jim ga vzela. Itak je službeni telefon.-) Ali pa bi takemu prepustila vodenje kolegija ali pa bi ga dala prezentirat, nekaj bi pač naredila.

Drugače pa to nima toliko veze z generacijo kot s tem, kakšen je človek. Pri nas tudi en kolega dela to isto, pa ni generacija Z. Če bi bil moj podrejeni bi to uredila, tako me pa samo moti in ne morem nič.

Pri nas na sestanku tudi kdo bulji v telefon, pa je starejši in na sestanku nas je max 8. Meni se ne zdi prav. Šef pa nič ne reče.

ena vodja

in zato vidiš draga vodja, imaš zaposlene izključno majn pametne in slabše od sebe.  to je usa fora.  ti bi vzela služben telefon?  super vzami si ga.  super. ahhahaah

ta drug b oprevzel  vodenje??  super bo fsaj kaj narejeno.   to so enkrat imel istavko ne vem točno kera država ko je 300 000 javnih uslužbenk protestiralo.  in je  en šef rekel. taki mir je bil, da smo sploh lahko en dan neki končali v miru.  in fse je bilo postorjeno. ahahahahhah

ti kot ženski vodja, se moraš zavedat, da  ker si ženska, v vašo službo niti blizui ne pride noben sposoben pameten alfa samec. niti blizu.

jaz sem v veliko podjetjih, pogosto. pač ima msvoje podjetje in veliko sodelujem in tudi vedno želim videt produkcijo.  malo me zanima tehnika,  sama, malo pa me zanimajo odnosi in vzdušje.

kje je ženska šefica, direktorica je navzdol fse gnilo.  od A do Ž fse gnilo.  tistih par ki so moški, so ponavadi al že dolgo zapsoleni pred penzijo in neki mladi. ampak ti mladi fanti so fsi  inkluzvini, voldjivi, nežni, taki feminizirani, ki pašej v kokošnjak.

videl sem že cca , preko palca evo, kaj pa vem fsaj 250 podjetji. od zelo ženskih do moških in neki vmes.  in vedno je isto. vedno.  zadnjih 20 let, opažam naslednje. povsod kjer je bila ženska direktor, šefica neka,  je podjetje šlo v kurac zalo zelo kmalu.  od velikih podjetji do majnših.  ponavdi  si vzamem čas in še iz avtomata popijem kakšno kavo, da sem dalj časa v proizvodnji.  ker vem veliko, se s kom pogovarjam čim dalj.  pa kimam pa sodelujem pa me zanima še to pa še ono. pa 3 pa 4.  sam da lahko opazujem, vlečem na uhe.   in vedno je ista zgodba.  povsod vedno.

in ko doma primerjam uspešnost podejtja in primerjam z nečim primerljivim v istem prostoru,  je rezultat vedno isti.

če želiš, da podjetje gre, ne smeš  imet v upravi, v odločanju, nadzori in kontroli nobene ženske.  to se je izkazalo v veliko letih.

ko govorim z zaposlenimi se mi moja opaženja samo potrdijo.  ženske mi tko nikoli nič ne povejo. to so tak preplašene inkluzvine luzerke, prasice pač. amak ko pridme do moškega, za neko mašino, ko se neki jebe z nekim robotom, neko zadebvo rihta,  ga pozdravim lepo, spoštljivo, vidi da znam veliko. vidi  da zna veliko o tehniki, pa tko. pa si prižge čik, ki ga ugaša na kisokovo bombo. sicer, haahahHAHAHAHAHAH ampak ok. tko je kaj češ.   in ko vidi da sem iz dna prišel, iz blata, ko vidi da ima pre seboj, nekoga kompetentnega pametnega ko je normalen pa mi moški, povejo fse.  popolnoma fse.  fse vem v 15 min.  fse evo. in ko pridem nazaj v upravo, iz kao obiska, ogleda,  se mi fse samo potrdi.   ponavadi za foro vprašam, kakšno šefico, direktorico, tak kaj osnovnega.  za foro.  da jo malo pikam.  rečem recimo. tko.   čese gre za izdelavo nekih komadov  z robotom pa neko prešo, al pa stružnico. ji rečem.  recimo.  te palice so pa prava mera a ne.  ker imajo zapsoleni  svoj žargon in tiste plaice so recimo dildoti.  in pol vidim, da nima pojma.  da se ji ne sajna. da nikoli ni bila v proizvodnji. da sploh ne poznal judim, ne delovnega procesa ne nič.   al pa rečem tko. neki šefici,delovodji. če mi lahko naredi nah itro eno tabelo na excel, da bi si neki lazje zapisal.   10 stolpcev in 30 vrstic padatum pa tko.  ure. tak neki pač osnovnega.  pa mi reče pridme tkaoj. ahahahahaha  pa sedi poelg računalika.  pa gre tajnici rečt.  ta čas si jaz sam naredim.

mi je zelo žal, tako kažejo moje izkušnje.

Mi smo kupili zaposlenim službene penzionistične telefone in z odlokom prepovedali uporabo svojih med službenim časom – morajo biti zaprti v garderobni.

ja a ni huje, da to počne med delovnim časom, ko bi moral delat? mamo tuki eno, ki se nonstop pritožuje, a veliko časa preživi na zasebnih telefonih, mailih, forumih, guglanju zasebnih stvari.. jaz pa še na sms ne morem odgovorit, mam res veliko dela, pa še zelo odgovornega.. na konc pa izvem, da se non stop pritožuje, ker nimamo tuki jutranje kavice?? ni časa za to, me začnemo delat takoj ko pridemo, ona pa na drugem koncu bluzi in se stalno pritožuje. wtf resno..

Kaj pa, če bi se ti med kolegiji, tembuildingi, obedi ipd. brigala zase in ne opazovala kaj počnejo drugi?

Je tvoje delovno mesto morda nadzornik nad obnašanjem zaposlenih? Ne? Torej…

Očitno imate vodje, ki jih nihče ne upošteva.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 08.08.2025 ob 14:11

ja a ni huje, da to počne med delovnim časom, ko bi moral delat? mamo tuki eno, ki se nonstop pritožuje, a veliko časa preživi na zasebnih telefonih, mailih, forumih, guglanju zasebnih stvari.. jaz pa še na sms ne morem odgovorit, mam res veliko dela, pa še zelo odgovornega.. na konc pa izvem, da se non stop pritožuje, ker nimamo tuki jutranje kavice?? ni časa za to, me začnemo delat takoj ko pridemo, ona pa na drugem koncu bluzi in se stalno pritožuje. wtf resno..

Kakšno je to delo, da še na SMS ne moreš odgovorit?

Mah, jo čist razumem. Dolgas ji je, dovolj ima vašega klobasanja in mlatenja prazne slame, medsebojnega tekmovanja, kdo je pametnejši… pa se posveti stvarem, ki jo zanimajo, če že mora tam viseti. Tudi če razdelite naloge, bo na naslednjem kolegiju poslušala le vaše izgovore, prenašanje krivde na tiste, ki jih ni zraven… vi pa zase mislite, kako produktivno ste porabili čas.

Zame je najlepši dogodek za kolegij… obvestilo “Kolegij odpade”. ?

Na zadnjem kolegiju sem bila na laptopu in pisala nekaj, kar je bilo službeno ampak ne tema tistega dne. Priprava za naprej. Sestanek se je vlekel štiri ure, sodelovati sem morala v zadnjih dvajsetih minutah, pa obvezna prisotnost za vse za cel sestanek. Ne tičejo se nas vseh vsi sestanki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close