Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Schumacher

Schumacher

Drži se Shumi….držim pesti

da je na godlikeproduction nekdo 26.12. zapisal, da bo v nekaj dnevih umrla znana osebnost po imenu Michalel, sem kar onemela.
Drži se ŠUMI.

Kako se usoda poigra z človekom…3.januarja pa ima rojstni dan

Usoda ? Smučal je na prepovedanem terenu.

Zakaj bi pol slovenije trepetalo za nekim nemcem? Aja, on je trenutno edini človek na svetu, ki visi na nitki. Ste tudi do svojih bližnjih tako razumevajoči in polni empatije? Ne? Kaj ko bi se v teh praznikih raje enkrat za spremembo posvetili njim?

Saj imaš prav.
Ampak on je svetovno znana osebnost in ga takorekoč vsi poznamo. Še vedno sem mnenja, da smo vsi

nenadomestljivi.Ker smo enkratne osebnosti.Zato.Tudi on.

pravkar izvedela, ampak tole je pa res srhljivo….
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2444233/pg1

upam, da bo okreval

Lahko narediš copy paste celotnega sporočila? Ker sploh ne morem dov sebine, piše, da ima moj ip prepoved vstopa???

Lahko narediš copy paste celotnega sporočila? Ker sploh ne morem dov sebine, piše, da ima moj ip prepoved vstopa???[/quote]

CRATAROS
Offer Upgrade

User ID: 51991496
Germany
12/26/2013 04:04 PM
Report Abusive Post
Report Copyright Violation
A famous person with the first name ”Michael” is gonna die in the next few weeks.
12/26/2013 – 1/15/2014

Please, do not delete this Thread.

Afterwards i will tell you why this happened.

It’s all connected.

Srečno Sumi, drži se. Držim pesti!!!!!!!!!!!!

Lahko narediš copy paste celotnega sporočila? Ker sploh ne morem dov sebine, piše, da ima moj ip prepoved vstopa???[/quote]

CRATAROS
Offer Upgrade

Germany
Report Abusive Post
A famous person with the first name ”Michael” is gonna die in the next few weeks.
12/26/2013 – 1/15/2014

It’s all connected.[/quote]

Hvala ti 🙂
Ampak zakaj ima moj ip prepoved vstopa in kaj je ta stran, čemu je namenjena? je namenjena napovedim, vedeževanju?

creepy…..

Vsak dobi tisto, kar išče, eni bedaki pa še sami izzivajo. Je bi ga, kdo mu je kriv in mi dol visi!!

(zdaj pa po meni:)))

CRATAROS
Offer Upgrade

Germany
Report Abusive Post
12/26/2013 – 1/15/2014

It’s all connected.[/quote]

Hvala ti 🙂
Ampak zakaj ima moj ip prepoved vstopa in kaj je ta stran, čemu je namenjena? je namenjena napovedim, vedeževanju?[/quote]

Ne, ne vedeževanju, ampak teorijam zarote. Nič slabega nisi naredila, ni zato prepoved. Ta stran ima eno umazano taktiko. Po navadi gre takole. Prideš na stran, nekaj časa bereš, mogoče tudi kaj napišeš, pa ti udarijo IP in zraven je sporočilo, da se lahko včlaniš. Ko se pa poskušaš, ti pa napišejo, da članarina je 10 dolarjev na mesec. Na tak način dobivajo plačljive člane. To je splošno znano, da to počnejo in to se prej ko slej zgodi vsakemu. Če se ne včlaniš, ne plačaš, ti potem čez kakšen mesec, dva, vrnejo, te odblokirajo. In čez par mesecev poskusijo znova.

Nikoli nisem gledala teh dirk, ki se mi sploh ne zdijo šport in tega navdušenja pač ne razumem.

Sočustvujem pa s sosedovo gospo, ki je bolna, ki zdaj umira in ki je bila vedno sonček od človeka. Za njo mi je pa hudo.

Tudi jaz imam, priznam, veliko več sočustvovanja do ljudi, ki se zdaj borijo za življenje, mnogi med njimi so tudi mladi, ker jih je napadla huda bolezen in sami z ničemer niso izzivali smrti, za razliko od Šumaherja, ki smrt izziva celo svoje življenje. Poznam dve punci, ki niti 20 let nimata, pa imata raka v 4. stadiju. Moje srce gre njima dvema.

Hvala ti 🙂
Ampak zakaj ima moj ip prepoved vstopa in kaj je ta stran, čemu je namenjena? je namenjena napovedim, vedeževanju?[/quote]

Ne, ne vedeževanju, ampak teorijam zarote. Nič slabega nisi naredila, ni zato prepoved. Ta stran ima eno umazano taktiko. Po navadi gre takole. Prideš na stran, nekaj časa bereš, mogoče tudi kaj napišeš, pa ti udarijo IP in zraven je sporočilo, da se lahko včlaniš. Ko se pa poskušaš, ti pa napišejo, da članarina je 10 dolarjev na mesec. Na tak način dobivajo plačljive člane. To je splošno znano, da to počnejo in to se prej ko slej zgodi vsakemu. Če se ne včlaniš, ne plačaš, ti potem čez kakšen mesec, dva, vrnejo, te odblokirajo. In čez par mesecev poskusijo znova.[/quote]

Heh, od mene ne bodo dobili niti centa, hvala za pojasnilo. So mi pa že pred včlanitvijo napisali, da imam ban. No ja, saj jokala zaradi tega ravno ne bom, v teorije zarote ne verjamem, naj kar imajo te strani.

Hvala ti 🙂

Ne, ne vedeževanju, ampak teorijam zarote. Nič slabega nisi naredila, ni zato prepoved. Ta stran ima eno umazano taktiko. Po navadi gre takole. Prideš na stran, nekaj časa bereš, mogoče tudi kaj napišeš, pa ti udarijo IP in zraven je sporočilo, da se lahko včlaniš. Ko se pa poskušaš, ti pa napišejo, da članarina je 10 dolarjev na mesec. Na tak način dobivajo plačljive člane. To je splošno znano, da to počnejo in to se prej ko slej zgodi vsakemu. Če se ne včlaniš, ne plačaš, ti potem čez kakšen mesec, dva, vrnejo, te odblokirajo. In čez par mesecev poskusijo znova.[/quote]

Na teh straneh se redno pojavljajo take vsebine: A famous person with first name James is going to die in next month. In potem gre zadeva v pozabo, ker pač nihče dovolj znan z imenom James takrat ne umre. Je pa ogromno možnosti, da res umre kakšen star igralec/športnik/ kakšen pevec itd. s tem imenom. Vedno pa dajo neko pogosto ime, da je večja možnost. Nateg, seveda. Če uspe, uspe, če ne, nihče ne ve, da je to sploh bilo kje napisano. Zdaj pa se je slučajno zgodila tale nesreča in vsi wow, kako je to mogoče, kako je vedel….. bla bla bla

Na teh straneh se redno pojavljajo take vsebine: A famous person with first name James is going to die in next month. In potem gre zadeva v pozabo, ker pač nihče dovolj znan z imenom James takrat ne umre. Je pa ogromno možnosti, da res umre kakšen star igralec/športnik/ kakšen pevec itd. s tem imenom. Vedno pa dajo neko pogosto ime, da je večja možnost. Nateg, seveda. Če uspe, uspe, če ne, nihče ne ve, da je to sploh bilo kje napisano. Zdaj pa se je slučajno zgodila tale nesreča in vsi wow, kako je to mogoče, kako je vedel….. bla bla bla[/quote]

Drži.

Opažam, da je nova stara slovenska značilnost selekcionirana privoščljivost. Selekcionirana po vsebini, namenu voščitelja in po prejemniku.

Npr.: Za novo leto voščim “tem pa tem”, pri tem pa opišejo lastnosti, ki ne pripadejo vsem ampak le nekaterim. Torej nenapisanim ne vošči.

In potem tukaj berem:

Zdravje BOLJ privoščim sosedovi gospe, ker je sonček, (ker osebek pozna sosedo in ji pripisuje metereološke značilnosti- WTF???), kot Schumacherju (ker osebkova omejena pamet dirkanja F1 ne razume kot športa in je to izven njegovega razumevanja).

In potem takšen osebek določi še dodaten razlog svoje izključitve iz moralno etično zapovedanega lepega obnašanja ali vsaj posiljene všečnosti drugim s tem, ko pove da pa itak je dirkal in norel zunaj urejenega smučišča in si je sam kriv.

Ljudje, ki se najdete v tem opisu, naj vas bo sram vaše primitivne obskurnosti. Sramota ste za človeštvo. Hinavski. Pa čeprav redno hodite v cerkev. Ali darujete RK.

Jaz vam želim, da pogledate iz vaših mišjih lukenj in najdete način za razširjanje obzorij, dokler je še čas.

Schumacherju želim zmago.

Šumi v kritičnem stanju , dali so ga v umetno komo !

Jon kako mu kažejo tvoje karte, sprašujem ker si meni vse prav povedal. Glede Šumija imam slab občutek…

Jon kako mu kažejo tvoje karte, sprašujem ker si meni vse prav povedal. Glede Šumija imam slab občutek…[/quote]

V umetni komi ga bojo imel, do drugega leta, pol mu pa ne bo več pomoči. Tk je!

Jon kako mu kažejo tvoje karte, sprašujem ker si meni vse prav povedal. Glede Šumija imam slab občutek…[/quote]

A človek rabi biti vedeževalec, da pove, kaj se bo zgodilo.

Zakaj ste tako lahkoverni?!

seštej informacije:

obojestranske krvavitve v možganih + reanimacija možganov + umetna koma + kritično stanje + ni stabilen + se dobesedno bori za življenje….res rabiš Jona, da ti pove? Kot je en zgoraj napisal – do novega leta bodo vzdrževali stanje, potem bo prišlo do komplikacij (beri, odklopili aparate) in čao miško.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close