Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Savina Atai

Savina Atai

Ženska mi je bila najprej simpatična, sedaj pa mi je postala izredno nadležna. Ali verjamete, da vse te njene vaje in režimi prehranjevanja (“zdravo in edino pravilno”) res delujejo? Če želi vsem ljudem pomagati, zakaj so njeni programi tako dragi? Zanimivo je tudi to, da so njeni tečaji joge zelo obiskani in se mi zdi, da so določeni ljudje, ki obiskujejo njene tečaje postali kar obsedeni z njo.
Kaj si mislite vi o njej? Kaj sploh vemo o tej ženski?

dobro se ”prodaja” odkar je bila na televiziji, tako, da potem je treba to vročo robo dodobra iztržiti dokler gre. itak mi je pa totalno antipatična in še vse ostalo. skratka jo ne prebavljam in me nič okoli nje ne zanima.

v bistvu dobro, tudi v svoje zadovoljstvo “lupi” folk.

Savina Atai je odlična bleferka. Te njene joge obraza so čisto nategovanje. Ona sama hodi na obrazni lifting na Linhartovo, potem pa njen izgled prodaja, kot da je to od joge obraza.

A če bi bili njeni programi cenejši ali zastonj, bi ti bila kaj bolj všeč oz. bi verjela vanje?

Ne bi šla, če ne bi zaupala/verjela v njene sposobnosti.

hmmm… napisala sem že en post, pa sploh ni objavljen?!? morda zato, ker sem notri dala linke na njeno stran in izdelke (derma roller), ki jih prodaja po 60€ (50 za člane) ali 120€ (90 za člane) , ki so na ebay-u v rangu 5, 10€???

skratka, če so cene za ostale storitve tako prenapihnjene… in zakaj bi verjeli, da le pri dveh rolerjih tako pretirava s ceno?!?

Jaz pa mislim, da je prav visoka cena tista, ki je merodajna. Dražje je, bolj kure mislijo, da je v redu.

Fajn je vnovčila svojo življenjsko zgodbo in vse štorije v zvezi s tem. Res ne vem, kdo vse to kupuje/plačuje/bere…? Ampak očitno mnogi, drugače ne bi tko fajn služila kot zgleda.

A da bi bla nadležna? Ne vem, če je na TV, je ne gledam, člankov na netu o njej večinoma ne odpiram, v tisku, ki ga spremljam, se ne pojavlja… Človek ima ja možnost izbire, kaj gleda, posluša, bere…, saj nihče nikomur nič ne vsiljuje.

Mene ona sploh ne moti… kdo pa je to ?

To je hči od Plohl Dornikove, ki ji je zdaj spet nekako drugače ime. Ki ji je otrok umrl čisto majhen. Čisto zmešana baba, ki je vsak dva meseca prisegala na nekaj novega. In se ene 200 x krstila v različne vere.

Verjame kdor hoče. Jaz ne dam nič ne na joge in ne na take neumnosti. Mažem se z ognjičevo kremo, ki stane 9 eurov (imam jo skoraj eno leto) in mi vsi pravijo, s čim se mažem, ker imam tako lepo kožo. Pa se nočem hvaliti.

kakršna mati-taka hči….najbrž…ne vem,ker jo ne poznam osebno.
Ji pa čestitam,ker se odlično prodaja.Pač dejmo ji zaploskat saj punca res zna.Temu kar počne ona, se reče dobro unovčenje idej.
bravo!

Jaz imam pa pozitivno izkušnjo z jogo obraza, nisem šla na Savinin tečaj, sem si kupila njeno zgoščenko, ki ni tako draga in delala po njej in so bili lepi rezultati, moraš pa res biti vztrajen in delati skoraj vsak dan 45 minut kar nekaj časa, kasneje lahko tudi manj, ko so mišice že utrjene in tudi ni tako lahko, kot zgleda. Zdaj, ko že kar en čas nisem delala vaj, pa so seveda mišice spet upadle, žal nimam časa.

Bila pa sem samo enkrat na eni vadbi joge za celo telo pri njej, ki je bila v kombinaciji z enim predavanjem, pa moram reč, da mi je delovala zelo prijetna, živahna in topla oseba z ogromno energije ter da dejansko zmore vse tiste vaje z lahkoto, če jih ne bi res obladala, ni šans, da bi jih tako demonstrirala.

Cene so pa res zasoljene, očitno vseeno take, kot jih trg prenese. Tudi na drugih jogah, se pravih od drugih izvajalcev, večinoma ni dosti drugače.

Pri njej mi je moteče pa to, ker se tako brez potrebe močno liči in dodaja umetne trepalnice ipd.

Meni je pa žal, ko vidim, kako jo ljudje kritizirajo. Pa so to ljudje, ki jo takole mimogrede poznajo iz medijev, ali pa vejo kdo je njena mati.
Saj staršev si ni mogla izbrati. Saj ona ni podpirala njene mame pri njenih dejanjih. Mama jo je vlačila povsod s seboj. Kot otrok se ni mogla zdravo prehranjevati, zaradi česar je imela izredne probleme z zdravjem. Ko je doživela spolni napad, se mati njena ni postavila za njo. Zlorabljal naj bi jo tudi partner njene matere. Savina je skrbela za bratca in igrala mamo, ker je njena mama bila v svojem svetu. Zdaj se je tudi distancirala od nje.

Jaz jo samo spoštujem, da je navkljub usranem življenje uspela potegniti ven najboljše. Sodeluje z mojstri po celem svetu. To ni kar ena Nina Osenar, ki je enkrat šla v Azijo, prišla nazaj vsa navdušena nad jogo in se odločila postati učiteljica joge.
Savina ima ogromno znanja na tem področju in kar zasluži vlaga naprej v nova izobraževanja in pri najboljših, največjih mojstrih je to drago.

Kritizirajo jo tudi tisti, ki sploh ne poznajo tega kar “prodaja”. Veliko stvari, znanja Savina nesebično deli zastonj. Zastonj je bila njena akcija 100 dni za popolno žensko.
Jaz imam dvd tako Face force yoge torej joge obraza, kot Skrbnik za prsi.
Dam roko v ogenj, da oboje deluje. Pa sploh ni drago glede na to koliko dobiš in vredno je več od vsake kreme. Imate pa vse, ki ne verjamete možnost si omenjena dvd-ja zastonj izposoditi v knjižnici.

Dajte se prepričat o stvari, pozanimat malo o njej, preden sodite. Več kot da sem žalostna, ker tako grdo o njej pišejo in da njene stvari resnično delujejo, ne morem reči. Pa nisem en obsedenec z njo. Ni to nobena sekta v stilu Happy Happy. V življenju je še nisem videla v živo, sem pa malo prebrala o njej, njeno knjigo in njena dva dvd-ja imam in lagala bi se, če bi rekla, da prodaja meglo, ker sem na sami sebi izkusila, da je ne.

Vam toplo svetujem, da stopite do knjižnice in si omenjena dvd-ja izposodite. Samo en teden ali dva delajte vsak dan vaje. Potem pa pridite povedat, če ste spremenile mnenje o Savini.

Tudi meni je ženska carica. Ful pozitivka, aktivna…. Simpatična, duhovita.

Samo klobuk dol, da je zrasla v tako fascinantno osebo! Jaz jo gledam, poslušam – kar mi ustreza probam, vadim.

Niti 0,0000000001{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} toliko energije nimam, kot Ona, Kaj šele vztrajnosti, znanja….

Zame je Carica! Če se pa kdo nategne, je pa njegov problem!

Meni pa žal ni jasno kdo jo je naučil meridijane,kajti jo je napačno naučil in s takim delovanjem in napačne akupreurne točke masirat je lahko zelo nevarno.

Punca pobira denar od vseh razvajenih obupank ,ki se ne upajo pod nož.Čestitke za trženje,res se je dobro znašla,od mene pa v njeno denarnico ne bo šel niti euro,ji ne verjamem ,niti malo ne .

Dermaroler stane v Sloveniji z davkom 12€

http://kremca.net/shop/index.php?route=product/product&path=109_114_142&product_id=265

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close