Sauna v dvoje
No to sem pa spregledal. Hvala Japkica. Čeprav še vedno ne vem kakšna je intimna savna. Sklepam, da jo dva najameta samo zase, da lahko v miru čvekata. :))
Marko obstjajo javne savne (dostop ima vsak) in intimne savne oz. savne za v dvoje (kjer se lahko zakleneš in imaš poplno intimo).
Marko obstjajo javne savne (dostop ima vsak) in intimne savne oz. savne za v dvoje (kjer se lahko zakleneš in imaš poplno intimo).[/quote]Vroče ti rata in spotiš se do konca pa potem, ko prideš domov in te vpraša kje si bil/bila…… :)))))
Marko obstjajo javne savne (dostop ima vsak) in intimne savne oz. savne za v dvoje (kjer se lahko zakleneš in imaš poplno intimo).[/quote]Vroče ti rata in spotiš se do konca pa potem, ko prideš domov in te vpraša kje si bil/bila…… :)))))[/quote]
Ne bi vedela, sploh ne uporabljam savne, ker mi ne odgovarja.
Vroče ti rata in spotiš se do konca pa potem, ko prideš domov in te vpraša kje si bil/bila…… :)))))[/quote]
Ne bi vedela, sploh ne uporabljam savne, ker mi ne odgovarja.[/quote]Kje je pa tu color..? :)))))))
Ja no, saj savna ni nujno samo savna. Kot tudi kava ni nujno samo kava :-)))[/quote]
No, tej trditvi jst ne kimam…. glede kave, mislim. 🙂
Jaz ne razumem, zakaj toliko komplikacij v tej temi… Ko sem ravno razmišljala, da sem v študentskih letih tudi jaz “s prijatelji” hodila v savno (z enim sva kar pogosto tja hodila, vsak teden). In čeprav je bila javna, takrat ni bilo žive duše in sva bila vedno sama (ja, kdo pa hodi v savno ob 8.00 zjutraj razen dveh norih študentov …). Pa nisem niti enkrat pomislila, da je s tem kaj “narobe”.
Da bi pa kot vezana ženska hodila v savno z enim drugim tipom – pa se mi ne zdi ravno “normalno”. Pa brez zamere….
Forum je zaprt za komentiranje.