Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sauna v dvoje

Sauna v dvoje

Mene pa zanima kako vi vidite zadevo?
Sauna v dvoje, intimna se razume, ona poročena, on samo dolgoletni kolega. Zgodilo naj se ne bi nič, le prijateljski čvek. Ona pravi, da živimo v 21.stoletju in da je to povsem normalno, kot bi šel na kavo…
Meni pa se zdi golota, nekaj kar je rezervirano le za partnerja in ne za kolega. Tega pač ne moreš enačiti z javno sauno ali fkk plažo, sem morda jaz čuden?

Meni se ne zdiš nič čuden; sama enako razmišljam.

Je pa res, da sem jaz malce “staromodna” :), tako, da če je to nekomu normalno tudi ni nič narobe. Morata pa oba bit enakega mnenja, sicer se bo en ali drugi nelagodno počutil.:)

Sicer ne vem, če je zgodba resnična, ampak vseeno. Ženska definitivno pripravlja teren za nekaj več s tabo. Mogoče ti do sedaj nisi kazal nevemkakšnega ljubezenskega interesa zanjo, pa misli, da ji bo pri tem golota pomagala, da te “sprosti”. Zavrni jo, pa boš videl, kakšna bo reakcija. Mogoče tudi na kavo ne bosta več hodila. Me prav zanima, če njen mož ve, da ima to v planu. Prebrisana lisička je, ni kaj. Pri tebi verjetno vidi, da imaš moralne zadržke, pa mogoče misli, da se boš s pomočjo takih fint “omehčal”.

Tudi meni se ne zdiš čuden. Zakaj pa ne gresta v javno savno na čvek ali še raje kar na kafe? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Meni se zdi tale savna in 21. stoletje bolj njun ali pa njen (njegov) izgovor oziroma lasten pesek v oči, kot pa kaj nedolžnega. Če imam namen it na čvek s prijateljico, ne rabim, da si mi ženska pri tem sleče. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, samo da ne boš mislil, marsikateri moški takole nasede, ker mu je vse tako nedolžno predstavljeno. Če bi ga pa kakšna samska ženska, tudi prijateljica, povabila v savno, pa bi mu bila morda takoj sumljiva, da si želi nekaj več. :)) Poročena ženska bi najprej morala pomisliti kako bi se počutil njen mož, ko bi to izvedel, saj tudi drugi ljudje hodijo v savno in bi verjetno komentirali ta “čuden” prizor, ki bi prišel iz savne. :))

Saj edino to je v bistvu pomembno. Kaj o tem meni njej mož in ali za to sploh ve. Kaj si o tem mislijo drugi (mi), je povsem nepomembno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoce pa ne upa v javno savno in zacenja s savno v dvoje. Nikoli se ne ve.

Antilopa, ne vem zakaj… ampak meni se zdi, da je avtor, glede na nik, kar njen mož. Pa ga skrbi če je premalo toleranten, ker se mu zdi takšen klepet čuden.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Če te vabi v savno, potem verjetno dobro zgleda in je zadovoljna s svojim telesom. :)))
Aja, hudiča, smola pa taka, saj ti imaš partnerko. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Marko, samo da ne boš mislil, marsikateri moški takole nasede, ker mu je vse tako nedolžno predstavljeno. Če bi ga pa kakšna samska ženska, tudi prijateljica, povabila v savno, pa bi mu bila morda takoj sumljiva, da si želi nekaj več. :)) Poročena ženska bi najprej morala pomisliti kako bi se počutil njen mož, ko bi to izvedel, saj tudi drugi ljudje hodijo v savno in bi verjetno komentirali ta “čuden” prizor, ki bi prišel iz savne. :))[/quote]

Jao, veš, da ta post “ne drži vode”, kar se na daleč vidi, je verjetno zgolj hipotetično vprašanje… hehe 😀
Ker do postelje je bližje, pa preznojiš se lahko ravno tako kot v savni, pa še izpostavljala se ne bi javno. 🙂

Japkica čestitam!

Res je, zgodba je povsem resnična in tudi to je res, da sem jaz njen mož.
Zgodba pa ima še ozadje. Žena je pred nekaj meseci vložila zahtevo za ločitev, pravega razloga za to pa ni. Sama pravi, da me ima še vedno rada, tudi jaz ne morem brez nje. Razlog za ločitev pa ni v prevari ali drugem partnerju, le karakterno naj ne bi bila za pod isto streho?! Živiva ločeno, je pa dejstvo, da stvari ki jih počne s kolegi? noče z mano in se zgovarja, da nima časa…. Za savno sem izvedel včeraj, prizadela pa me je ta ‘intima’ v dvoje in predvsem njena reakcija, da sem iz 16.stoletja

Holivodski izgovor. Ne vem, človek od odraslih pričakuje kanček iskrenosti… Ne pa nabijanje občutka staromodnosti. Ti pa povem nekaj, s tem, da si v teh stvareh nekoliko ‘staromoden’ ni prav nič narobe. Veliko ljudi je takšnih, ki intimno goloto jemljejo kot nekaj, kar je za dva in JE intimno.

Ocitn te ma za cepca, ti si pa meces pesek v oci.
V savni sem bila s frendi, fanti, in vem da v dvoje privat savno gres zgolj z nekom da pac tam pocnes nekej, ker je cenej kot hotel, pa se vroce je 😀

Nima ga ona za cepca, spoštuje ga pa zagotovo ne najbolj. Ampak človek si mora spoštovanje tako ali tako sam prislužit. Ona si samo vzame, kar pač misli, da ji pripada, on je pa tisti, ki se s tem strinja ali pa ne. Netoleranten, če je vložila vlogo za ločitev (gotovo ni brez razloga, le ti ga ne želiš ali pa ga ne vidiš, saj je logično, če praviš, da ne moreš brez nje). Če bi lahko brez nje, bi hitro našel kup razlogov. Ampak v čem vidiš smisel takega odnosa? Ona bo delala, kar ji bo pač padlo na pamet, ti boš pa vse lepo požiral v upanju, da ti ne počne karkoli za hrbtom.

Nekaj dejstev..

Mož,ne zatiskaj si oči pred resnico.

Si čustveno nestabilen in ljubosumje ti ne da miru,želiš si žene še bolj in bolj..

Žena ti je odšla..fizično tudi že kmalu.

Da je znanca povabila v zasebno savno,pomeni samo njeno željo po intimi z njim..PIKA.

Hodim v javne savne,je čisto v redu.Zasebno sem zavrnila,ker je bila pohota na vidiku..In verjemi mi,iz zasebne nimaš šans zbežat brez vročih trenutkov:)) Tudi to se mi je zgodilo ja..

Sem v srednjih letih in nimam ti kaj lagat..

Jaz pa punci sicer čisto verjamem, da je kolega res samo kolega in da se v savni resnično ni nič zgodilo, vsekakor pa je bilo neko upanje v ozadju. Sem pa mnenja, da je s punco nekaj zelo narobe, če svojo goloto razdaja na tak način. Verjetno tudi ločitev zato, ker punca nima razčiščeno kaj je za v javnost in kaj ne. Naj prvo reši z možem kar ima za rešit, šele nato naj oglašuje svojo kožo….
Kar pa se tiče njenega moža: očitno jo mora imeti noro rad, saj mu ni vseeno za njeno početje, dokler sta uradno še poročena, punca vsem na očeh javno vara in ponižuje svojega moža. Kaj je lakota res tako huda?!

Kako ni pravega razloga? Pravega razloga ti nočeš videti, ker se ne moreš soočiti z mislijo, da bi živel sam brez nje, ker si “odvisniški”. Tudi resnici očitno nisi sposoben pogledati v oči, da te nima rada in te nikoli ni imela, zato pa ti jo tudi drugi “popravljajo” po savnah – in ti bi jo vseeno nazaj imel??? To bi moral biti vesel, da se je rešiš, če je tako lahka. Ti si pa odvisniški – in dokler boš tak (nezdravo oz. pretesno navezan ,brez samopoštovanja in zdrave moške samozavesti), bodo ženske s tabo pometale.

Jaz bi se na tvojem mestu odločil za psihoterapijo, sploh odnos z materjo, kakšnega imaš oz. si imel kot otrok, verjetno botruje v veliki meri, da si sedaj tako nebogljen v relaciji do žensk, ki te takšnega seveda ne bodo spoštovale.

Sanja Rozman
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=8361
http://www.siol.net/trendi/intimno/partnerstvo/2011/09/sanja_rozman_partnerska_ljubezen_ne_more_biti_brezpogojna.aspx

Čisto mogoče je samo preveč “toleranten” .)

Čisto mogoče je samo preveč “toleranten” .)[/quote]

Da drugega dobiš gor na njej, je res malo preveč tolerance. hehe :))
Da te ima tako za osla, da ti reče, da si “srednjeveški”, ko se pred drugimi onegavi v savni…

Čisto mogoče je samo preveč “toleranten” .)[/quote]

Da te ima tako za osla, da ti reče, da si “srednjeveški”, ko se pred drugimi onegavi v savni…[/quote]

Eni imajo visoki prag tolerance, drugi pa ga (je) sploh nimajo… kaj češ matjaži, narobe svet.:)

Kakšen pa je kaj tvoj prag tolerance? 🙂 nekam ošter mi ti deluješ do tega “problema” 🙂

Da te ima tako za osla, da ti reče, da si “srednjeveški”, ko se pred drugimi onegavi v savni…[/quote]

Eni imajo visoki prag tolerance, drugi pa ga (je) sploh nimajo… kaj češ matjaži, narobe svet.:)

Kakšen pa je kaj tvoj prag tolerance? 🙂 nekam ošter mi ti deluješ do tega “problema” :)[/quote]

Moja moška samozavest je tolikšna, da sploh ne verjamem, da bi me ženska lahko prevarala. :)))

Bibita, kdaj greva v savno, ti nisi srednjeveška? Upam, da imaš urejen trikot po moderni modi? 😉

Kako ni pravega razloga? Pravega razloga ti nočeš videti, ker se ne moreš soočiti z mislijo, da bi živel sam brez nje, ker si “odvisniški”. Tudi resnici očitno nisi sposoben pogledati v oči, da te nima rada in te nikoli ni imela, zato pa ti jo tudi drugi “popravljajo” po savnah – in ti bi jo vseeno nazaj imel??? To bi moral biti vesel, da se je rešiš, če je tako lahka. Ti si pa odvisniški – in dokler boš tak (nezdravo oz. pretesno navezan ,brez samopoštovanja in zdrave moške samozavesti), bodo ženske s tabo pometale.

Jaz bi se na tvojem mestu odločil za psihoterapijo, sploh odnos z materjo, kakšnega imaš oz. si imel kot otrok, verjetno botruje v veliki meri, da si sedaj tako nebogljen v relaciji do žensk, ki te takšnega seveda ne bodo spoštovale.

Sanja Rozman
http://www.siol.net/trendi/intimno/partnerstvo/2011/09/sanja_rozman_partnerska_ljubezen_ne_more_biti_brezpogojna.aspx%5B/quote%5D

Matjazko, ti pa imaš resne probleme, ki jih zdraviš na plečih drugih…
Če je ona rekla, da ni pravega razloga in me ima še vedno rada, potem ne vem od kot ti te psihoanalitične ugotovitve?! Zagotavljam ti, da se ni zgodilo nič v smislu sexa (prehitro sklepaš osebnosti po sebi).
Zanimalo me je vaše mnenje gle de obiska savne s kolegom
Ti matjazko pa kar hitro kakšno knjigo v roke in obisk specijalista, dokler je še čas, 🙂

Sanja Rozman
http://www.siol.net/trendi/intimno/partnerstvo/2011/09/sanja_rozman_partnerska_ljubezen_ne_more_biti_brezpogojna.aspx%5B/quote%5D

Dober nasvet. Vcasih sem tudi sama bila skoraj priklenjena na partnerja, ko sva koncala se nise mogla sprijaznit z mislijo da on lahko zivi brez mene.
Moska samozavest je pa podobna zenski 🙂 Vsak upa da je ‘spešl’ tej osebo da se njemu pa ne more zgodit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close