Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saško, Ura bo sedem!

Saško, Ura bo sedem!

Evo, Saško, čeprav si me dal danes na ignore :), ti veselo sporočam, da greš kmalu domov. Mislim nate kaj?

Lp, Jana

No, evo, izgleda, da jo je Saško podurhal proti domu, predno je odbila klokarca ” osem “.
O imenovanem dejstvu, bom nemudoma obvestila nadrejene! V kolikor pozabim, vas prosim, da me spomnete.

Lp, Jana

Če se do sedaj ni javil ,potem sigurno še od petka drema za šalterjem ??

Tudi tokrat imaš popolnoma prav. Mislim, da smo ga sedaj pa končno le dobili. Predlagam, da še malo počakava, potem pa skočiva zadevo preverit osebno iz oči v oči……
Kolk časa pa misliš, da bo še drnjohal tam?

buuuuuuu!!!!!! SAŠO !!!!!!
Prosim za nasvet , rada bi nekaj s posavcem odpeljala v tujino ?!
Ene pet litrov …..hik………konjaka…… . ……. ,a je tko posavc , don se obletnica …….hik….,Sašššo kolk nas bo to vse skup koštal …..hik ..
Ja ampak konjaka nimava veeeeč …..za pokazat …..ampak samo , ga lahko še poduhaš …..hik… Pa tud vzorec sva mela s sabo . Kje si sablja hik….???
Danes je obletnca ,
ija,ija oooooooo
jutri po stoletnica
ija,ija oooooooo
…….
Jana – sorry – malo bluziva ?

Spet sta se ga nažgala ! Madona, a je blo treba res, do konca spit? Mimogrede, a je kej ostal?

Hi, Janci, a ti tud pijes?….To mi je pa novo..
lep vecer zelim,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

nč. nč…..hik …pa bi prej se prkolovratla…hik ..
lepo nočko vsem

Sem mislila, enga na zdravje našga forumčka, pa sta vse požrla!

Janci, a doma nec ne najdes?
Pepi

Ena slivovka je, huda ko hudič, pa rum za potico, no tale vinček Chardonay, ja tega pa bom en kozarc dol udarla 🙂

Cmokija – Jana

Kaj sem pa vedla, da bosta medtem, ko se jaz kotalim po Mostah, vse popila.
Sem mislila, da bo šlo to bolj na easy, no.

Tako to delajo prave princese, na zdravje, bi se ti kar pridruzil, ko bi bilo mozno..
Pepi

V cast Strumpu en kos Menatove balade o pivskem bratcu

Za njene ustnice vabeče
zvrnila sva likerje rdeče.
Za njene lepe, rjave oči
sva rum žlampala do noči.
Za njene črne, črne lase
črnini zlivala sva vase.
Potem moj bratec je zaspal
a jaz sem komaj, komaj stal.
Pepi

Pep p p i …….,kje se pa ti tolk obotavljaul, dej…..ulet …. tu je tud Jana .. pa še posavc. ….hik …..una dva se sam … režita …tu bomo še kako urco … hik …pol pa gremo plavat v Ljubljanco ,saj ..se je skor Jani že pokonc postavla … hihihi ….pa hvala za pesmico ….opss …mal sem se spotaknuuu..
se slišiva na klepetu
aaaaaaaaaaaaauuuuuuuuu ,kakšen bo mucek jutri ??!!

Pepi, ko bi ju ti vidl, kakšna sta bla!

Ja sem nekaj poskusal priti na klepet, pa imam instaliranih tolko zascit, da nisem mogel skozi, ker me je metal ven s opozorilom High risk… Vazno, da si se imela fino, ker mi to pove, da je tudi z roko boljse…
Pepi

Pa sem se že spraševala, zakaj te nikoli ni. No, tudi jaz sedaj nisem bila dva dni zaporedoma. Drugače, tablete malo pomagajo, bolečina je v malo manjši meri prisotna (roka), pa se sedaj privajam na njeno prisotnost do nadalnjega..

Lp, Jana

Hvala za jutranje presenecenje…Jaz sem tudi boljse, sam se v glavnem drzim v hisi, Lep dan ti ti zelim.., ceprav je verjetno tudi pri vas megla…
Pepi

No vidiš ! 🙂
Ja tuki je še megleno, če bo sreča, bo sonce ob 14 uri, tako kot včeraj.
Danes bom probala mal ven zgint.
Tudi tebi, se ve želim lepo nedeljo.

Pa, pa Jana

Spet ni bilo tako hudo !!
Drugič ponovimo to v živo !

Se popolnoma strinjam, bilo pa je vseeno fajn!

UGOVOR ni možen!

Janči, Janči….ku, ku….

Zgodi se, enkrat na pet let…..

Dve žurki, na en mah. V petek.
Eno je bila ta, da je soseda diplomirala, pa je povabila na žurko, kjer smo ji pripravili nekaj zabavnega programa, jaz sem bil seveda pisec in bralec umotvora, tako da nisem smel manjkat. Je pa zadeva štartala ob 18 uri, daleko pred mojim koncem službe…..od tam, smo šli pa na fantovščino, ker se je naš sosed ženil.

Pa sem rekel, nak, službe bo še dosti dni, žur pa ne more čakat, in sem ušel precej pred predvidenim časom. NAPAKA. Big brother is watching you.
Ozirom sister.

Zdej, ne vem več, kam naj opredalčkam žensko intuicijo. Zadnjič je žena zalutala glih na romantiko v zvezi z mano, zdej si me ti skinla, ko se ušel iz službe, brrr, glede na to, da je moj šef – ženska, bom postal precej previdnejši……

Dragi Saško!

Kljub temu, da si mi obširno in razločno opisal vzrok, tvojega skrivnostnega izginotja iz delovnega mesta, ti ne morem obljubiti, da bom o zadevi molčala pred tvojimi nadrejenimi. Še posebej zato, ker je to v tem primeru..ženska, ki me bo razumela, in bo znala pravilno ukrepati. Razlog tvoje odsotnosti, je sicer resda opravičljiv, tudi nujen tvoje udeležbe, vendar bi moral o tem seznaniti javno, najprej vse nas na forumu ( z eno izjemo ), ter šele nato odkorakati v veselo žurersko življenje. Ker pa mislim, da si se pri tem vsaj nekaj naučil ( ženska intuicija ), ti bomo morda, tako jaz, kot nadrejeni, ta naglavni greh odpustili.

Lp, Jana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close