Saško, Ura bo sedem!
buuuuuuu!!!!!! SAŠO !!!!!!
Prosim za nasvet , rada bi nekaj s posavcem odpeljala v tujino ?!
Ene pet litrov …..hik………konjaka…… . ……. ,a je tko posavc , don se obletnica …….hik….,Sašššo kolk nas bo to vse skup koštal …..hik ..
Ja ampak konjaka nimava veeeeč …..za pokazat …..ampak samo , ga lahko še poduhaš …..hik… Pa tud vzorec sva mela s sabo . Kje si sablja hik….???
Danes je obletnca ,
ija,ija oooooooo
jutri po stoletnica
ija,ija oooooooo
…….
Jana – sorry – malo bluziva ?
Pep p p i …….,kje se pa ti tolk obotavljaul, dej…..ulet …. tu je tud Jana .. pa še posavc. ….hik …..una dva se sam … režita …tu bomo še kako urco … hik …pol pa gremo plavat v Ljubljanco ,saj ..se je skor Jani že pokonc postavla … hihihi ….pa hvala za pesmico ….opss …mal sem se spotaknuuu..
se slišiva na klepetu
aaaaaaaaaaaaauuuuuuuuu ,kakšen bo mucek jutri ??!!
Janči, Janči….ku, ku….
Zgodi se, enkrat na pet let…..
Dve žurki, na en mah. V petek.
Eno je bila ta, da je soseda diplomirala, pa je povabila na žurko, kjer smo ji pripravili nekaj zabavnega programa, jaz sem bil seveda pisec in bralec umotvora, tako da nisem smel manjkat. Je pa zadeva štartala ob 18 uri, daleko pred mojim koncem službe…..od tam, smo šli pa na fantovščino, ker se je naš sosed ženil.
Pa sem rekel, nak, službe bo še dosti dni, žur pa ne more čakat, in sem ušel precej pred predvidenim časom. NAPAKA. Big brother is watching you.
Ozirom sister.
Zdej, ne vem več, kam naj opredalčkam žensko intuicijo. Zadnjič je žena zalutala glih na romantiko v zvezi z mano, zdej si me ti skinla, ko se ušel iz službe, brrr, glede na to, da je moj šef – ženska, bom postal precej previdnejši……
Dragi Saško!
Kljub temu, da si mi obširno in razločno opisal vzrok, tvojega skrivnostnega izginotja iz delovnega mesta, ti ne morem obljubiti, da bom o zadevi molčala pred tvojimi nadrejenimi. Še posebej zato, ker je to v tem primeru..ženska, ki me bo razumela, in bo znala pravilno ukrepati. Razlog tvoje odsotnosti, je sicer resda opravičljiv, tudi nujen tvoje udeležbe, vendar bi moral o tem seznaniti javno, najprej vse nas na forumu ( z eno izjemo ), ter šele nato odkorakati v veselo žurersko življenje. Ker pa mislim, da si se pri tem vsaj nekaj naučil ( ženska intuicija ), ti bomo morda, tako jaz, kot nadrejeni, ta naglavni greh odpustili.
Lp, Jana
Forum je zaprt za komentiranje.