Saša Krajnc je zelo lep in urejen moški
eh, tip moškega, ki ne zna zavihat rokavov in uredit zadeve ampak z manikiranimi nohtki poženščuje naokoli.. tak tip ni kaj dosti koristen, ker ima roke, da razkazuje nohtke, ne pa da z njimi varuje, dela in žensko ljubi tko kot taprav moški, ko jo nežno strastno pritisne ob steno in si jo, seveda z njenim dovoljenjem, vzame.
ne vem kaj vidite na poženščenih moškecih.
h4rh, 03.02.2025 ob 16:02
Mogoče je urejen, ampak je umeten, plastičen v obraz. Bi bila lepša kakšna naravna guba ali d ve.
J ..ga ,če nima gub ,ne more si mečkat face ,razen če ni botoksiran…dobro ,da imajo vsake oči svojega malarja …ma nič ni narobe z njim ,ok postava ,dobre poteze ,kot moški se mi zdi pa ful mimo ,da si puli obrvi in jih ima kot pič…ce.
klepetulja184, 12.09.2025 ob 22:14
Meni osebno pa taki tipi niso všeč. Dec mora bit dec, malo zaraščen, kakšn kg preveč da ga imaš kej prijet- pa ne mislim zamaščen kot pujs, ampak vseeno urejen na tisti moški način.
Tale Saša je pa en tak poženščen tip, ne more mu baba zaupat da jo bo branu in take tipe ženske rabimo. 🙂
Pred čem za božjo voljo te tvoji zavaljeni tipi branijo?
Urejenost pač ni isto kot lep bit. In če si urejen si očitno gej v mon svetu. Če imaš kosmate piškave rumene zobe, kocine iz nosu in uh, razčefukane obrvi, centi trde kože na tacah, rumene zadebeljene nohte na nogah in si kosmat k orangutan, po možnosti v majici brez rokavov da izgleda k da sta se ti dva hrčka zataknila pod pazduhama, pa seveda moraš mal po švicu smrdet, na gatah rjavo črto met ker si se sam s suhim skret papirjem mal podrgnu v najboljšem primeru, pa roke met vse suhe in razdrapane, po možnosti z črnim za nohti, k so jasno tud vsi razdrapani, da k šlatate te svoje ženščine k hočejo možatega debeluha ja vse popraskate in lahko one okol dohtarjev zarad vnetij skačejo k jim svoje svinjske prste in smokije vtikate.
Lepo, da je urejen. Ampak mene posedanje po lokalih ne zanima. Poleg tega s takim razen se za v opero ali teater nimas kaj pocet, ker ne zna poloziti ploscic, ne zna zamenjati umivalnika ali WC skoljke, ne bo prijel za metlo, se manj bi nesel pralni stroj v zgornje nadstropje. Za delo na vrtu se tudi ne bi obnesel. On je bolj voscena lutka kot clovek iz mesa in kosti. Za povrh, kljub makeupu in domnevam, plasticnim popravkom, zlasti okoli svojih kot reza ozkih oci, ali prav zato, zgleda kvecjemu 60/100. Ni moj tip. V plus mu stejem samo to, da ni kosmat. In ne mi o zavaljenih tipih. 40% Slovencev ni debelih, se manj zavaljenih, pravi statistika.
urejenost ni dovolj, 13.09.2025 ob 00:59
Lepo, da je urejen. Ampak mene posedanje po lokalih ne zanima. Poleg tega s takim razen se za v opero ali teater nimas kaj pocet, ker ne zna poloziti ploscic, ne zna zamenjati umivalnika ali WC skoljke, ne bo prijel za metlo, se manj bi nesel pralni stroj v zgornje nadstropje. Za delo na vrtu se tudi ne bi obnesel. On je bolj voscena lutka kot clovek iz mesa in kosti. Za povrh, kljub makeupu in domnevam, plasticnim popravkom, zlasti okoli svojih kot reza ozkih oci, ali prav zato, zgleda kvecjemu 60/100. Ni moj tip. V plus mu stejem samo to, da ni kosmat. In ne mi o zavaljenih tipih. 40% Slovencev ni debelih, se manj zavaljenih, pravi statistika.
Kaj pa ti veš kaj zna delat? Misliš da kosmati zanemarjeni dedci pa vse to znajo delat? Še zase se jim ne da poskrbet, ti pa misliš da ti bo vrt urejal pa ploščice polagal? Btw 99% dedcev ne zna ploščic polagat. Mamo mojstre za to. Po tvoji logiki so tud une tete pehte boljše ženske kot tiste ki se celo uredijo. Zihr. Še sebe ne znajo v red spravit. Zihr imajo vse ostalo pod kontrolo ja 🙂
Kaj pa ti veš kaj zna delat? Misliš da kosmati zanemarjeni dedci pa vse to znajo delat? Še zase se jim ne da poskrbet, ti pa misliš da ti bo vrt urejal pa ploščice polagal? Btw 99% dedcev ne zna ploščic polagat. Mamo mojstre za to. Po tvoji logiki so tud une tete pehte boljše ženske kot tiste ki se celo uredijo. Zihr. Še sebe ne znajo v red spravit. Zihr imajo vse ostalo pod kontrolo ja
Spet en/a funkcionalno nepismen/a? Naslednjic posteno in z razumevanjem preberi, da vsaj ves, kaj komentiras. Jasno sem napisala, da je lepo, da je urejen in da mu v plus stejem, da ni kosmat. In na to ti privleces “kosmate in zanemarjene dedce”. Poleg tega vidim, da si eno tistih nesrecnih bitij, ki poznajo samo ekstreme: ali je urejen/ umeten ali zavaljen, ali je urejen ali kosmat, ali je urejen ali zanemarjen, niso pa zmozni videti vseh vmesnih tonov.
Sama sem polozila ze kar nekaj ploscic in naredila vse ostalo, kar omenjam. Zato pricakujem, da je tudi moski praktik, ne pa neka lutka, ki jo skrbi, da se ji bo pokvaril makeup ali zlomil noht, ce bo prijel za motiko, uporabil papagajke, ali popleskal stene. Razumem, da ti drugace razmisljas, ne razumem pa, zakaj se moras vtikati vame. Kaj te tako tezi, da te dela tako konfliktno?
Forum je zaprt za komentiranje.