Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SAŠA JERKOVIĆ

SAŠA JERKOVIĆ

Saša Jerković je gotovo eden od najboljših novinarjev na RTV Slovenija. Zlasti je bil izviren pri vodenju kviza Vem.
Sedaj menda odhaja v oddajo, ki bo na sporedu ob sobotah zvečer.
Ker nas je nekaj tajih, ki želimo vedeti o novinarjih na RTV Slovenija še kaj več, me zanima, zakaj Saša Jerković omenja od njegovega družinskega življenja samo dve hčerki.
Upam, da ja ni izgubil žene tako mlad.

Na čvek123.com piše, da je ločen in da živi z mamo in hčerko. Ampak oni dan sem brala, da ima dve hčerki.

Brala se, da ima z bivšo ženo dve hčerki, ki živita pri njemu.
Menda tesno prijateljuje z Mojco Mavec.

Rojen je v Mariboru in je po srednješolski izobrazbi gradbeni tehnik. Kasneje je odšel študirat v LJ in se zaposlil na RTV SLO.
Zame je zelo dober in komunikativen novinar.

O zasebnem življenju pa nič……

Pa kaj vas mone zanima katero barvo spodnjega perila nosi?
Če bi jaz bil na njegovem mestu, bi bil vesel, če se ne bi nekih umazanih rumenih zgodbic govorilo/pisalo po forumih.
Tip je na mestu.

In kaj takega na srednji gradbeni delajo z rokami, da je treba to posebej poudarjat?
Konec koncev smo tudi na gimnaziji kdaj naredili kak poskus pri kemiji, fiziki, biologiji – z rokami, seveda. Pa pri tehničnem pouku je bilo tudi treba kdaj uporabit roke, pri obrambi in zaščiti (ja, sem še iz tistih časov) smo razstavljali in sestavljali M48 pa brzostrelko in strojnico …
Je pa žalostno, da je v 21. stoletju za nekatere delo samo tisto, kar se opravi z rokami. In še niso slišali za umsko delo.

pa kaj, če omenja samo hčerki, jaz tudi vedno povem, če me kdo sprašuje po družini, da imam dva otroka-sinova..nikoli ne omenjam zraven,da imam še moža..

V kvizu Vem je “faca”. Dogajanje je poživil in popestril.
O Mojci Mavec pa ni ne vem.
Koliko pa je star ta športni novinar.

Ne sanjajte o Mojci. Ni res.
Ima 2 otroka iz dveh zakonov/vez. In druga veza prav lepo klapa in sta zelo lušten par.
Je pa tudi meni in moji družini najboljši voditelj. Kviz Vem smo gledali samo, kadar ga je on vodil:))Bravo, Sašo!

Saša Jerkovič ima hčerko iz prve zveze, njegova zdajšnja partnerica ima tudi hčerko od prej.
Vzel jo je za svojo in zato pravi, da ima dve hčerki.

Men osebno se gnusi, nepomembni komentarji in natalcevanje, me ne čudi da je ločen, uboga žena k se je zbujala zraven njega, kajneda?

Matr, tud jst bi znorela in se ločila, če bi se zbujala ob nekom, ki ne zna komentirat fuzbal tekem 🙂
Ti si pa res en bučman!

haha…podpis. mater kdo ga je zaposlil na rtv, tip nima pojma.
ga ni za poslušat, obup !!!

Vsa pohvala drugima dvema voditelja kviza Vem.

Hodil je na novinarstvo (FDV) takoj po osamosvojitvi Slovenije, tako da ima okol 45 let.

Kviz Vem sem gledala samo takrat, ko ga je vodil Jerkovič. Hiter, učinkovit, zanimiv. Predvsem pa živahen. Ostala dva voditelja pa mečkata, da se ti zmeša.
Tudi oddajo Kdo bi vedel je vodil izjemno dobro.

Da vas malce pomirim. Ni izgubil zene.

Ženska, meni pa se gnusiš ti! Kakšna primitivna koza!

Meni je on izredno simpatičen, pa še dober komentator. Vsaj eden, ki je gledljiv na slo1.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close