Saša Gerdej
Kako žalostno, v nekem trenutku so ljudje na višku, znani, povsod so, v naslednjem jih življenje povozi. Menda je bila celo nekaj v zaporu. Saj tudi Einsiedlerca se nekaj trudi, ampak okej, ona ima vsaj neke delavnice nastopanja, ampak vseeno se mi zdi, da je to bolj iskanje, ker pač nima faksa in nekaj si je treba izmislit.
Sanja170, 11.03.2024 ob 15:24
Kako žalostno, v nekem trenutku so ljudje na višku, znani, povsod so, v naslednjem jih življenje povozi. Menda je bila celo nekaj v zaporu. Saj tudi Einsiedlerca se nekaj trudi, ampak okej, ona ima vsaj neke delavnice nastopanja, ampak vseeno se mi zdi, da je to bolj iskanje, ker pač nima faksa in nekaj si je treba izmislit.
Ahhh, daj no….Nima faksa…In kaj potem, če ga ima ali pa ga nima? Saša E. je dovolj uspešna ženska , pametna in postavna, zraven pa mamica petim otrokom! Kapo dol pred njo!
OMG, 11.03.2024 ob 15:32
Ahhh, daj no….Nima faksa…In kaj potem, če ga ima ali pa ga nima? Saša E. je dovolj uspešna ženska , pametna in postavna, zraven pa mamica petim otrokom! Kapo dol pred njo!
Sem prepričana, da ljudi “žre”, če ne diplomirajo. Jih poznam precej. Nedokončana zgodba. Kljub vsemu, če prideš v stisko, imaš možnost za vsaj kakšno službo.
Obe Saši, Einseidler in Gerdej, Evo Longyka, Tajdo Lekše in še kakšno, ki je delala v razvedrilnem programu RTV, ko je bila tam prva zvezda Miša Molk, je s spletkarjem s televizije spravila Molkova, da bi zaščitila svoj položaj, ker je bila kljub priljubljenosti tudi ona odvisna od “moških” muh in bi lahko, če se ne bi “borila” zase, zdrsnila v ozadje. Konkurence si ni mogla niti privoščiti niti je ni prenesla, s tem pa je dosegla tudi, da je v določenem obdobju v razvedrilnem programu zavladala generacijska luknja.
Forum je zaprt za komentiranje.