Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sardinija z avtom

sardinija z avtom

prosim za čim več informacija, kako je s kampi , ali je v avgustu gužva

a res noben nič ne ve

S kampi seveda ni problemov. Imas jih povsod, kamor prides. Sardinijo sem prevozil z avtom pred kaksnimi štirimi leti, pa nisem bil preveč navdušen. Ena povprečna ocena. Če se želiš oddahniti za nekaj dni in se kopati, ti priporočam Costo del Sud. Tam sem našel en prijeten kamp v gozdu, z lepim zalivom in kaksnih 200 m dolgo plazo iz mivke.

lp

Kampov je veliko in so na visokem nivoju (v primerjavi z nam bližnjimi kampi). So dobro označeni s tablami in jih ni težko najti. Tudi na internetu je precej podatkov o njih in tudi ceniki, ki držijo kolikor vem 100%. V avgustu so precej zasedeni, ker je feragosto in je polno italijanov.

Mi smo bili lani na sardiniji, sicer ne avgusta ker je takrat menda gužva pa vendar kampov je zelo veliko in so zelo lepo urejeni, cene zmerne od 18-38 eur na dan,( mi smo bili sicer z avtodomom).Zame osebno je na jugu lepše pa še ceneje in večina kampov je ob morju. zelo pozitivno mi je ostal v spominu kamp blizu mesteca Villasimius imena pa se ne spomnim.
lp nataša

Na začetku avgusta je sicer večja gužva kot v juliju, ampak se vseeno dobi mesto v kampih, ta prava gužva se začne sredi avgusta.

Midva sva se vozila z vlakcem in najela rentacar, nad Sardinijo sva bila navdušena, le Costa smeralda na SV, kjer so sami petični gosti, nama ni bila preveč všeč, preveč gužve in jaht. Avgusta bo precej ljudi, a prav hudo po mojem ne bo. Priporočam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close