Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sardinija – kaj priporočate?

Sardinija – kaj priporočate?

Letos bi šli na Sardinijo. Zanima me, kaj je luštno videti, kje je za malčke primerno morje (ne preveč valov, najraje mivka), pa če kdo pozna kakšen simpatičen camp ob morju se prav tako priporočam za nasvet. Je obvladljiva z ene točke ali se je bolje večkrat preseliti? Prav dostikrat se ne bi želeli seliti, ker imamo ogroooomen šotor in ni postavljen v četrt ure. Hvala vsem za nasvete!

ob obali je precej drago, cenejše je v notranjosti otoka.

Za videt luštnega je kar veliko. Midva sva kampirala v kampu La Cinta v mestu San Teodoro. Mi je bilo všeč, ker je kamp direkt zraven dolge peščene plaže in se mi je zdelo luštno tudi za otroke. Je bilo veliko družinic. Link: http://www.campingsanteodoro.com/

Nama je bilo zelo všeč, je pa fajn, če rezerviraš plac, za šotor, ker zna biti kamp zelo zaseden, odvisno od tega kdaj greste. Všeč mi je bilo tudi, ker je bilo blizu centra mesta in zelo živahno. Seveda je odvisno od okusa.
Mi smo letos trije in gremo tudi v San Teodoro konec junija, samo ker imamo dojenčka smo rezervirali apartma (men je boljše kamp, ampak mož komplicira).

ker imamo tudi mi namen it junija 3 osebe (upam, morava se še zmenit z možem) v kateri apartma greste, a se ga da videt na internetu,… kolikšna je pa cena? hvala ti.

lp

jaz imam tudi namen iti na sardinijo gledala sem slike od plaže la pelosa. samo mislim da mora biti precej drago hoteli, pa apartmaji

Elisa, ali kdo drugi!
ali lahko prosim napisete kako se pride do tja(San Teodoro), avto, trajekt …malo vec o tem.
Mi bi tudi radi sli na Sardinijo in kampiramo.
Vsaka informacija je dobrodosla!

Hvala in lepo sanjajte svoje pocitnice, poletje bo hitro prislo.

Nadi

kot je navedla nadi, napiši nam kaj več elisa ali katera druga!!!!
hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close