Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sardinija – Arbatax

Sardinija – Arbatax

Zdravo!

Poleti nameravamo na Sardinijo s šotorom za dva tedna. Selili bi se samo enkrat. Ogledovala sem si kampe v okolici Arbataxa, kjer so plaže prekrasne. Ali kdo pozna Arbatax? Ali se zvečer kaj dogaja? Ne iščemo nočne zabave, ker imamo predšolske otroke, ampak ulice za sprehode in sladoled, po možnosti s štanti in trgovinicami ali kaj podobnega.

Kaj mi priporočate za drugi teden? Ali je zahodna obala primerna za majhne otroke (veter, valovi – tega ne maramo)? Mislila sem na Alghero ali Oristano. Kakšen je kaj kamp La Mariposa? Na spletu me ni pretirano navdušil. Nisem zasledila kakšne posebne sence.

Kaj pa je letos s trajekti? Naračuna mi grozno ceno in ne take, o katerih berem na forumih.

Res hvala za kakršenkoli nasvet in informacijo.

lp

Mi smo bili lani, trajekt je bil 120 evrov, nazaj smo imeli tudi kabino.
Zanimivo, da si ravno arbatax izbrala. Mi smo sli pogledat tiste skale in smo hotl it v tem mestu se na pico in ob 14h ni bilo nobene gostilne odprte (junija). To je bolj rudarsko mesto, takrat je izgledalo popolnoma zapusceno. kaksne so plaze v okolici ne vem, tiste skale so zelo lepe, ampak to je to. Jest ti tega ne bi svetovala za en teden. Ker smo bili kone maja, tzacetek junija smo spali v hotelu, najprej 5 dni na costa verde pri baja sardinia, potem pa na jugu pri vasilimiusu, oboje je blo v redu tud za mal okrog hodit.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close