Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sardinija ali Korzika

Sardinija ali Korzika

Ne vem izbrati za dopust ali naj gremo na Sardinijo ali Korziko z avtodomom drugo polovico julija. Vsekakor iščemo kampe, ki so ob morju, da lahko kampiraš čim bližje morju…

kak nasvet?

Tako na Sardiniji kot na Korziki imaš kampe ob morju in stran od morja. In je fajn, da si ob morju, ker sicer je lahko problem prit do plaže (se vozit, plačat parkirnino …).
Kampov je veliko na enem in drugem otoku, mal pobrskajte po netu, pa bo.
Mogoče zna bit drugo polovico julija pa že kar gužva.

Meni je Korzika za 100% bolj všeč kot Sardinija.

Meni pa je Korzika recimo 20% procentov bolj všeč, kot Sardinija, obe sta pa krasni. Tako da – odločite se sami, morda letos Korzika in prihodnje leto Sardinija 🙂 – kamorkoli greste, vam bo zagotovo lepo. Kampov je na obeh otokih dovolj, samo ta lepe plaže pa navadno niso ob kampih…..

meni sta bili pa obe všeč in bi še šla na obe…
vendar je večini nekako bolj všeč Korzika, se mi zdi, pa ne vem, zakaj…

lahko greš pa tudi na oba otoka, vmes je le ena ura vožnje s trajektom…

svetujem ti, da si vzameš tur. vodič obeh otokov in malo preštudiraš…

srečno!

Meni je bila Sardinija veliko bolj všeč kot Korzika. Ljudje so prijazni, hrana je odlična (no, če imate avtodom, itak kuhate sami, najbrž),….medtem ko Korzičani so taki neprijazni, mrki, zadrti, delajo se, kot da ne razumejo italijansko, angleško, zdaj se pa ti muči z njihovo francoščino, ki to sploh ni…:)

dilema 🙂

predlagam korziko … vključno s Cap Corse (meni naj destinacija tam) … potem pa se pomikajte nižje preko Calvija, Corte, pa malih vasic ala Sartene ne pozabit …. do Bonifacia … potem pa tam čez na Sardinijo 🙂 … itak imate AD, tko da ni problema.

Ko prideš domov pa napiši tukaj svoje vtise in priporočila 🙂

Na Korziki so kampi cenejši.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close