Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sarajevo-silvestrovo

sarajevo-silvestrovo

Za silvestrovo šibamo v Sarajevo, z agencijo, za 4 dni, pa me zanima, kako dol ta zadeva izgleda. Kakšen predlog kam se dat, kje je najboljš, nas je 6 ženskic (24-26 let). Sej ne dvomim sploh, samo me pa zanimajo druge izkušnje….

Jaz sem bla kake 3, 4 leta nazaj. Ful fajn vzdušje.
Obvezno se je parkrat šetat po Baščaršiji gor in dol. Pa probat bureke in čevape v lepinji pr Željotu.
Drgač smo si mi še ogledali taglavne znamenitosti mesta, pa taporušene dele mesta (zdej so mogoče že obnovljeni), pa obnovljene, pa un podzemni tunel, ki so ga skopali med vojno, da so lahk ušli iz mesta… itd.
Samo silvestrovanje pa je blo na enem večjem trgu. Njihova muzika, plesanje v kolu, petarde…

No, mogoče se ti ozbej oglasi, on ima take stvari v rokavu 🙂

Kul, to sede, zato smo se odločili za ta program. LP

Jaz sem bila predlani in je bilo noro, nepozabno. Hostel je bil sicer katastrofalen, da so postle pokale, wc-ji katastrofa,…drugače pa noro, hrana, pijača, ljudje,….vse je bilo super, tako da se bom še vrnila,…dober nasvet je, da se dobro oblečete, ker zna bit hudičevo mraz. Lahko pa imate to za izgovor in si kupite dol kakšne bunde, kot sem si jo tudi jaz in ostali, ki smo bili:-) Se splača:-)))
Fajn se imejte, Lp

Sarajevo je zelo zanimiva novoletna destinacija, videti se da dovolj zanimivih stvari, pa tudi žur je kar dober. Sicer bo za novo leto v Sarajevu veliko slovencev. Vem za tri študentske klube, ki se odpravljajo tja (Radovljica, Ajdovščina, Trbovlje). Obvezno na najboljše čevape na svetu v Željo 1 ali pa Željo 2 in nenakdriljiv burek. Zagotovo boste šli v tunel pod sarajevskim letališčem, pa na izvir reke (pozabil sem katere). Džamije, krščanske cerkve, židovska sinoda, baščaršija..Rakija do ploha (če naročiš duplo dobiš preko deci ognjene tekočine:)). Vožnja je kar dolga, več kot do Beograda zaradi obupnih bosanskih cest. Najboljš novoletni žur je na ulicah, potem pa najdite lokacijo, kjer se zadržujejo tujci in zadeli ste v polno.
Skratka uživajte in užijte!

lp

oz

No super, že odštevamo.Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close