Santorini brez rezervacije?
Ej, dobra si mi ti…tako na blef 🙂 Jaz sem bila lani na Santoriniju (v avgustu), ampak sem imela rezervirano (last minute varjanta). Ne vem, kakšne so možnosti, če greš na blef, ker tam so večinoma hoteli in apartmaji, v katerih so ljudje preko agencij in s predstavniki agencij. Mogoče se pa vseeno kaj tudi zate najde. Če ne pa lahko komot prespiš na ležalniku na plaži v Kamariju, verjetno ne bi bila edina :))) Srečno!!!
Živjo,
ne vem sicer, kaj imaš v mislih pod prenočevanjem, a če ti je kul hostel se spomnim, da je na Santoriniju en ogromen, najbrž pa je v teh letih kar sem bila tam “zrasel” še kakšen, in če je res gužva lahko v tem taistem hostlu (in večini njih po Grčiji) prespiš tudi na jogijih na strešni terasi. Mi smo bili julija-sredi najhujše sezone-brez kakršnekoli rezervacije, in ni bilo težav nikjer po otokih za prenočišče, je pa res, da govorim o low budget sceni,ostale ponudbe ne poznam.
Bo pa vroooče! UŽIVAJ!!!
Tina
Če greš v pristanišče te bodo tam čakali domačini in po vsej verjetnosti boš imela kar težko odločitev kam boš šla ker jih je polno. Bila sem na Santoriniju pred par leti in ko smo prispeli z trajektom je bilo tam ogromno domačinov ,ki so ponujali prenočišča tako da ni panike.V bistvu pa je tako vseeno kje spiš, ker ima samo par plaž in je potrebno vedno hodit, tako da nmi variante da dobiš ob morju.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.