Santiago de Compostela
Pozdravljena!
– Obstaja knjiga Shirley MacLaine: Camino. Poišči jo v knjižnici.V novogoriški knjižnici jo imajo.
– V lanskem letu sem bila na predstavitvi knjige v kateri avtor opisuje pot, ki jo je prehodil. Predstavitev je bila v novogoriški knjižnici. Mislim, da ima tudi ta knjiga naslov Camino. Poskušala bom dobiti ime avtorja.
Pozdrav Silva
Pozdravljena Monia!
Če greš nazaj gledat stare teme,boš videla,da sem se tudi jaz že lansko leto zanimal za romanje v Santiago. Ker nisem dobil veliko odgovorov sem se obrnil direktno na lastnika ene in edine (zaenkrat) slovenske strani o popotovanju v Santiago-vtipkaj v Matkurji “Santiago” in boš našla,vendar stran ne dela kot bi morala,sem preveril. Bil je tako prijazen,da je odgovoril na vsa moja vprašanja ,ki sem mu jih poslal.Če te zanimajo nekatere informacije,ti lahko “forvardiram” te maile,samo povej mi na kateri mail.
LP
King
King, lepo vas prosim za dodatne inromacije, za “forvardiranje mailov”. Jaz in priajtelji se zanimamo, da bi letošnji dopust namenili temu popotovanju, vendar s kolesom in ne celotno pot, ki se mi zdi, da je cca. 800 km.
Hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.