Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Santiago de Compostela – oktobra z avtom

Santiago de Compostela – oktobra z avtom

Okrog 10. 10. 2014 grem z avtom v Santiago de Compostelo. Spotoma bi se ustavljala, npr. v San Sebastianu, ogledala bi si rada rt Gaztelugatxe, Playo de Las Catedrales in še nekaj krajev na severni Atlantski obali. V okolici Santiaga bi ostala približno tri dni, šla z avtom do rta Finisterre in do Muxie, predvsem pa v kraje, ki so povezani s potjo sv. Jakoba – Caminom, ki sem ga že večkrat prehodila. V Santiagu se mi za nazaj grede pridruži prijateljica. Doma moramo biti najkasneje do 18. 10. 2014. Na poti do Santiaga bi torej vsaj enkrat nekje prespala, mogoče celo 2-x. Ker bi rajši vozila v družbi, se mi lahko pridruži en ali dva sopotnika, po možnosti naj bo voznik / voznica (vseeno ali moški ali ženska), da bi se menjala pri vožnji. Stroške vožnje bi si delili, prenočevanje pa plača vsak zase. Všeč bi mi bilo, da ti Camino kaj pomeni in da bi te kraje občutil/a s srcem, tako kot jaz. Sem pa stara 50+. Za več informacij me kontaktirajte na: anastazija13@gmail.com.

že kar nekaj časa razmišljam, da se odpravim peš celo ali samo del poti. Vendar ne sama, pridružila bi se kakšni skupinici ali nekomu, ki si želi družbe. Stara sem 50+

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close