Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanolabor vs. Sensilab

Sanolabor vs. Sensilab

Kaksna je razlika med tema dvema trgovinama? Katero priporocate?

sanolabor je trgovina z medicinskimi pripomočki, ki ima v sortimanu tudi nekaj prehranskih dopolnil

sensilab je trgovina s kvazi prehranskimi dopolnili, ki so jih poceni nabavili na poljskem in jih drago prodajajo pri nas.

Odgovor na objavo uporabnika
Čebela_adela, 22.04.2024 ob 10:44

sanolabor je trgovina z medicinskimi pripomočki, ki ima v sortimanu tudi nekaj prehranskih dopolnil

sensilab je trgovina s kvazi prehranskimi dopolnili, ki so jih poceni nabavili na poljskem in jih drago prodajajo pri nas.

o groza… torej je njihova linija prehranskih dopolnil nekvalitetna? Zanimam se za nakup l-triptofana, pa je sensilab essentials linija za ene 10eur bolj poceni od ostalih verzij.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno281, 22.04.2024 ob 11:02

o groza… torej je njihova linija prehranskih dopolnil nekvalitetna? Zanimam se za nakup l-triptofana, pa je sensilab essentials linija za ene 10eur bolj poceni od ostalih verzij.

to je kulisa za bivše lekove managerje, ki so šli na svoje, ko je bil lek prodan.

imajo neko tovarno na poljskem, nekaj malega pri nas, večinoma pa uvažajo s kitajske.

sensilab je samo blagovna znamka.

Ne boš verjela. Sem pri sesilabu kupila triptofan. Je cenejši in naj bi bil izdelan v Slo. Tako piše na embalaži. Preizkusila sem ga tudi od ene dražje firme. Ni primerjave. Ena njihova kapsula je 60 % od druge firme, ki ima res dober triptofan. Prvič in zadnjič so me tam nasračkali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close