Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sanjski moški

Sanjski moški

Upam, da niste jezni,ampak zmagala je vojakinja,lep dan:))
P.S. PREVERJENO

KAJ SI MU ‘DALA’, DA SI ZMAGALA. ZDAJ SE PA HVALIŠ TUKAJ GOR.

Kak pa veš? jaz pa mislim, da to ni res!

Tudi jaz sem isto zvedela,tako, da je čisto možno, baje že skupaj maširata po Kranju:)

Pol bo pa brez veze gledat! No to bi bilo itak!

A pol sta se na koncu res poročila?
Jst sm pa misla da do poroke ne bo pršlo:)

Naj vam zaupam svoje mnenje……

Izmed teh 25. kandidatk, je že kar nekaj let umes med njimi njegova punca, v načrtu imata poroko, no zdej vam je pa verjetno že malo več jasno kako in kaj……

Vsak televizija se po svoje trudi da privabijo gledavce, to je to….

Lp

Kako pa ves to? A oddaje so toliko vnaprej posnete? To da bi bila njegova punca notri pa skor ne morem verjeti,bi se zelooooo hitro izvedelo in v tem primeru bi televizija mocno izpadla s strani gledalcev.

jaz sem pa slišala, da je dekle, ki jo je izbral sanjski moški, na koncu ponujeno vrtnico zavrnilo… 🙂

Bravo končno ena k ni kura….

baba rekla, baba cula…. Pocakajmo pa bomo videli, zakaj si bi razbijali glave kako in kaj bo…

vsi veste vse in nobeden ne ve nič. ja, počakajmo.

jaz pa lahko nekaj povem – ena izmed tek kandidatk je soseda od moje tete in je ločena, ma dva otroka in fanta doma, čeprav naj bi pred prijavo te punce izpolnjevale neke pogoje… toliko o tem! televizija pač rabi “kokoši” in vzeli so vse, ki so se le hotele izpostavit!

..hja, za denar se vse naredi…

“vojakinja”,

tudi na drugih forumih se je ena hvalila, da je “sanjski moški” Alen Kobilica po kao preverjenih informacijah, pa ni bilo res!!!!

Je pa to očitno ratala zelo popularna tema ob vsaki priložnosti, celo na kofetkanju in savnanju ljudje premlevajo novo slovensko limonado v španskem slogu…Bruh!

A je tale?

No ja Alen Kobilica bi bil po mojem mnenju mnogo blizje sanjskemu moskemu kt ta..tko da skoda da ni on. 😉

Res je…..Alen Kobilica je hud……

ni ne 😉

js sem tud slišala da je vojakinja zmagala

Sej zdaj smo že vsi slišal da je vojakinja zmagala……

Nataša je tista izvoljenka in meni osebno je najbolj simpatična:)

Bla, bla, …..

Katera punca bi bila pa tako neumna, da bi prostovoljno vrgla svojega fanta v obroč 25-tih deklet, s katerimi se bo moral družiti naslednjih nekaj mesecev, biti z njimi prijazen, …… Vsi vemo, da prilika dela tatu.

špeckahla!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close