Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sanjske pocitnice

sanjske pocitnice

Cez nekaj let si misliva z mozem privosciti zapoznel medeni mesec (no, bolj teden). Prijal bi nama kak eksoticni otocek, kjer imas majckeno kolibo nad morjem. A kaj veste, katere otoke naj gledam oziroma kje naj iscem kaj podobnega?
Hvala

karkoli na južnem pacifiku.
http://www.southpacific.org/

ampak pojdita raje prej, kot pa čez par let. do takrat se bosta mogoče že naveličala drug drugega in vama samoten teden na otoku ne bo več dišal 🙂

Midva sva medeni “mesec” preživela na Mauriciusu. Kolibe nad morjem tam sicer ne boš dobila je pa otok lep in zanimiv.
Takšne hiške pa sem zasledila na Maldivih, na Francoski polineziji in Bora bori.
Pa še nekaj, če bosta aranžma iskala preko agencije, ti priporočam kakšno tujo agencijo.

Meni so bili Maldivi izredno všeč – kot raj na zemlji. Tudi vse ostalo tam okoli je bilo rajsko, od Fidjija do cookovih otokov, Bora Bore, Tahiti. Res priporočam 🙂

Drugače je akutalna tudi Dominikanska republika, Mauritius, Karibi, Sejšeli, itd.

verjemi, da nikjer drugje ni tako romantičo in lepo kot na bora bori, noben fidji, bali, maldivi se ne more primerjati s tem otokom. tudi tahiti mu ne seže do kolen.

lp.

Seveda upoštevaj, da so okusi različni!

okusi so različni to mi je popolnoma jasno, a glede na napisano, verjamem, da sem zadela terno.

lp.

Midva pa imava naslednji mesec deseto obletnico. Naveličala se en drugega še nisva, tako da ni bojazni, tudi za vaju, če gresta čez par let (pa res ne predolgo čakat, ker potem vedno kaj pride vmes).

Midva pa bi si en dopustek (teden do deset dni) privoščila konec oktobra ali pa v začetku novembra (mogoče tudi Mauricius ali pa Maldivi). Skratka pojma nimam kam se v tem letnem času hodi? Pa kakšne so kaj cene za omenjeni destinaciji v tem letnm času?

Isabela, a lahko poveš katere naj bi bile te tuje agencije? Midva sva do sedaj šla samo enkrat z eno avstrijsko agencijo na Tenerife, pa še ta je imela predstavništvo v Ljubljani. Cena pa je bila takrat kar nekaj nižja kot pa preko naših agencij.

lp

In ti sprašuješ danes za čez par let????????Takrat boš lahk že ločena….

Saj ne recem no, da se ne more zgodit, ampak 11 let sva ze skupaj (in 4 porocena) in upam, da bo vsak se nekaj casa trajalo. Sicer pa hvala za odgovore

http://www.svet-potovanj.si/

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close