Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sanjska zenska – RTL

Sanjska zenska – RTL

Ojla!

Kaj menite, katerega bo jutri izbrala??? Meni je ful žal za blondinca, ker mi je bil ful šikan.

Soncen a mrzel pozdrav iz MB!

Upam, da ne Marka,…mi je pa tudi žal ta Ralfa.

A se ni z Ralfom v prejšni oddaji neki kušvala?

Upam da Marka

jaz tudi upam da Marka!!!!!!

Men je pa ta Mark to en “bad guy” iz kaksnega filma…res mi zahrbten zgleda….no ja…včasih videz tudi vara….

men tudi ni Mark simpatičen…..glede na njuno obnašanje pa mislim, da bo izbrala njega. Meni je boljši Oliver – se mi pa zdi malce zadržan. Mark mi pa že od vsega začetka ni bil in….in sem bila presenečena, da ga je izbrala. No, bomo videli danes…

mislim da sta z Markom že ful zaljubljena..

Zadnjič sem prvič gledala, ampak mi nekaj ni jasno, kaj ni bila zagreta za unega blondinca, saj sta šla kar daleč, kako je sedaj s tem, sem kaj zamudila,hvala in lep dan:)

jaz tega ne gledam, pa bi vas, punce prosila za link, da lahko vsaj na internetu vidim kakšni dedci so to, pa da še jaz podan neko oceno…

….čauč, natja

Sej misli, da je šla z vsakim daleč….je pa res, da jo je Mark kar požiral z očmi, ko je plesala trebušni ples,…no meni pač on nekako ne potegne, pa še policaj je:-) Tko da bomo videli danes kaj bo….

Hmm, a to gre skp, mislim, policaj in hkrati sanjski moški? :)))

Kakšen je bil potem konec – sem ravno med zadnjimi reklamami zasmrčala:-))

Izbrala je Marka in povedala, da je zaljubljena vanj.
Kaj pa vem, mene ni navdušil, verjetno pa ona pozna njegove
kvalitete….
Lep dan!!

Jaz sem bila razočarana, ampak kaj čmo, vsak ima svoj okus,…se mi je pa Oliver zasmilil, ker se mi je včeraj še bolj priljubil:-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close