Sanjska punca z napako
Anonimno 1644, 28.07.2023 ob 09:35
Ni mus da bi ona tut mela raka na dojkah ne podedujemo vse po starših
O gospod dohtar, potem pa ok. Zagotovo se motijo zdravniki in so za hec ji predlagali da preventivno gre na operacijo. Ženska je resno mal hecna no, ima samo skoraj nič šanse da tekom življenja ne dobi ta rak, bi morala tvegati svoje življenje zato da jo bo kakšen čustveno globok kot luža dedc oblajal. Bolje mrtva (ali pa po kemoterapijah in obsevanjih) ženska z joški, kot zdrava brez.
No saj imam tudi jast napako pa videm vse mogočne punce .
Enkrat sem na morju ko smo imeli ples videl neko punco sicer je bila zelo lustna ter malo pijana .
Ko me je zagledala je prisla do mene me prijela za roko in me peljala na ples .
Med plesom sva se lepo zgovarjala ter uživala ob glazbi .
No gledal sem jo v uči ki je imela zelo lepe .
Ko smo morali iti spati sem jo misliv za lhko noč poljubiti pa me drugi niso dovoli kjer je bila pijana da me nebi kaj naredila .
hja, po monu pišejo da joški niso pomembni.. ampak vseeno pa vidiš kako se z “mmmmmmmmmm yeah” sluzijo po ogromnih visečih joških.. ker če bi bili res nepomebni, ne bi imeli potrebe se po netu slinit nad ogromnimi joški, če že bi se nad malimi.. in avtor bi šel z veseljem s to punco vezo.. ker hej-tule gor pišete da joški niso pomembni.. ampak slika v reali govori drugo zgodbo.
Dobra stran za zmenke – https://tonzes.com/zmenki.htm Dobra prijateljica je na portalu našla čudovitega moža.
NatašaPo, 27.07.2023 ob 09:21
Resnično ne razumem ženske,ki si “preventivno”odstrani prsi..
Torej,če je moj oče imel raka na debelem črevesju,si naj odstranim debelo črevo?
To mi je res mimo razmišljanje.
Angelina Jolie je utrla ta trend … tudi meni zelo mimo. Ampak to še ne pomeni, da sicer ni super punca … je pač padla v paranojo zaradi mame. Me sploh ne čudi, glede na to kakšno paniko delajo.
Profilaktična mastektomija sicer zmanjša možnost raka na dojkah občutno, ni pa nobenih dokazov, da ta poseg vpliva na splošno smrtnost zaradi raka, oziroma zagotovo ne vpliva na zmanjšanje smrtnosti zaradi raka, ker ni niti študij, ki bi sledile tem ženskam v nadaljnem življenju, ki niso zbolele za,rakom na dojkah, so pa zbolele za drugimi kroničnimi boleznimi.
Osebno verjamem, da bolezni povzročajo toksini, zato težko očistimo telo toksinov zgolj tako, da odstranimo možno mesto kopičenja toksinov. Če se rak in kronicna bolezen ne more razviti na dojki, ker je ni, se bodo toksini takoj zatem kopičili v jajčnikih pri ženski, zato imajo te operacije nek smisel takrat, ko ženski odstranijo tudi jajčnike in po možnosti maternico.
Vendar se bodo toksini z veseljem naselili kje drugje, v ščitnici, bezgavkah, slinavki itn.
Človek, ki je zelo skromno, skoraj izključno sadje in zelenjavo, zelo malo žitaric, nobenih živalskih beljakovin in nekaj oreškov in semen raka dobi zelo zelo težko. Toksini, ne pa neka skrivnostna genetika ali druge preddispozicije so zdaleč najbolj ključni pri nastanku rakavih celic.
Avtor … ljubezen, tista prava, neomajna, globoka, odgovorna in blagodejna zahteva Človeka z zelo veliko začetnico.
Si Človek ali zgolj prestrašen človečnjak?
Da ti njej rečeš, da je punca z napako?. Ti to resno?.
Se pravi, ker nima prsi, ker si jih je dala preventivno odstranit, je to zate napaka?. Ali te bolj moti, ker ima sedaj brazgotino, tam kjer bi morala imeti kupček?.
Ker ljudje smo vizualna bitja, moti nas vse, kar je drugačnega, pa še kako smo v zmoti.
Kaj pa na primer ženska, ki že po naravi nima joškov in hodi po svetu kot dila in ploh?. Tudi takšne so.
Mislim, da tebe bolj moti, da je punca na nek način zaznamovana.
Ker imamo radi ljudi brez napak in telesnih hib.
Kaj bi šele meni rekel nekdo, ker sem od malega invalid?. Bi me sploh kdo maral?. Se ne obremenjujem več s tem, ker sem že v letih.
So pa zdrave ženske brez ¨napak¨, ampak kasneje se izkaže, da niso zmožne imeti otrok. A to je pa v redu?.
Avtor, navaden bebec si. Upam, da si si v dveh letih našel takšno, ki ima veliko oprsje in ne tratiš več časa z nekom, katerega si dejansko ne zaslužiš.
Forum je zaprt za komentiranje.