Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanje prevračanje avtobusa

Sanje prevračanje avtobusa

Že nekaj let imam vsake toliko časa iste sanje. Da sem na avtobusu in kar naenkrat, brez kakršnekoli nesreče ali pa, da bi bilo recimo preveč ljudi gor, se začne prevračati. Vedno pa se začne prevračati, ko stoji – recimo na postaji ali pred rdečim semaforjem. In vedno, čisto vedno, predno trešči ob tla se zbudim. A se kdo spozna na sanje in ve kaj bi take sanje pomenile?

Kaj pomeni kadar pride do zastoja v tvojem zivljenju? Je to zate kaos?

Na avtobusu si samo ti? Dojemas, da si v prelomnih trenutkih, ko stojis pred rdeco lucjo sama?

Kaksna ideja zakaj si na avtobusu vedno sama glede na to, da je narejen za vec potnikov?

Avtobus je kolektivno prevozno sredstvo, kjer se zbere veliko ljudi, kot potnik si pasiven udeleženec v prometu. Mogoče je čas, da nehaš uporabljati javna prevozna sredstva, ampak se usedeš v svoj avto in sama postaneš šofer – dejaven udeleženec v prometu (življenju), s tem da prevzameš nadzor nad vozilom oziroma kontrolo nad lastnim življenjem?

Mislim, da si nekje preveč pasivna, premalo odločna, odvisna od drugih, preveč prepuščanja nadzora nad lastnim življenjem daješ drugim osebam, nezanesljivim osebam – “šoferjem”  (mogoče partner?), ki slabo vozijo skozi življenje, ampak bi morala volan vzeti v svoje roke (odgovornost za lastno življenje), če nočeš, da zavozijo tvoje življenje skupaj z ostalimi potniki, verjetno prav tako pomembnimi (duševnimi) delčki tvoje osebnosti.

Odgovor na objavo uporabnika
Lupilu, 14.06.2021 ob 22:44

Kaj pomeni kadar pride do zastoja v tvojem zivljenju? Je to zate kaos?

Na avtobusu si samo ti? Dojemas, da si v prelomnih trenutkih, ko stojis pred rdeco lucjo sama?

Kaksna ideja zakaj si na avtobusu vedno sama glede na to, da je narejen za vec potnikov?

Nikoli nisem sama na avtobusu. Avtobus ni nabasan, je pa nekaj ljudi. Če se avtobus ustavi na postaji prihaja gor nekaj ljudi, kaj se zgodi z njimi, a sploh pridejo vsi gor ali ne, ne vem, ker se prej začne prevračati in se zbudim.

Sem malo guglala pa najdem samo – nesreča, udeležen v nesreči, in videl nesrečo.  Ampak v mojih sanjah ni nobene nesreče. Iz nič se začne prevračati.

Odgovor na objavo uporabnika
Nepravicno, 14.06.2021 ob 23:15

Nikoli nisem sama na avtobusu. Avtobus ni nabasan, je pa nekaj ljudi. Če se avtobus ustavi na postaji prihaja gor nekaj ljudi, kaj se zgodi z njimi, a sploh pridejo vsi gor ali ne, ne vem, ker se prej začne prevračati in se zbudim.

Sem malo guglala pa najdem samo – nesreča, udeležen v nesreči, in videl nesrečo.  Ampak v mojih sanjah ni nobene nesreče. Iz nič se začne prevračati.

Upsi ? napačen vzdevek je ostal gor.

Avtobus simbolizira tvoje družabno življenje… Ali tvoje družabno življenje občasno stoji in takrat paničariš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close