sandali
Lenkica, eno vprasanje. Upam, da mi bo delala povezava. Eni cevlji, tako lepi so no, joooj.. se ti zdi, da se drsijo, ker je tak gladek podplat. Tako bi jih imela, sam bi narocila na spletu in se bojim, da mi bo drselo v njih, saj lahko posljem nazaj ampak vseeno. In stevilke cevljev pri lacost, so normalne ali mogoce malo manjse, mogoce ves.
http://shop-de.lacoste.com/Almont/725SRW1114,de_DE,pd.html#!color%3D1B5&cgid=5220500&i=2
Podplati so res izjemno gladki. Meni kakšni (celo manj gladki) zelo drsijo na kakšnem gladkem kamnu v uradih, nakupovalnih centrih in podobno. Pa na gladkem asfaltu. Sem pa bolj neoda. 😀 Edino, če bi ti čevljar dodal čisto tanko gumo spodaj.
Velikosti čevljev Lacoste osebno ne poznam, menda pa so povsem realne – tako pravi širni splet. 🙂
LP,
Lenka
Sem si potem celo premislila in sklenila, da bi dobila nekega cevljarja, da mi res kaj na podplat nalima. In pise na strani, da se da placat z racunom, potem sem hotela tako kupit pa ni slo. Saj bi mi moz dal kartico, sam jaz imam malo slab obcutek mu sploh razlozit, da bi cevlje kupila, ker on ne razume, da jih rabim toliko parov kot jih pac rabim. Sedaj razmisljam kako mu to razlozit, da bo razumel. Jih pa te najdem sam na tej strani, nikjer drugje jih ni.
Forum je zaprt za komentiranje.