Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style sanacija glivičnega nohta

sanacija glivičnega nohta

Spoštovani,

Že leto dni imam težave z nohtoma palcev na nogi. Nekako sem sklepala, da gre za glivice in se odločila najprej zadevo poskusiti rešiti sama. Uporabljala sem česnovo tinkturo, noge namakala v kopeli s soljo v katero sem kanila par kapljic eteričnega olja krvomočnice, poskusila sem s kremico proti glivicam iz lekarne, poskusila pa sem tudi z eteričnim oljem čajevca – žal je bilo vse neuspešno, še več….v zadnjih treh mesecih mi nohta sploh ne rasteta več. Pa recimo, da temu botruje njuna bolezen oz. zimski čas za katerega je nekako značilno, da nohti rastejo počasneje.

Kakorkoli že….odpravila sem se k zdravniku, ki mi je predpisal tablete Atifan 250mg, ki naj bi jih jemala 3 mesece ( vsak dan eno tabletko ). Ker obstaja možnost, da mi tudi tablete ne bodo pomagale in da imam celo življenje take nohte, se mi je pojavilo vprašanje, če bi ob jemanju tablet lahko neposredno na noht nanašala še kako učinkovino, ki bi ojačala delovanje tablet. V mislih imam koloidno srebro. Na netu sem brala o pozitivnih in negativnih učinkih, vendar kar se tiče odprave glivic je baje zelo učinkovit ( vsaj na koži, upam, da tudi pod nohtom ). V kolikor imate kakšno idejo kako se v čimkrajšem času znebiti te nadloge, bi vam bila zelo hvaležna.

Zanima me tudi kako izgleda sanacija glivičnih nohtov pri pedikerju.
Hvala za vaš odgovor in strokovno mnenje, Maja

Pri nas imamo odlične rezultate -SPORANOX terapija tablet, dobite pri svojem zdravniku!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close