Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samsung,Sony ali LG

Samsung,Sony ali LG

Kupujemo LED TV,mnenja so različna. Mene pa zanimajo tudi vaša; torej kakšno TV bi kupili in zakaj – Samsung, Sony ali LG. Hvala!

Jaz – Sony. Slika mi je najlepša.

Dobre izkušnje z LG – Tv big screen že 8 let. Zaupamo LG.

Zakaj? Ker je LG že vodilni proizvajalec na področju gospodinjske tehnike – imajo tudi odlične hladilnike, pa pralne stroje sploh zadnji dve leti ( imam enega s funkcijo parnega pranja -neverjetni rezultati, se lahko vsi Boschi, pa Miele kar poskrijejo pred njimi).

Imam doma že drugo Sony. Prej imel Philips in LG, ter Panasonic.
Za ČISTO sliko SONY, ni druge.
Za igrice LG ali Philips.

Vsekakor pa Sony je res kvaliteta, ostalo je vse crkovali kot po tekočem trraku… Je pa malo dražji od konkurence, ista specifikacija, ampak za to dobiš res VELIKO!!
predlagam da se oglasiš v SonyCenter CityPark Lj, pa Nika poišči, pa reči da te Honda pošilja, pa bo najbolj pošteno svetoval, in tud kak {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta dal 😉

No job-no money, no money-no women, no women-no problem!

Jaz ne bi uporabljal televizorja za pranje, še manj za hlajenje piva…

Definitivno najlepša slika na Samsung LCD z LED tehnologijo

Jaz ne bi uporabljal televizorja za pranje, še manj za hlajenje piva…[/quote]

Jah, pa bi bilo glede na tvoje nenatančni način branja napisanega dobro, če bi…

No, da ti bo lažje: gospodinjske tehnike in zabavne elektronike (Consumer electronics). Si sedaj zadovoljen-a?

Vedno kupoval Sony (vse kar se da) pa nima smisla. LG ima odlične LCD zaslone. Poglej okoli sebe, predvsem tam kjer tv dela NON STOP (letališča, postaje…. povsod LG)

Bo kar držalo, ja – na tvoj NON STOP seznam dodajam še hotele.

Jaz ne bi uporabljal televizorja za pranje, še manj za hlajenje piva…[/quote]

No, da ti bo lažje: gospodinjske tehnike in zabavne elektronike (Consumer electronics). Si sedaj zadovoljen-a?[/quote]

Če je hladilnik dober tio še ne pomeni da je tudi televizor. Drugače pa da se razumemo LG spada v spodnji razred (ker še ne pomeni da je slab).

No, da ti bo lažje: gospodinjske tehnike in zabavne elektronike (Consumer electronics). Si sedaj zadovoljen-a?[/quote]

Če je hladilnik dober tio še ne pomeni da je tudi televizor. Drugače pa da se razumemo LG spada v spodnji razred (ker še ne pomeni da je slab).[/quote]

Ne bit glup-a ko tačak..

Še enkrat samo zate: imamo LG LCD televizor že 8 let – super. Imamo LG hladilnik že 6 let – super, zakon. Imamo LG pralni stroj 2 leti -nad pričakovanji. Tudi zato, ker nismo tipični slovenceljni, ki bi za vsako ceno rinili z glavo skozi zid in se mučili z izdelki, s katerimi smo imeli v zadnjih 15-ih letih dosedaj zelo slabe izkušnje in so nas razočarali na celi črti, pa so nam jih priporočali kot odlične in zanesljive: Bosch, Gorenje in Candy
Ker spremljamo malo tržišče in nam je jasno, da da so Azijci tudi kar se kvalitete tiče, že zdavnaj povozili evropejce, katerih znamke plačaš najprej kot znamke, kvaliteta pa ni več to, kar je bila pred 30 leti. to je pa ključno.

ti pa prav posiljuješ s totim LG,ha…vsak ima svoje mnenje in svoje izkušnje z aparati…

pa še to,sodelavec kupil LG pred pol leta in že po 14 dnevih okvara zvočnikov,kolega pred 1 mesecem pa okvara na usb priklopu,kupil pa v trgovini kjer se stvari najbolj oglašujejo in to je pol kvaliteta?Sony je dražji ampak kvaliteta slike je res vrhunska…

Čuj, ka te ti misliš, da te nekdo posiljuje, ko samo svoje mnenje iz izkušenj napiše? Daj nije se smeši tu, no.
Fsak svojega konja hvali – samo če imate nekateri tak dugo lajtungo, pa vam tak ni za zamerit.
Pišem v narečju, da ti bo bolj razumljivo).
Pa lep dan!

Samsung serija 6, ne moreš zgrešit….Samsung ima najboljši kontrast na trgu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close