Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samskih ni, torej poročeni

Samskih ni, torej poročeni

Potapljač, so ti všeč starejše ženske? Jaz sem kar precej starejša od tebe :).

Ja ne vem koliko je tisti + . Hm a mi zaupaš ?
Starost mi ni v napoto v kolikor je kemija iz obeh strani OK.

Je kar nekaj tega + ni pa še 50.

Hm ja ne vem. Če bi te videl, bi ti takoj povedal a bi bila za skupaj al ne. Težko se je tako sam po chatu odločit.

Potapljač, mislim, da ne bi bila midva za skupaj. Mene zanimajo vsaj 45+ moški.
Nič moram it, lepo se imejte.

Pošlji zasebno sporočilo, pa se tam pomeniva. Mogoče pa sva za skupaj?????!!!!

Po 30 letu samskih resnih samostojnih moških ni več. Čakaj val ločencev.

potapljac -bi z mano kaksno rekel? sem iz lj. iz kje pa ti?

Lahko kašno rečeva. Pa na zasebno, da ne bo vsem na očeh. 😛

tle gor ste vsi bolani, clovk napise nekaj o seb in ste me takoj oznacil da sem moski…me ne cudi, da ste tle sami hlodi, ko vas nihce noce…pfej…….

potapljac – si samski? vezani odpadete!

Ja samski.

ampak res … le kje so tipčki, ki ste jih trenutno samske sčevljale ☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

tale se predstavlja kot 40 +….sem takoj vedel da jih ima najman 45, zdaj sem pa zihr da jih ima skoraj 50….pa še na faks hodi……nikol ni blo nič iz nje in nikol ne bo….samo išče tipe ki bi namesto nje naredili in faks in hodili v službo….jeb-…ti tako babo

Ti kar lepo po pravici povej, da tebe sploh ne bi motilo, če bi hodila na faks in tudi če bi se iz aviona videlo, da iz nje nikoli nič ne bo, samo da bi bila stara…. petindvajset :)))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ti kar lepo po pravici povej, da tebe sploh ne bi motilo, če bi hodila na faks in tudi če bi se iz aviona videlo, da iz nje nikoli nič ne bo, samo da bi bila stara…. petindvajset :)))))[/quote]
enemu pri 50_ih pripadata dve taki … morata pa biti širokonogni tudi za “sponzorje”, da se vsi trije preživijo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ti kar lepo po pravici povej, da tebe sploh ne bi motilo, če bi hodila na faks in tudi če bi se iz aviona videlo, da iz nje nikoli nič ne bo, samo da bi bila stara…. petindvajset :)))))[/quote]
enemu pri 50_ih pripadata dve taki … morata pa biti širokonogni tudi za “sponzorje”, da se vsi trije preživijo[/quote]

Tebe bi se dalo menjati za 3 po 20 in bi se lahko vsi štirje veselili ://

enemu pri 50_ih pripadata dve taki … morata pa biti širokonogni tudi za “sponzorje”, da se vsi trije preživijo[/quote]

Tebe bi se dalo menjati za 3 po 20 in bi se lahko vsi štirje veselili ://[/quote]
vem … računam na to ☺
ko sva že tako na osebno … a že šparaš za razgradnjo … da ne bo takega sranja, kot je z nuklearko

Tebe bi se dalo menjati za 3 po 20 in bi se lahko vsi štirje veselili ://[/quote]
vem … računam na to ☺
ko sva že tako na osebno … a že šparaš za razgradnjo … da ne bo takega sranja, kot je z nuklearko[/quote]

Mah kje pa! Kdo pa lahko razgradi vse to umetno s*anje na/v meni ://
Veš kako dolge so garancijske dobe vseh teh vsadkov. Bi morala živeti dlje od želve, da bi vse znucala.

vem … računam na to ☺
ko sva že tako na osebno … a že šparaš za razgradnjo … da ne bo takega sranja, kot je z nuklearko[/quote]

Veš kako dolge so garancijske dobe vseh teh vsadkov. Bi morala živeti dlje od želve, da bi vse znucala.[/quote]
srce – letnika na osebni in živega dokaznega gradiva, koliko časa si že v uporabi pač še niso spremenili/uničili ☺ ali pač???

no ja … če te že niso nategnili, so te pa vsaj dobro nasrali … v dobro tvojega pokolenja upam, da ne na kredit ☺

Veš kako dolge so garancijske dobe vseh teh vsadkov. Bi morala živeti dlje od želve, da bi vse znucala.[/quote]

srce – letnika na osebni in živega dokaznega gradiva, koliko časa si že v uporabi pač še niso spremenili/uničili ☺ ali pač???

no ja … če te že niso nategnili, so te pa vsaj dobro nasrali … v dobro tvojega pokolenja upam, da ne na kredit ☺[/quote]

A to misliš na tisto zadevo, ki se rada vtika v vse sorte zadev namesto da bi opravljala svojo primarno funkcijo, pumpala kri? Eh… pri meni je ganz novo, skoraj nerabljeno.
Pa kaj si mi zdaj začel naskakovati ta organ. Ne delaj mi krivice, no… :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close