Samskih ni, torej poročeni
Ti kar lepo po pravici povej, da tebe sploh ne bi motilo, če bi hodila na faks in tudi če bi se iz aviona videlo, da iz nje nikoli nič ne bo, samo da bi bila stara…. petindvajset :)))))[/quote]
enemu pri 50_ih pripadata dve taki … morata pa biti širokonogni tudi za “sponzorje”, da se vsi trije preživijo
Ti kar lepo po pravici povej, da tebe sploh ne bi motilo, če bi hodila na faks in tudi če bi se iz aviona videlo, da iz nje nikoli nič ne bo, samo da bi bila stara…. petindvajset :)))))[/quote]
enemu pri 50_ih pripadata dve taki … morata pa biti širokonogni tudi za “sponzorje”, da se vsi trije preživijo[/quote]
Tebe bi se dalo menjati za 3 po 20 in bi se lahko vsi štirje veselili ://
enemu pri 50_ih pripadata dve taki … morata pa biti širokonogni tudi za “sponzorje”, da se vsi trije preživijo[/quote]
Tebe bi se dalo menjati za 3 po 20 in bi se lahko vsi štirje veselili ://[/quote]
vem … računam na to ☺
ko sva že tako na osebno … a že šparaš za razgradnjo … da ne bo takega sranja, kot je z nuklearko
Tebe bi se dalo menjati za 3 po 20 in bi se lahko vsi štirje veselili ://[/quote]
vem … računam na to ☺
ko sva že tako na osebno … a že šparaš za razgradnjo … da ne bo takega sranja, kot je z nuklearko[/quote]
Mah kje pa! Kdo pa lahko razgradi vse to umetno s*anje na/v meni ://
Veš kako dolge so garancijske dobe vseh teh vsadkov. Bi morala živeti dlje od želve, da bi vse znucala.
vem … računam na to ☺
ko sva že tako na osebno … a že šparaš za razgradnjo … da ne bo takega sranja, kot je z nuklearko[/quote]
Veš kako dolge so garancijske dobe vseh teh vsadkov. Bi morala živeti dlje od želve, da bi vse znucala.[/quote]
srce – letnika na osebni in živega dokaznega gradiva, koliko časa si že v uporabi pač še niso spremenili/uničili ☺ ali pač???
no ja … če te že niso nategnili, so te pa vsaj dobro nasrali … v dobro tvojega pokolenja upam, da ne na kredit ☺
Veš kako dolge so garancijske dobe vseh teh vsadkov. Bi morala živeti dlje od želve, da bi vse znucala.[/quote]
srce – letnika na osebni in živega dokaznega gradiva, koliko časa si že v uporabi pač še niso spremenili/uničili ☺ ali pač???
no ja … če te že niso nategnili, so te pa vsaj dobro nasrali … v dobro tvojega pokolenja upam, da ne na kredit ☺[/quote]
A to misliš na tisto zadevo, ki se rada vtika v vse sorte zadev namesto da bi opravljala svojo primarno funkcijo, pumpala kri? Eh… pri meni je ganz novo, skoraj nerabljeno.
Pa kaj si mi zdaj začel naskakovati ta organ. Ne delaj mi krivice, no… :)))
Forum je zaprt za komentiranje.