Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samskih ni, torej poročeni

Samskih ni, torej poročeni

Samskih moških ni, potrebe so hude, zato si najdemo poročene ljubčke, kaj čmo.

Ti pa rada provociraš, ane?

Lahko vzameš kot provokacijo. Je pa resnica. Včasih sem se sekirala in sem vedno rekla ne poročenemu, sedaj pa se na to ne oziram.
Dokler ne najdem samskega, bom furala razmerje s poročenim. Samskih pa ni, zato so to razmerje že kar vleče.

Tudi samski smo, samo poiskat jih je treba. Povrhu vsega še potrebni……….

Kje se pa najde samske?
Seveda take, ki so samostojni, ki niso mamini sinčki, ki niso ravzvajeni fantki.

Vsepovsot, v trgovini , na zabavah, v kafičih. Sam gledat je treba okol sebe v primeru, da letijo kakšni pogledi……… Samski tipčki ponavadi čekirajo svojo okolico in to se takoj opazi.

Eh vidiš, na zabave in v kafiče pa ne hodim. V trgovinah pa še nisem opazila, da bi kdo iskal družbo.

Hja pol bo treba malce spremenit način življenja, kajti sam ne bo prišel v spalnico ……

Precej samskih tipov ima ljubezensko razmerje s poročeno žensko ali koruznico, torej so ljubčki. Ker jim tako bolj ustreza – mami jim doma pere, seksajo pa tudi takrat, ko to želijo. Sami se pa ne želijo vezati, raje bluzijo.

potapljac, bolj ljubček kot pa en tipček, ki visi po lokalih. Preberi si zapis antilope, taki moški so nezanimivi.

Hm pol pa pejd v cerkev mogoče ga tam najdeš ……..

To počnejo vezani še bolj kot samski. :))

Nisem verna.

Ja kje hudiča pol da ga najdeš. ????? Težka bo. Iz kja pa si ?

To počnejo vezani še bolj kot samski. :))[/quote]

100% to drži. Najbolj korajžno pecajo ravno poročeni. Najbolj samozavesten nasmeh, najbolj se vrtijo okrog žensk. Samski pa ne vem kje se skrivajo.
Najbolj zagnani za osvajanje so poročeni, že potem jih človek spozna.

Kolk pa si stara?

Evo, ljubiccca, imaš že poročenega interesenta. :)))

40+

Jz bi se tud iteresiral. Sem pa točno 40.

POtapljač, za kaj bi se interesiral?
Domenvam, da si poročen?

Zenska nepotesena, je dobit “pravega” tvoj edini cilj u lajfu da je treba toliko tem z enako tematiko odpret?? Resno. Beres kaj, se dodatno izobrazujes, urejas vrt,furas se kaj drugega al ti je eeina dejavnkst najt tipa,loverja? Kako plehka moras bit da cele dneve samo o tem meljes in se sekiras. To so tako trivialne teme…

lubči sem samski in odprt za vse varjante……..

lahko pa tud na privat kaj več rečeva…….

Ja, na faks hodim, berem, imam njivo, imam travnik, še kaj krivokljunko?*
potapljac, se poznava, da mi praviš ljubči? Osladni tipi niso zanimivi.

jlubči okrajšava za ljubiccca ??????

Ženski SPider :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close