Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski Vs vezani

Samski Vs vezani

Kaj si kot “realist” pravzaprav s tem hotel povedati? Da je samskost najpravilnejši način življenja, takorekoč ZAKON, ali kaj?

We've got to get in to get out

To da sem samski nima nič z ženskami. In to ne pomeni da sem ženskam obrnil hrbet.

To da si samski nima nič z ženskami :), zanimivo 🙂

@nogicarogica:

Še nekaj sem se spomnil… v takšnih debatah kot je tale, je koristno če se registriraš. da ti lahko kdo pošlje tudi zasebno sporočilo (ZS). Mogoče pa dobiš kakšno družbo/znance tudi tu.

js bi tud pumpal:))))..kr registriraj se..hihi

js bi tud pumpal:))))..kr registriraj se..hihi[/quote]

Ti si pa tud model.

js bi tud pumpal:))))..kr registriraj se..hihi[/quote]

Ti si pa tud model.[/quote]

Pes, ki laja, ne grize:)). Zanimivo, da se klicajček ne registrira…že ve zakaj:)))

Res, jaz nimam nič proti ženskam, za razliko od žensk, ki imate toliko proti nam. 🙂

Res, jaz nimam nič proti ženskam, za razliko od žensk, ki imate toliko proti nam. :)[/quote]

To se ti samo zdi:) Kaj bi ženske brez moških in obratno:)

Pes, ki laja, ne grize:)). Zanimivo, da se klicajček ne registrira…že ve zakaj:)))[/quote]

kaj model…top model:)))

eh če se registriram, potem prepiknem vse gume od pumpanja:))))..bummm..hhehehe

Tadej, kdo pravi, da imamo ženske kaj proti moškim? Imamo kaj proti samo proti nekaterim moškim. Recimo takim, ki mečejo vse ženske v en koš, ki kar nekaj posplošujejo.
Moški so super stvaritev narave. Zdaj pa, če eni nisi všeč, si pa drugi, a ne.
Saj tudi pijančki, lenuhi, tirani in podobni dobijo ženske. Torej, če meni en pijanec ni všeč, bo pa kateri drugi.

Tu gor se pa ne registriram zaradi slabi izkušenj. Sicer sem zelo redko tu gor, ampak sem že bila registrirana in dobila kup neokusnih ponudb.

jaz nisem bil med njimi…tako da nevem nič o tem:)

ja, Nogicarogica, ti imaš zgleda veliko proti nam in te samske ki jih omenjaš. Nismo samozavestni, bojimo se vas, itd, zaradi katerih ste samske. Za razliko od mene, ko ženske nimate nič s tem. 🙂

Tadej, če se čutiš del tistih, ki jih omenjam :)… sam si se popredalčkal. Recimo Rok-1, Paco in še par drugih, se sploh ne čutijo užaljene ali karkoli podobnega, ker vedo, da ni letelo nanje.

Jaz pa tukaj rabim prevod. Kaj si sploh hotel napisati?

Kolikor te jaz spremljam po teh forumih, imaš ti v glavi tak ideal, da bi ga izpolnila samo kaka uršulinka, ki bi se bila zaradi tebe pripravljena odpovedati samostanskemu življenju. Ali pa vdova, s katero bi se spoznal v cerkvi in bi šlo bolj za zakon iz vzajemnih koristi kot iz ljubezni. Tako kot so to počeli včasih in ne nujno čisto neuspešno.
Zate ne obstaja zveza, samo zakon, kako do tega zakona prit brez zveze … med obiskovanjem torkovega branja izbranih poglavij iz biblije? No, tako si te jaz predstavljam, pa brez zamere. Se mi ne zdi nič narobe s tem, samo ne potem udrihat po vseh drugih, ki imamo rahlo drugačne predstave o vsem skupaj.

A joj, Nogicarogica, ti misliš da sem jaz osebno užaljen? Nikakor. Zakaj ženske ne morete sploh spremenit mnenja o ničemer, ampak potrebujete izključno zmago.

He, he, Tadej, kdo pravi, da tekmujem?
Hm, saj veš kaj pravijo, če mački stopiš na rep zacvili, in ti kar močno cviliš 🙂

Ah,uživaj še naprej, sama. Saj veš, moški se te bojimo.

Tadej, k sreči so eni moški bolj samozavestni in se ne bojijo žensk 🙂 pa tudi niso tako nastrojeni proti ženskam 🙂

Ti sploh ne znaš nehat.

Ha, ha, Tadejko, zakaj se pa vključuješ v tako nesmiselno debato, a ne znaš nehat? Jaz na take trapaste teme na tvojem mestu sploh ne bi odgovarjala :). Tebi pa je tale tema tako všeč, da skoz pisariš 🙂

nogica, kdaj bojo noge na več kot 120sttopinj:))

torej resno, mirno življenje in dvakrat na let kakšen seks je za tebe torej v redu zakon? joj joj, kam gre ta svet!

A ti bi štela kolkokrat kdo? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close