Samski Vs vezani
Veliko se govori, češ, da so najatraktivnejši obeh spolov že oddani, itd itd. Jaz opažam ravno obratno, samski fantje in punce skrbijo za svojo postavo, se rekreirajo, hodijo na vse možne tečaje tujih jezikov. Ljudje v resnih vezah postanejo večinoma zapečkarji, vidiš jih samo še na obletnicah, ženske se velikokrat hudo zredijo, ko so dlje časa z istim tipom. To je že skoraj pravilo..
men gredo pa take ženske, ki sam jokajo da so samske pa da nimajo tipa pa da hočjo met,….tko na živce. mam kolegico ki skos jokca da hoče tipa čimprej,….. pa zato da bi ga res dobila ne naredič NIČ. cele dneve, vikende je doma, pred računalnikom, pospravlja, kuha in na splošno ne gre nikamor kot pa z mamico. če kak tip pride do nje pa se začne pogovarjat z njo nevem jo vpraša kk ji je ime, mu ona zabije kaj te briga in gre stran. išče točno določen izgled, starost, višina,…tipa in dokler en tak nebo prišel do nje bo vse pošiljala v k tudi če bi ji bil kateri od njih všeč po osebnosti ni kul ker nima recimo modrih oči, pa postave kot maneken.
upam da furby nisi taka ker boš še dolgo čakala na tapravega
Sorry no arso, ampak vse samske, ki bi rade bile nesamske pa res nismo take kot tvoja kolegica. Nekatere precej športamo, hodimo v naravo, izlete, amapk fantov sploh ni. Ne vem kje so samski 30+. Pa nimam previsokih zahtev: odpadejo vsi taki, ki ne hodijo v službo (oz. še nikoli niso hodili v službo, če so jo slučajno vmes izgubili in jo iščejo potem je to druga), če so mamini sinčki (zaradi mene lahko živi doma pri starših, važno je, da svoje stroške sam plačuje, da zna sam skrbet zase, prat perilo, skuhat, pospravit), da ni kak pijanček, drogeraš. In važno mi je, da se vsaj parkrat na teden ukvarja z rekreacijo.
za samske in nesamske , poročene in neporočene velja tale izrek; veza(poroka) je kot oblegana trdnjava, tisti , ki so not bi hotli ven, tisti ki so zunaj pa hočejo not….seveda je pa tu še ene 5-10 % ljudi, ki se jim jebe za vse skupaj i, ki lepo živijo in tu in tam kresnejo kako žensko (in obratno, s ve))
En problem je pri 30+.
Moški nisi preveč navdušeni nad ženskami, ki imajo več izobrazbe kot oni. Tako, da se zdaj zgodilo, da je cel kup 30+ samskih visokoizbraženih, ki si močno želijo veze, ampak je ne dobijo, ker se jih moški bojijo.
Cel kup samskih visokoizobraženih, z dobro službo z vsem, samo moški jim manjka oz. ljubezen. Pa so te punce lahko čist fajne, preproste, amapk pač ni več izbire. Ko so druge letale za fanti, so one študirale. Zdaj pa je tako kot je. In takšna ženska seveda ne bo vzela kakega maminega sinka.
Pa da ne bo pomote. Mene prav nič ne moti, če ima moški manj izobraze kot jaz ali pa nižjo plačo. Ampak moške to očitno moti.
Paco, tebi ja, ker si očitno samozavesten :), večina pa označi take ženske za fine, vzvišene in tako naprej, čeprav to ne drži.
Tisti, ki so pa samozavestni jih pa seveda ne moti, če ima ženska višjo izobrabzo, ker se zavedajo, da sami zato nisi prav nič manj vredni, so pač na kakem drugem področju dobri in spretni. Tako, da Paco, ziher si fajn 🙂
A to, da je toliko samskih žensk? Iz izkušenj, samo okrog sebe pogledam, po sodelavkah, sošolkah.
Ali pa mogoče to, da se moških (ne vsi) bojijo bolj izobraženih žensk? To mi je pa marsikater moški sam povedal. Mariskdo pove, da moški nimajo radi, če je ženska bolj izobražena, več zasluži, da je mogoče boljša v športu, bolj v kondiciji, ker trpi ego.
So pa seveda tudi samozavestni moški, ki imajo radi takšne ženske. Samo žal taki so večinoma že oddani.
Eh vidiš !!!!!!!!!!!!!!!! točno to pišem: moški imate predsodke do takih žensk. Zakaj bi bile nedostopne? Po čem to sklepaš?
Jaz na kupe takih žensk poznam (torej jih ni težko najt) pa vse si želijo resne veze. Ne poznam takih, ki bi govorile, da moškega pa ne rabijo tako kot se včasih kje pisari. V reali je povsem drugače, skoz debate kje dobit kakega moškega, kje sploh koga spoznat. Torej ne vem zakaj bi bile nedostopne, če pa iščemo? Samo ne najdemo.
Res pa, da ne iščemo pred računalnikom, pa po lokalih tudi ne.
Pravim,da imamo identičen problem:)
Ni predsodkov, nedostopne sem mislim,da so zaradi kot si že sama ugotovila “kako spoznat tako” oz. kje spoznat, pa prvi stik,kontakt…vse to naredi stvar zelo nedostopno:))
Definiraj “iščemo pa ne najdemo”, ker to bi pa res rad slišal in kje iščete? To zna bit dober nasvet:))
Forum je zaprt za komentiranje.