SAMSKI, se dobimo ob Ljubljanici na kavici? :)
Fajn je bilo. Smo izvedli tudi nočno kopanje na prostem, je bilo prilično toplo pri mačku. Pa še drugi dan smo ga imeli (mačka še vedno). Drugič bomo vso stvar ponovili na štajerskem, plaže ob dravi so bolj romantične.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Fajn je bilo. Smo izvedli tudi nočno kopanje na prostem, je bilo prilično toplo pri mačku. Pa še drugi dan smo ga imeli (mačka še vedno). Drugič bomo vso stvar ponovili na štajerskem, plaže ob dravi so bolj romantične.[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…
Joooj, res je bilo nepozabno. Ti, Katenjka, daj pošlji mi na na mail slike, ko si fotkala naše nepozabne trenutke, boš, pliiiiiiz? :)))))))
No moj predlog je fino pokazal, kako se nekateri samski, željni družbe, raje tipkajo kako so samski, kot pa da bi kaj naredili, da ne bodo več samski, vsaj v smislu nove družbe. 🙂 To ni problem mon-a, to je že postal splošen družben problem. Korajže ni več, zaradi strahu, da se bo ponovila ista stara zgodba – razočaranje.
Itak pa je tako, če se bo kdo res hotel z nekom srečati, pa mu je nerodno da za to ve cel mon, mu bo že pisal na ZS.
Matjaž kaj je tebi, je napisala, naj jaz pošljem fotke… v eni temi se imaš za boga, v drugih pišeš kot da si svoja prijateljica, tu zdaj pošiljaš fotke v mojem imenu… a ne bi ti še koga drugega malo bral kot samo košička… ne vem, če se je on ukvarjal še s to tvojo motnjo…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ne vem, če bi se vsi MONovci želeli razkriti? Jaz sem preveč tu gor pisala, da bi si želela srečanja v živo. To je eno.
Drugo je to: jaz osebno nisem ljubiteljica ne lokalov in mest :).
Grem tu in tam na kako srečanje samskih, ampak nikoli se ne vozim par ur, da bi šla samo na pijačo.
Grem raje, če je kaka stvar v bližini mojega kraja ali pa na kak izlet. To pa grem včasih.
Fajn je bilo. Smo izvedli tudi nočno kopanje na prostem, je bilo prilično toplo pri mačku. Pa še drugi dan smo ga imeli (mačka še vedno). Drugič bomo vso stvar ponovili na štajerskem, plaže ob dravi so bolj romantične.[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…
Joooj, res je bilo nepozabno. Ti, Katenjka, daj pošlji mi na na mail slike, ko si fotkala naše nepozabne trenutke, boš, pliiiiiiz? :)))))))
No moj predlog je fino pokazal, kako se nekateri samski, željni družbe, raje tipkajo kako so samski, kot pa da bi kaj naredili, da ne bodo več samski, vsaj v smislu nove družbe. 🙂 To ni problem mon-a, to je že postal splošen družben problem. Korajže ni več, zaradi strahu, da se bo ponovila ista stara zgodba – razočaranje.
Itak pa je tako, če se bo kdo res hotel z nekom srečati, pa mu je nerodno da za to ve cel mon, mu bo že pisal na ZS.[/quote]
🙂 🙂 a ne da… moram poiskati fotke… na tej ga ni,ker je on slikal.[/quote]
Saj lahko ti daš ono sliko gor, kjer si me z najstnicami pofotkala, ko se me mazale z oljem, da sem lepo zagorel in sekal rečne valove kot vidra. :))[/quote]
Misliš tisto z lanskega poletja? Tisto nisi ti na fotki… se še nismo poznali takrat… spet si nekaj zabluzil…
Ronka res škoda da te ni bilo, ampak midve bova šli na škrlatico in tudi dali fotke gor a ne?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Fotk pa ne dam 🙂
Saj lahko ti daš ono sliko gor, kjer si me z najstnicami pofotkala, ko se me mazale z oljem, da sem lepo zagorel in sekal rečne valove kot vidra. :))[/quote]
Misliš tisto z lanskega poletja? Tisto nisi ti na fotki… se še nismo poznali takrat… spet si nekaj zabluzil…
Ronka res škoda da te ni bilo, ampak midve bova šli na škrlatico in tudi dali fotke gor a ne?[/quote]
V Sloveniji je toliko lepot, da se je težko odločiti kaj je najlepše. Že gore so tako lepe, kje je še vse ostalo. Lepa je naša Slovenija.
Med lepotami Slovenije se najde tudi kaj na dveh nogah, da si ženska spočije oči 🙂
Boš vse pozabila, sem prepričana, ti bo zresetirala spomin… in ko bova gor prišli, ti bo njalepša… aja pa za tipe ti bo tudi vseeno 🙂 :)[/quote]
Ne vem kaj misliš, lovca iz pravljice o Zlatorogu? Neumen je bil, pač.[/quote]
Pripovedka o Zlatorogu se je v slovenskem in tudi v ruskem ljudskem izročilu ohranila prek stoletij, kot posledica usodne soodvisnosti med naravo in človekom in medsebojne globoke povezanosti.
Iz Wikipedije, slovenske proste enciklopedije
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.moderaterisk.net/images/punks_at_the_river.jpg[/img]