SAMSKI, se dobimo ob Ljubljanici na kavici? :)
To pa lepo za prebrati. Edino me zanima, zakaj pa? Ker hočeš videti v živo pojave od nas žensk, ki tako kompiciramo, filozofiramo, nimamo razčiščene same s seboj glede lastnih kompleksov pri moških…itn. :))))))))
Midve z Aleksandro sva iz Ljubljane, a ne Aleksandra, si iz Ljubljane a ne?
No, sej bi ti midve zrihtale parkirplac in to še zastojn. :)))
To pa lepo za prebrati. Edino me zanima, zakaj pa? Ker hočeš videti v živo pojave od nas žensk, ki tako kompiciramo, filozofiramo, nimamo razčiščene same s seboj glede lastnih kompleksov pri moških…itn. :))))))))
No, sej bi ti midve zrihtale parkirplac in to še zastojn. :)))[/quote]
to, da filozofiraš in nimaš razčiščeno kr zase govor hahaaaaa
ja iz lj ja
No, sej bi ti midve zrihtale parkirplac in to še zastojn. :)))[/quote]
to, da filozofiraš in nimaš razčiščeno kr zase govor hahaaaaa
ja iz lj ja[/quote]
Ne mislim nase, ampak na nas kot žensko populacijo, ki ji nenehno Robi in Matjažko polagata “besede v usta”, da smo bejbe take in drugačne. A v bistvu…ja, kar pridita, pa bosta videla, da smo bejbe na mestu. :)))
Kul, potem greve lahko skupaj. 🙂
Če boste sedele na stolu, boste res na mestu…:)
Me res zanima ali smo moški krivi, da ste samske ali pa…..:)[/quote]
Hahahahaha…ja za enkrat v programu ni bilo predvidenega plesanja po mizah. 🙂
Zanima te, če ste moški krivi, da smo samske? Ne, kriva je samo tista razlika oz. podobnost, da smo ženske z Venere, moški pa z Marsa. 🙂
Če boste sedele na stolu, boste res na mestu…:)
Me res zanima ali smo moški krivi, da ste samske ali pa…..:)[/quote]
ma loču se boš pol haloooooo :))))
drago te bo stala tale kava v grosupljem :)))[/quote]
Hahahahahahahahaha…Aleksandra, glej da boš potem speljala tudi mediacijo v postopku ločitve. 🙂
Sej če bo Robi tebe spoznal, še ne pomeni, da bo kaj izgubil, lahko tudi pridobi. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.