SAMSKI, se dobimo ob Ljubljanici na kavici? :)
Dej Matjažko no, ti itak ne bi prišel, pa če bi bila ponudba tako mamljiva, da ne bi spal do srečanja. :)))
Jaz sem samo dala predlog za kavico, torej da se nekje zberemo. Tisti, ki se bomo zbrali bomo že dorekli kaj mikavnega bi počeli. :)))[/quote]
pardon, spregledal sem besedo samski, ste se omejili, druge (vezane, poročene…) pa izključili. 🙁
Veš, da bi prišel, če bi mi katera postregla z domačim jabolčnim narastkom.
Ostalo pa po dogovoru…:)
Sicer pa ne vem, kaj se midva z Matjazkom sploh oglašava, če nisva samska..[/quote]
Tudi izven Ljubljane se lahko dogovorimo, recimo meni je luštno tudi v Tuš Kranj Bownlingu. 🙂
Ampak mesto LJ sem dala za nas ljubljančane, ampak nima veze. 🙂 Je tudi kakšen prekmurec ali štajerc več kot dobrodošel. 🙂
Zaradi mene lahko pridejo tudi vezani, kar sem izrazila v spodnji temi, ker s povabilom nisem mislila na zmenkarije. Ampak, potem Aleksandra ne bi prišla, kar bi bila veliiiika žalost.
Edino če Aleksandra dopusti izjemo, da prideta še vidva z Matjažkom? :)))
Dej Matjažko no, ti itak ne bi prišel, pa če bi bila ponudba tako mamljiva, da ne bi spal do srečanja. :)))
Jaz sem samo dala predlog za kavico, torej da se nekje zberemo. Tisti, ki se bomo zbrali bomo že dorekli kaj mikavnega bi počeli. :)))[/quote]
pardon, spregledal sem besedo samski, ste se omejili, druge (vezane, poročene…) pa izključili. 🙁
Veš, da bi prišel, če bi mi katera postregla z domačim jabolčnim narastkom.[/quote]
Matjakžko, kot sem Robiju napisala, moraš prositi za Aleksandrino dovoljenje. 🙂
Ostalo pa po dogovoru…:)
Sicer pa ne vem, kaj se midva z Matjazkom sploh oglašava, če nisva samska..[/quote]
Tudi izven Ljubljane se lahko dogovorimo, recimo meni je luštno tudi v Tuš Kranj Bownlingu. 🙂
Ampak mesto LJ sem dala za nas ljubljančane, ampak nima veze. 🙂 Je tudi kakšen prekmurec ali štajerc več kot dobrodošel. 🙂
Zaradi mene lahko pridejo tudi vezani, kar sem izrazila v spodnji temi, ker s povabilom nisem mislila na zmenkarije. Ampak, potem Aleksandra ne bi prišla, kar bi bila veliiiika žalost.
Edino če Aleksandra dopusti izjemo, da prideta še vidva z Matjažkom? :)))[/quote]
matjaž itak da ne bo pršou, pa zanjga je boljš tut da je doma :))))
zdej bi robija pod roko prijel, pa tepih da mu pogrnemo….pol k bi mel pa tepih bi mu pa vlaga v luftu ne odgovarjala in iskreno povedano jaz podpiram idejo, da mu ne pečete narastka 🙂
robi loh pride
Edino če Aleksandra dopusti izjemo, da prideta še vidva z Matjažkom? :)))[/quote]
matjaž itak da ne bo pršou, pa zanjga je boljš tut da je doma :))))
zdej bi robija pod roko prijel, pa tepih da mu pogrnemo….pol k bi mel pa tepih bi mu pa vlaga v luftu ne odgovarjala in iskreno povedano jaz podpiram idejo, da mu ne pečete narastka 🙂
robi loh pride[/quote]
Jaz mislim, da bi Matjažko in Robi naredila naše srečanje bolj zanimivo, ker bi nas vzela pod drobnogled in nam delila nasvete “kako se rešiti samskosti na pravem kraju in v pravem trenutku s pravimi osebami” 🙂
Ok, bom jaz naredila piščanca pa marelice po mongolsko, da se ne kregamo za jabolčni narastek. 🙂
Toćno.Lahko bi dobile moško strokovno mnenje iz prve roke…:)[/quote]
Jaz se vaju z Matjažkom ne bi branila, ker eden je hudiček, drugi angelček, tako da bi samski marsikaj pridobili. 🙂
Ampak, glede na to, da se še noben drug ni javil, bi se očitno dobili jaz, Aleksandra in vidva z Matjažkom. 🙂 Uf, to bi bilo pa preveč za naju, ker bi se z vajinimi strokovnimi mnenji zapičili v osebno naju. 🙂
Skratka, kar se mene tiče, mi je čisto vseeno kdo in kje se dobimo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.