Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samski pri 30

samski pri 30

Jaz pa ravno opažam, koliko fantov je zdaj še pri 30 in čez samskih. Imam dva sodelavca in oba sta samska (en malo nad 30, en malo pod 30). Tako da kar brez panike.

Današnji moški nad 30 kar uživajo, da so sami in si nič kaj ne želijo nakopati na glavo kake babe, ki ji na čelu piše, kaj bi rada.
Če te še tako tolažijo, lahko ne bo. Mogoče boš na silo dobila koga, zgubila z njim spet pet let, na koncu boš spet sama, samo da boš že 35+ kar je pa res misija nemogoče. Raje premišljuj, zakaj ti zdajšnja veza razpada, kje si naredila napako, da zdaj, namesto, da bi kupovala vozičke in slinčke, končuješ. Zakaj bi pa bilo naslednjič kaj boljše?

Zato sem pa lepo napisal:

– grda samska 30 – letnica težko koga dobi
– povprečna lahko dobi ločenca, ali kakšnega ziheraša, ki je ravno tako povprečen, kot ona
– lepa pa lahko zapeca katerega od kvalitetnih samskih 30+ letnikov

Pa si prepričan/a, da je moja krivda? Definitivno je v toliko, ker sem toliko časa verjela njegovim lažem….tu se pa moja krivda na tvojo žalost konča…

Potemtakem jaz nimam šans? Ločena pri 40, povprečnega videza.

Samo … ko gledam tipe, ne vidim ravno jagodnega izbora niti med 30 plus, še manj med 40 plus. Nekateri pišete, kot da so pa vsi tipi čista terna, medtem ko smo ženske lahko srečne, če nas sploh kdo povoha.

Ženske ste manj udarjene na videz, kot moški. Moškega ponavadi ženske presojate po drugih kvalitetah, medtem, ko smo tipi nekoliko plehki, če nas videz ne pritegne, sploh ne raziskujemo dalje.

Meni na vsakem koraku ljudje govorijo, da sem lepa, malo torej že sem, moškega pa nimam. Zakaj? Ker nekoga, ki me bo vzel zaradi zunanjosti, jošk,…ne maram, ne bom srečna z njim, konec! In če praviš, da normalni moški gledajo na zunanjost, potem vemo, koliko je ura, na zunanjost gledajo otroci, ki se jim recimo pohabljeni upirajo, to pa potrjuje tisto tezo, da je večina moških neodraslih!

Se sploh ne čudim, da sem samska.:-)

Magdalena, jaz ne vem v čem je problem. Zredi se za ene 20 kil in dobila boš moškega, ki ne bo gledal na zunanjost.

Točno tako 🙂 če s takimi ki pohvalijo postavo, joške in rit ni zadovoljna.

Edin problem je v tem, če se bo zredila za 20 kg, ne bo dobila tipa, ker vsi hočejo suhice pa četudi so sami okrogli.

Joj kolk neumnosti na enem kupu! Torej lepe ženske in bogati in lepi moški so srečni v ljubezni, ostali povprečni pa ne, grdi pa so obsojeni na osamljenost. A vi sploh kej gledate okol sebe al samo v svojem omejenem svetu živite?

Če imaš nek cilj in veš kaj iščeš boš normalnega partnerja našla pri katerih koli letih. Samo vprašaj se, če res veš kaj iščeš in kaj si želiš? Vzemi list papirja in si zapiši.

Predvidevam, da je tole letelo na moje poste. Bo treba malo pazliveje brati, niti slučajno nisem namreč napisal, kar je uspel-a razbrati deizie.

deizie, in če kakšna ženska napiše kakšnega moškega išče, jo to gor raztrgajo, češ, da je preveč izbirčna. Žal je tako, da med 30+ samskimi ni ravno veliko izbire ne med ženskami, ne med moškimi. In tisti, ki smo ostali samski, kar težko kaj najdemo, sploh, če nismo ravno 90-60-90 (to velja za ženske :)), ker moški najprej pogledajo videz. Vsaj večina in če jim vizuelno ni všeč, potem gredo raje naprej iskat.

Izbirčnost si lahko privošči tista, ki ima ustrezne atribute, ki so pri moških zaželjeni. Tista, ki jih nima, se mora zadovoljiti s tem, kar pač lahko dobi.

Povsem enako je pri moških.

Izbirčnost si lahko privošči tista, ki ima ustrezne atribute, ki so pri moških zaželjeni. Tista, ki jih nima, se mora zadovoljiti s tem, kar pač lahko dobi.

Povsem enako je pri moških.[/quote]

eh, no. to pa ni res. izbirčen je lahko vsak človek, vsak zase.

in kaj so zate ustrezni atributi? 🙂

z vsem zadovoljen je pa lahko samo tisti, ki mu je čisto vseeno, oziroma po domače, ki se mu samo je** za vse. :)))

bolš da se ti jebe…ker če se ti ne…bo baba šla k drugem:)))

ja bravo klicajček!! tebi se pa pozna, da si bil priklopljen na inteligenco. :)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja bravo klicajček!! tebi se pa pozna, da si bil priklopljen na inteligenco. :)))))))))))[/quote]

…se držim sledečega: ženska je kot roža…samo dobro jo zalivaj in bog-ne-daj da vsahneee:))

samo zate !!!!!!!!!!!!!!!! :))))

http://www.youtube.com/watch?v=IqzsIHGKZfQ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja, itak. Poznam veliko “grdih” trideset+, ki so spoznale odlične tipe, pametne, izobražene, z možgani itd.
Poznam tudi kar nekaj lepih punc, ki si zaslužijo veliko boljše kot to, kar ponavadi dobijo – nanje se lepijo razni f**fehtarji in to je že skoraj pravilo.

Povsem enako je pri moških.[/quote]

Se kar strinjam s tvojim razmišljanjem.

Kakšni so zate primerni atributi?

To ni neka znanost:

Ženski viša ceno lepota oz. nadpovprečen videz, ne škoduje pa niti simpatičnost, inteligenca in pospravljeno podstrešje.

Moškemu viša ceno materialna situiranost, karizmatičnost, simpatičnost, samozavest.

Moja teza je, da je samskih kvalitetnih obeh spolov veliko, vendar ne za pod-povprečneže nasprotnega spola.

Da imam prav, nakazuje, da vsake toliko samski moški ali samska ženska odpre temo “kje je nekdo zame”. To so enostavno ljudje, ki se nočejo sprijazniti s svojo neugodno trženjsko situacijo in potem so prepričani, da ” kvalitetnih samskih ni”, ker jih za njih ni.

Ja, itak. Poznam veliko “grdih” trideset+, ki so spoznale odlične tipe, pametne, izobražene, z možgani itd.
Poznam tudi kar nekaj lepih punc, ki si zaslužijo veliko boljše kot to, kar ponavadi dobijo – nanje se lepijo razni f**fehtarji in to je že skoraj pravilo.[/quote]

Bom malo predrugačil:

Tvoje “grde” 30+ so spoznale svoje kvalitetne ziheraše, tipe pač, ki lepše ženske ne morejo dobiti.

Na lepe punce se vesi vse mogoče, to povsem drži, potem pa, če je pametna, izbere najboljšega zase. Če ni pametna, pa izbere pač nekega brezveznika.

Še vedno je dejstvo, da imajo lepe ženske vleiko več izbire. Ne vem, zakaj nekatere tako bežite pred tako splošno resnico.

V katero kategorijo moških bi se pa ti dal?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close